canım transferin olmuş hayırlısı olsun inşallah senin adına inşallah sonuç güzel olur da hep birlikte sevinirizi.kaçtane embriyon vardı ve osman bey kaç tane transfer etticanım daisycim çok saol şükür 2. denemeyi sağsalim yaptık...iki arada bi deredeyim gene umudum yok gibi ne bilim sanki olmıcakmış gibi hissediyorum...sonra silkelenip kendime geliyorum rabbim hayırlısını ver diye dua ediyorum çok yoruldum artık...çokkta heyecanlıyım 22si gelmez şimdi ikide bir takvime bakıyorum...
sen neler yaptın aldınmı raporunu?bende seni çokk öpüyorum...
wish çok geçmiş olsun canım ben tamamen unutmuşum kendi telaşımdan kusura bakma lütfen...çok ii olmuş yaptırmışsın...şimdi güzel anne adayı gücüne kuvvetine kavuş sonra bu sefer ki denemende son olurda bebişine kavuşursun...
canım transferin olmuş hayırlısı olsun inşallah senin adına inşallah sonuç güzel olur da hep birlikte sevinirizi.kaçtane embriyon vardı ve osman bey kaç tane transfer etti
canım iyi olmana ve sorununun çözülmesine çok sevindim. Allahın izniyle tedavinde başarılı geçer ve müjdeli haberini alırız canım. tıbbi terimleri pek anlamıyorum ama sanırım sonucun iyi normal yeterli filan dediğine göre sanırım anne olmaya hazırsın inşallahanemi için de geçmiş olsun canım. benim bi arkadaşımda da var anemi. onun da 2 bebişi var.
şimdi aralık ayını bekliyoruz yanibenim belki bi umut ocak dediler ama şuan için mart görünüyor. neden bilmem ama içime bi soğukluk girdi zamanın uzamasından mı bilmiyorum ama pek bi isteksizleştim sanki son günlerde.
amin saol...2. deneme bir donmuş embriyom transfer yapıldı.başka donmuş kalmadı 2 taneydi zaten biri sağlıklı çözüldü...osman hocam kuralları aynen uyguluyor saolsun ben bu hükümetin allah nasıl biliyorsa öle yapsın bu çektiğim acıları kat kat çıkarsın...inşallah bu tutarda bi daha gerek kalmaz...
sizin ne aşamada?????
amin canım amin inşallah tutar çok yıpranıyoruz seni çok iyi anlıyorum osman hoca birinci denemede demi 1 tanemi transfer etti.en azından 2 tane bali transfer edilse.bende geçen hafta cuma gittim doğum kontrol hapı verdi birtane yumurtam varmış onuda baskılamak için tedaviye başlarken hiç yumurta olmaması lazımmış hap bittikten sonra ilk adetimde gel dedi kontrole şimdilik böyle allah bizlerin yardımcısı olsun canım çok zor yollardan geçiyoruz kendimi çok mutsuz hissediyorum hiç birşeyden zevk alamaz oldum.gittiğimde yine verdim 250 tl kanhahlilide istedi 40 tl.de ona her gittiğimde para alıcakmı acaba?
nasıl gidiyor beklemek????????????heyecan fazlalaşmıştır iyice cnm allah yardımcın olsun merakla bekliyorum sonucunu inşallah pozitif haberini alırız:124::124::124::124::124::124::124:bu arada maybe nerelere kayboldu??????
aminn canımmm yaaa.....ayy hilkacım sorma acayip bi süreç bu 12 günlük bekleme işi çat diye çatlamak üzereyim...bugün umudumu yitirdim giibi olmadı sanırım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı...(((((((((( ...offf offf yani....
maybeye gelince onada acayip kırgınım 1 aydır haber yok özeldende mesaj attım ses çıkmadı:44:...umarım iyidir...
inşallah yanılıyosundur cnm bazen pozitif olanlardada oluyor adet ağrısı gibi ağrılar,hatta hamileyken bile adet sancısı çekenler var.maybeninde dondurulmuşları vardı değilmi???acaba tedaviyemi başladı???
inşallah dediğin gibidir...donmuşları vardı evet hiçbir fikrim yok!...yani maybenin bizi habersiz bırakacağı hiç aklıma gelmezdi...
al bendede okadar :) bende beklimiyordum maybeden :) bu arda son 2 gün kaldı canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. takipdeyim pozitif sonuçla gelir yüzümüzü güldürürsün inşallah canım...
hybriyon hadı bakalım hayırlısı... inşalla tutunurlar sağlıklı olurlar. ben ara verdim kafamdada bu konulara ara verdim düşünmemeye çalışıyorum. o yuzden pek uğramadım buralara. bu haftasonu histeroskopi yapıldı inşallah faydası olur
saolun tüp kardeşlerim beni yanlız bırakmadığınız için...
kan verdim sonuç bekliyorum hemen haber vericem sizede...
içim içime sığmıyor...
saolun tüp kardeşlerim beni yanlız bırakmadığınız için...
kan verdim sonuç bekliyorum hemen haber vericem sizede...
içim içime sığmıyor...
çok saolun kızlar desteğiniz için dualarınız için allah razı olsun...
ama malesef kocaman bir sıfır çıktı...hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok...boğazıma düğümleniyor ağlıcam ağlayamıyorum kayınvaldem gelicek akşam annem yemeğe çağırdı hepimizi...neler hayal etmiştim ama gene hayallerim umutlarım kimbilir ne zamana kaldı...belkide hiç olmıcak bişey için bu kadar saçma umutlanıyorum...ilkinde gene bir umut kimyasal olmuştu..şimde o bile olamamış sıfır sıfır sıfır....
kullandığım hormon ilaçlarının yan etkilerine mi yanayım yaş gidiyor ona mı yanayım evlat hasreti yaşıyoruz ona mı yanayım herkezin ayrı beklentisi bakışlar sorular onlara mı yanayım...
çok mutsuzum ve umutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?