2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba kızlar aranıza katılmayı ço istiyorum test tarihim 27 aralık dua edin lütfen:)
bir de bişi sormak istiyorum. benim hiççç bir belirtim yok arada şiddetli olmasada hafif oranda adet sancısı gibi sadece bir tarafımdan sancı giriyor sonra geçiyor. yani beni rahatsız eden bir sancı da değil sizde neler oldu paylaşırsanız çok memnun olurum... sevgiler...

hoş geldin aramıza
canım belirti ara çünki belirti bazan hiç olmuyor olyorsada kişiden kişiye değişiyor
inşşşşşşşşşşş güzel haberler alırsın

canım inşallag aramıza katılırsın. belirtilere takılma ağrı çok normal ben hala adet sancısı gibi arar ara yaşıyorum

slm canım inşallah sende pozitif sonuç alırsın hayırlısı olsun belirti kişiye göre değişiyor canım takılma belirtiye bol bol dua et

ZEYNEBİM TOİPİĞİNE ŞİMDİLK TEK GELDİM
AMA İNŞŞŞŞ BİR GÜN BENDE BEBĞİMLE GELİRİM ZİYARET EDERİM

inşallah yetercim rabbim dualarımızı kabul ederde hepimiz burda hamileliklerimizi konuşuruz sizleri en kısa zamanda hayırlısıyla bekliyoruz dualaım sizinle allah hepimizin kucağına sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin :79::79::79::79:

amainnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |cuma kese için dr gidecek|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|bugün beta hcg tekrar |
|[/table]

Son düzenleme:

günaydın canım liste süper olmuş ellerine sağlık sen de şuan raporlusun değil mi?

evet canım hemşireyim ameliyathanede çalışıyorum çok yoğun onun için bir ay rapor alıyorum

evet en azından şu 3 ay atlatmak lazım. ben haftaya okula gideceğm mecburen ama mide bulantılarım başlarsa ben de bir kaç gün daha alırım. 1 ay sonra 15 tatil var biraz iyi olur o ara. ikinci dönem de bakarız duruma göre

zeynepela canım b hcg 1505 çıktı ya galiba benimkiler ikiz bugün 15. gün allahım hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde gebeligimizi tamamlayıp hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…