2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar bende paylaşmak istiyorum sizinle yaşadıklarımı ben de 3.5 yıldır evliyim 1 kere aşılama yaptırdım.tutmadı.bizimki sebepsiz inferilite.ilk tüp bebek denemem olacak.tedaviyede geçen ay başladım bugün yumurtalarım toplandı.24 tane bakalım nolcak kaçtanesi döllenecek.bi kısmıda dondurulacak yumurtlarımın.

Hayırlı olsun canım. 24 tane maşallah... inşallah hep kalitelidirler. yaşın kaçtı?

Hayırlı olsun canım. 24 tane maşallah... inşallah hep kalitelidirler. yaşın kaçtı?

teşekkürleer canım.inşallah bana 2 tane transfer edilecek zaten. 26 yaşındayım doktor vücudun çok iyi tepki verdi demişti zaten dünde karnım 5 aylık hamile gibiyidm.ama hepsi geçti bugün çok ta iyim hiç korktuğum gibi değilmiş meğer.

jakobi canım seninde ilk denemen olacak sanırım değilmi.inşallah herşey yolunda gider.çektiğimiz sıkıntılara değer.

jakobi canım seninde ilk denemen olacak sanırım değilmi.inşallah herşey yolunda gider.çektiğimiz sıkıntılara değer.

,nşallah canım. evet ilk denemem ben 31 yaşımdayım 1,5 senedir bebek istiyoruz ondan evvel korunuyorduk ne yazıkki bilemedik böyle olacağını hemen olur sandım. bakalım benim kaç yumurta oluşacak hayırlısı. şükürki tüp bebek yaptırabiliyoruz.

Walla canım ne desem bılmıorm tek yumurta cok buyuk oda adetle kaybolur kybolmazsa ılac verıcem dedı
ewet cok kıymetlı ama bayram gunu yatamam o benı engellıyo gelen gıden oluyor bayram sonucta gıtmem gereken yerler var kımseye dert anlatamıyosun..
ewet bır kur var unlu bır aktardan aldık 3 ay kullandık sadece %4 oranında fayda ettı
sonrada hemen doktora gıttık basladık dondurulmuslarla olacak kısmetse..
sayı az hareketlılık az..
cok sukur kı bende bişey yok..
insallh bu kez hayırlısıyla nasıp olur hamıs olmak..
2.5 yıllık evlıyım bu arada

KIzlar merhaba dünden bugüne kararımızı verdik kısmetse 30 temmuzda randevumuzu aldık ve başlayacağız inşallah bu işte moral çok önemliymiş fazla sevinmemek ve üzelmemek gerekiyormuş bi aksilik çıkmazsa 15 ağustosa kadar taransfer yapılmış olacak allah hayırlısını versin.

senin adına sevindim aynı zamanlarda tedavi olcaz demekki

Merhaba kızlar,umarım topik hayırlı uğurlu gelir,şimdi tedavilerimizi yazdığımız gibi hepbirlikte hamile haberlerimizide yazarız inşallahhhhhh:)
Ben de 35 yaşındayım,bir kez tüp bebek bir kezde dondurulmuş embriyo denedik olmadı malesef,inşallah bu kez olumlu sonuçlanır.Sorun bende,üç tane düşüğüm üç tane dış gebeliğim oldu,tüplerim alındı,kromozom analizinde mozaik turnerlı çıktım.
Daha fazla zaman ve para kaybetmek istemediğimiz için çok araştırdık,memorialede karar kıldık.Cuma günü reglimin 3. günü hayırlısıyla başlayacağız tedaviye.

aynen bizde hemen olur sandık korktuk.salakmışım diyorum.bazen şöyle düşünüyorum istemiyorum diyip burun kıvırdım.Rabbimde biraz uğraş ta gör dedi diyorum.şimdide 2 yıldırda uğraşıyoruz olmuyor.

ayrıca kızlar bugün emriyolog aradı 24 yumurta toplanmıştı ya 18 tanesi olgunmuş 11 tanesi de döllenmiş şimdilik iyi durumdalar dedi.cuma günü belli olacak bakalım kaçı iyi kalite.inşallah bi sorun çıkmaz.hayırlısı olur.

güzelim hayırlı uğurlu olsun.Allah kolaylık ve sabır versin.seninde iyi haberlerini alırız inşallah.hangi şehirde yaşıyosun

Allah inşallah gönlüne göre verir canım. keşke devlet daha fazla destek olsa üniversiteler rapor vermiyor ilaçlar cepten tedavi cepten

Allah inşallah gönlüne göre verir canım. keşke devlet daha fazla destek olsa üniversiteler rapor vermiyor ilaçlar cepten tedavi cepten

Amin arkadaşım Yüce Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Rapor için yarın tıp fakültesine gideceğim,tüplerim olmadığı için zaten doğal yollarla hamile kalmam mümkün değil,bir şansımı deneyeyim diyorum.
Bazen konuşuyoruz eşimle de bebek için doktor doktor dolaşırken neredeyse bir ev parası harcadık,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İçini ferah tut canım,maşallah bak 11 embriyon var,onlar güzel güzel büyüsünler,gönlüne göre biri ya da ikisi bebiş olsunlar:)

arkadaşlar içinizde izmirde oturan varmı?hangi merkezde başlayacak merak ettim?çogu yerde ilaçlarla bereber aşagyukarı 6 milyarı buluyor,istanbulda alman hst ve bahçeci klıngni duydumama oradada kalmak için yerimiz yok.inşaallah rabbimiz bize ramazan ayının hürmetine bebeiş nasip ederde eylüle gebe olarak gireriz.

tuba arkadaşım 11 yumurta döllenmiş maşallah çok iyi hep böle sorunsuz gider ve bebişini kucagna alır inşllah.az yumurtası olan arkadaşlarda üzülmesin sonuçta hepimiz TEK yumurtadan dünyaya geldik olanlar kaliteli olsun yeter.

senin adına sevindim aynı zamanlarda tedavi olcaz demekki

canım merhaba evet aynı zamanda başlıyoruz demekki inşallah rabbim hepimize nasip etsin sorunsuz ilerleyelim ilk denememiz aşılamada olmadı bakalım bizleri neler bekliyor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)

nushu arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah hepimiz için dua ediyorum allah işlerimizi kolaylaştırı inşallah. Eylül ayına hamiş olarak girelim hep birlikte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…