slm kızlar bende paylaşmak istiyorum sizinle yaşadıklarımı ben de 3.5 yıldır evliyim 1 kere aşılama yaptırdım.tutmadı.bizimki sebepsiz inferilite.ilk tüp bebek denemem olacak.tedaviyede geçen ay başladım bugün yumurtalarım toplandı.24 tane bakalım nolcak kaçtanesi döllenecek.bi kısmıda dondurulacak yumurtlarımın.
Hayırlı olsun canım. 24 tane maşallah... inşallah hep kalitelidirler. yaşın kaçtı?
jakobi canım seninde ilk denemen olacak sanırım değilmi.inşallah herşey yolunda gider.çektiğimiz sıkıntılara değer.
ben 6 haziranda negatifimi aldım,sonra reglimin 4 günü dr gittigimde kist görüldü şimdi cyclo progynova hap kullanıyorum kist için.Heralde seninkide falikül kisti?ben eylülü bekleyecegim.buarada yumurtalıklarda falikül takibi yaptıracagım kısmetse.
KIzlar merhaba dünden bugüne kararımızı verdik kısmetse 30 temmuzda randevumuzu aldık ve başlayacağız inşallah bu işte moral çok önemliymiş fazla sevinmemek ve üzelmemek gerekiyormuş bi aksilik çıkmazsa 15 ağustosa kadar taransfer yapılmış olacak allah hayırlısını versin.
,nşallah canım. evet ilk denemem ben 31 yaşımdayım 1,5 senedir bebek istiyoruz ondan evvel korunuyorduk ne yazıkki bilemedik böyle olacağını hemen olur sandım. bakalım benim kaç yumurta oluşacak hayırlısı. şükürki tüp bebek yaptırabiliyoruz.
KIzlar merhaba dünden bugüne kararımızı verdik kısmetse 30 temmuzda randevumuzu aldık ve başlayacağız inşallah bu işte moral çok önemliymiş fazla sevinmemek ve üzelmemek gerekiyormuş bi aksilik çıkmazsa 15 ağustosa kadar taransfer yapılmış olacak allah hayırlısını versin.
Merhaba kızlar,umarım topik hayırlı uğurlu gelir,şimdi tedavilerimizi yazdığımız gibi hepbirlikte hamile haberlerimizide yazarız inşallahhhhhh:)
Ben de 35 yaşındayım,bir kez tüp bebek bir kezde dondurulmuş embriyo denedik olmadı malesef,inşallah bu kez olumlu sonuçlanır.Sorun bende,üç tane düşüğüm üç tane dış gebeliğim oldu,tüplerim alındı,kromozom analizinde mozaik turnerlı çıktım.
Daha fazla zaman ve para kaybetmek istemediğimiz için çok araştırdık,memorialede karar kıldık.Cuma günü reglimin 3. günü hayırlısıyla başlayacağız tedaviye.
Allah inşallah gönlüne göre verir canım. keşke devlet daha fazla destek olsa üniversiteler rapor vermiyor ilaçlar cepten tedavi cepten
ayrıca kızlar bugün emriyolog aradı 24 yumurta toplanmıştı ya 18 tanesi olgunmuş 11 tanesi de döllenmiş şimdilik iyi durumdalar dedi.cuma günü belli olacak bakalım kaçı iyi kalite.inşallah bi sorun çıkmaz.hayırlısı olur.
güzelim hayırlı uğurlu olsun.Allah kolaylık ve sabır versin.seninde iyi haberlerini alırız inşallah.hangi şehirde yaşıyosun
senin adına sevindim aynı zamanlarda tedavi olcaz demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?