2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım transferin olmuş hayırlısı olsun inşallah senin adına inşallah sonuç güzel olur da hep birlikte sevinirizi.kaçtane embriyon vardı ve osman bey kaç tane transfer etti

canım transferin olmuş hayırlısı olsun inşallah senin adına inşallah sonuç güzel olur da hep birlikte sevinirizi.kaçtane embriyon vardı ve osman bey kaç tane transfer etti

amin saol...2. deneme bir donmuş embriyom transfer yapıldı.başka donmuş kalmadı 2 taneydi zaten biri sağlıklı çözüldü...osman hocam kuralları aynen uyguluyor saolsun ben bu hükümetin allah nasıl biliyorsa öle yapsın bu çektiğim acıları kat kat çıkarsın...inşallah bu tutarda bi daha gerek kalmaz...

sizin ne aşamada?????

aaa yok öle umutsuzluk...evet zaman uzun gibi görünsede göz açıp kapayana kadar mart geliverir daisycim...inşallah ocak olurda martı beklemek zorunda kalmazsınız... hayırlısı olsun canım...

asıl şu 12 günü beklemek çok zorr çokk...

amin canım amin inşallah tutar çok yıpranıyoruz seni çok iyi anlıyorum osman hoca birinci denemede demi 1 tanemi transfer etti.en azından 2 tane bali transfer edilse.bende geçen hafta cuma gittim doğum kontrol hapı verdi birtane yumurtam varmış onuda baskılamak için tedaviye başlarken hiç yumurta olmaması lazımmış hap bittikten sonra ilk adetimde gel dedi kontrole şimdilik böyle allah bizlerin yardımcısı olsun canım çok zor yollardan geçiyoruz kendimi çok mutsuz hissediyorum hiç birşeyden zevk alamaz oldum.gittiğimde yine verdim 250 tl kanhahlilide istedi 40 tl.de ona her gittiğimde para alıcakmı acaba?

evet canım bir tane sadece ne yazık ki...moralini bozma çok çokkk ii bir doktor kendisi para konusu evet pahalı ama vakit kaybı yanında hiçbirşey canım...tüp tedavisinde öle alınmıyor 250 tl merak etme...testler içinde sor sağlık ocağında yatırabilrsen veya hastanede onun için bişiy demez doktor...ama hemen yapılması gerekenler varsa orda yapılıyor...biz tüp tedavisinde dosya için gereken testleri sağlık ocağında ve hastanede yaptırmıştım...

nasıl gidiyor beklemek????????????heyecan fazlalaşmıştır iyice cnm allah yardımcın olsun merakla bekliyorum sonucunu inşallah pozitif haberini alırız:124::124::124::124::124::124::124:bu arada maybe nerelere kayboldu??????

aminn canımmm yaaa.....ayy hilkacım sorma acayip bi süreç bu 12 günlük bekleme işi çat diye çatlamak üzereyim...bugün umudumu yitirdim giibi olmadı sanırım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı...(((((((((( ...offf offf yani....

maybeye gelince onada acayip kırgınım 1 aydır haber yok özeldende mesaj attım ses çıkmadı:44:...umarım iyidir...

inşallah yanılıyosundur cnm bazen pozitif olanlardada oluyor adet ağrısı gibi ağrılar,hatta hamileyken bile adet sancısı çekenler var.maybeninde dondurulmuşları vardı değilmi???acaba tedaviyemi başladı???

inşallah dediğin gibidir...donmuşları vardı evet hiçbir fikrim yok!...yani maybenin bizi habersiz bırakacağı hiç aklıma gelmezdi...

inşallah dediğin gibidir...donmuşları vardı evet hiçbir fikrim yok!...yani maybenin bizi habersiz bırakacağı hiç aklıma gelmezdi...

al bendede okadar :) bende beklimiyordum maybeden :) bu arda son 2 gün kaldı canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. takipdeyim pozitif sonuçla gelir yüzümüzü güldürürsün inşallah canım...

al bendede okadar :) bende beklimiyordum maybeden :) bu arda son 2 gün kaldı canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. takipdeyim pozitif sonuçla gelir yüzümüzü güldürürsün inşallah canım...

ayyy çok heyecanlıyımmmmm kıvılcım canım ya saol...

ruh halim aynen şöle:.........

hybriyon hadı bakalım hayırlısı... inşalla tutunurlar sağlıklı olurlar. ben ara verdim kafamdada bu konulara ara verdim düşünmemeye çalışıyorum. o yuzden pek uğramadım buralara. bu haftasonu histeroskopi yapıldı inşallah faydası olur

saol jakobicim inşallahh...

nasılsın?evet yoksun uzun zamandır...geçmiş olsun jakobi hakkınızda hayırlısı olsun...

canım benim az kaldı büyük gün yarın ayy bende çok heycanlıyımm hakkında hayırlısı olsun canım

saolun tüp kardeşlerim beni yanlız bırakmadığınız için...

kan verdim sonuç bekliyorum hemen haber vericem sizede...

içim içime sığmıyor...

içim içime sığmıyor...

canım benim dualarım seninle bende dışarı çıkmadan bakayım dedim nete senin sonucu çok merak ettim heyecan bile yaptım :)inş herşey güzel olur

içim içime sığmıyor...

ayyyyy cok heyecan yaptim ben ,is yerindeyim surekli neti acamiyorum yasak..))) sirf sana bakmak icin girip cikiyorum

çok saolun kızlar desteğiniz için dualarınız için allah razı olsun...

ama malesef kocaman bir sıfır çıktı...hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok...boğazıma düğümleniyor ağlıcam ağlayamıyorum kayınvaldem gelicek akşam annem yemeğe çağırdı hepimizi...neler hayal etmiştim ama gene hayallerim umutlarım kimbilir ne zamana kaldı...belkide hiç olmıcak bişey için bu kadar saçma umutlanıyorum...ilkinde gene bir umut kimyasal olmuştu..şimde o bile olamamış sıfır sıfır sıfır....
kullandığım hormon ilaçlarının yan etkilerine mi yanayım yaş gidiyor ona mı yanayım evlat hasreti yaşıyoruz ona mı yanayım herkezin ayrı beklentisi bakışlar sorular onlara mı yanayım...

çok mutsuzum ve umutsuzum...

ufff ya niye boyle oluyor,canim ne diyecegimi bilmiyorum,bu zamanlarda insan tikanip kaliyor.
ama bildigim tek sey esin ve sen saglikli oldugunuz surece hep umut var unutma lutfen
lutfen bu surecte bogulma olurmu canim...kendi kendinin doktorusun bunun icin umudunu yitirme
onunde daha cok gunler var,allahim beterin beterinden saklasin....yarabbbim zamanini bekliyor verecek elbette,sabrimizi siniyor sabir oldumu tatlim
biliyorum cok zor senin icin,ama inanki 2 sonra kendini toparliyacaksin ve bi dahaki tedavinin heyecanini yasamaya basliyacaksin

kendini yipratma lutfen,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…