merhaba kızlar aranıza katılmayı ço istiyorum test tarihim 27 aralık dua edin lütfen:)
bir de bişi sormak istiyorum. benim hiççç bir belirtim yok arada şiddetli olmasada hafif oranda adet sancısı gibi sadece bir tarafımdan sancı giriyor sonra geçiyor. yani beni rahatsız eden bir sancı da değil sizde neler oldu paylaşırsanız çok memnun olurum... sevgiler...
canım inşallag aramıza katılırsın. belirtilere takılma ağrı çok normal ben hala adet sancısı gibi arar ara yaşıyorummerhaba kızlar aranıza katılmayı ço istiyorum test tarihim 27 aralık dua edin lütfen:)
bir de bişi sormak istiyorum. benim hiççç bir belirtim yok arada şiddetli olmasada hafif oranda adet sancısı gibi sadece bir tarafımdan sancı giriyor sonra geçiyor. yani beni rahatsız eden bir sancı da değil sizde neler oldu paylaşırsanız çok memnun olurum... sevgiler...
merhaba kızlar aranıza katılmayı ço istiyorum test tarihim 27 aralık dua edin lütfen:)
ZEYNEBİM TOİPİĞİNE ŞİMDİLK TEK GELDİM
AMA İNŞŞŞŞ BİR GÜN BENDE BEBĞİMLEGELİRİM ZİYARET EDERİM
inşallah yetercim rabbim dualarımızı kabul ederde hepimiz burda hamileliklerimizi konuşuruz sizleri en kısa zamanda hayırlısıyla bekliyoruz dualaım sizinle allah hepimizin kucağına sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin :79::79::79::79:
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |cuma kese için dr gidecek|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|bugün beta hcg tekrar |
|[/table]
figero canım bugün kan testi yaptırıyorsun değil mi??
canım neden heyet raporu alıyorsun sen ne iş yapıyorsun memur musun?canım kan verdim öğleden sonra 3 gibi gideceğim heyet raporu alacağım bugün inşallah sorun çıkmazda raporu alabilirim:79::79::79:
canım neden heyet raporu alıyorsun sen ne iş yapıyorsun memur musun?
evet canım hemşireyim ameliyathanede çalışıyorum çok yoğun onun için bir ay rapor alıyorum
zeynepela canım b hcg 1505 çıktı ya galiba benimkiler ikiz bugün 15. gün allahım hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde gebeligimizi tamamlayıp hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah: birde canım benim 4. gün embriyosu idi:79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?