kayseride yaşıyorum canım kayseri tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.zaten biraz sonrada transfere gidiyorum.doktorum aradı 3 embriyom kalmış onlarda 2.kaliteymiş hepsi
transfer edilecek bugün.dondurmaya yumurta kalmıyo yani.
çok üzüldüm ilk başta ama sonra toparladım hayırlısı olsun ne diyelim.olacaksa hertürlü olur zaten.
Merhaba arkadaşlar,
Yarın reglimin 3.günü doktora gidiyoruz,hayırlısıyla tedaviye başlayacağız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizin karşılığını sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü bebişler olarak versin inşallah.
slm kizlar öncelikle alah herkesin yolunu acik etsin inanin cok zor bir sürec bende 2 tüpbebek denemem olacak allah izin verirse pazartesi günü dr terminimiz var...
ooofff korka korka gidecegim ya ikincisindede olmassa diye allah hekesin yardimcisi olsun....
merhabalart bende agustosta tup bebek tedavıme baslıyorum...cem dedmırelın hastası olucam ınsallah.....ayrıca da uymıtlıyım 2. Denememız olucak...rızeden ıstanbula tedavbıye gıdıyoruz....bende endometrıozıs var...
kayseride yaşıyorum canım kayseri tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.zaten biraz sonrada transfere gidiyorum.doktorum aradı 3 embriyom kalmış onlarda 2.kaliteymiş hepsi
çok üzüldüm ilk başta ama sonra toparladım hayırlısı olsun ne diyelim.olacaksa hertürlü olur zaten.
canım allah yrdınmın olsun.sevinmelisin bence bebeğine kavuşmanın adımlarını atıyorsun.iyi düşün ki iyi olsun.bu süreçten geçtiğin için daha rahat olman lazım.
selam kızlar...
bende ağustosta kısmetse ilk defa tüp bebek yaptırıcam.4 ağustosta randevum var.kafam çok karışık,nasıl oluyor hiç bir fikrim yok...???
benimde hikayem çok uzun ama kısaca anlatarak başlamak istiyorum.
2009 haziranda evlendim.ilk 2 ay istemedik.bu arada evlendiğim aydan itibaren doktora düzenli gidiyordum buna rağmen dış gebeliğimi farkedemedi.hayati tehlike ile 18 ekim 2009 ameliyat oldum.sağ tüpüm alındı.bi süre sonra normal yolla hamile kalabilirsin dedi doktor.tabi bizde başladık denemelere olmuyor olmuyor...sonra başka doktora gittik rahim filmi çekinmen lazım daha önce sölemediler mi!!biz ne bilelim.neyse şubat 2011 çekildim.çekilirken bayılmışım.doktor dedi açıldı tüpün.ii süper dedik...yumurtalıkların tembel dedi klomen başlayım ii başlayalım..3 kere klomen+ovitrelle denememiz hüsranla sonuçlandı.
böle olmuyor dedik bi prof gidelim geçen 27 temmuz 2011 gittik.bizimle 40 dk ilgilendi.
rahim filmimi gösterir göstermez senin sol tüpün kemiğine yapışmış olması gereken yerde değil dedi ben şok eşim şok...allahım dedim daha ne kadar deniceksin sabrımı.daha önce gittiğim doktorlara ne diyim allahından bulsunlar...bu arada yumurtalıklarım gayet ii çalışıyormuş.ne alakası var tembellikle diye sölendi...
ilk gebeliğin dış gebelik olma ihtimali %0,5 imiş ben bu kadar az ihtimali olan kısma giriyorum şans...((....dedi ya ameliyat olacaksın ordaki yapışıklığı ortadan kaldırıcaz onada %50 şans verdi.yada tüp bebek...
bizde artık vakit kaybetmek istemediğimiz için tüp bebeğe karar verdik.33 yaşındayım artık ne beklemeye sabrım var ne de vaktim...
işte benim hikayemde bu allah nasip ederse bu ay başlıyoruz.dediğim gibi süreçle ilgili hiç bir bilgim yok...kızlar bu süreçte siz neler yaşadınız ne kadara mal oldu bana bilgi verir misin lütfen???
allah hepimizin yardımcısı olsun...bu ay ramazan ayı inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...
Kızlar merhaba bende ayın 30 da muayne oldum haberler güzel eşimin sonuçların da maşallah düzelme ve yükselme var tese ye gerek kalmamış ve bendede 21 tane yumurta varmış bugün iğnlere başlıyorum hayırlısı ile umutluyum kızlar ya gerçekten allahım inşallah bu süreçte herkeze yardım eder. Bide histereskopiye gerek kalmadı. Bilmiyorum oldu bittiyemi geldi birden hızlandı herşey ben sadece bilgi almak için gitmiştim ama bütün evraklarımızda hazırdı birden oldu allahım inşallah herşey yolunda gider jakobi nushu nasılsınız kızlar var mı gelişme diğer arkadşım transfer sonrası nasılsın umarım herşey yolundadır allah yar ve tyardımcımız olsun görüşmek üzere.
amin canım inşallah hepimizin.su toplama yok dedi işte doktor o şişkinlik olur dedi. bende ilk defa yaptırdığım için tam bilemiyorum
mecbur güvencem doktoruma ozaman o transfer olcak derse herşey iyi derse yapacaz ozaman
amin canım inşallah hepimizin.su toplama yok dedi işte doktor o şişkinlik olur dedi. bende ilk defa yaptırdığım için tam bilemiyorum
mecbur güvencem doktoruma ozaman o transfer olcak derse herşey iyi derse yapacaz ozaman
Amin canım amin,hayırlı olsun tedavin.slm kizlar öncelikle alah herkesin yolunu acik etsin inanin cok zor bir sürec bende 2 tüpbebek denemem olacak allah izin verirse pazartesi günü dr terminimiz var...
ooofff korka korka gidecegim ya ikincisindede olmassa diye allah hekesin yardimcisi olsun....
Fatma'cığım endometriozis bizim gibi anne olmak için uğraşan güçlü kadınlara engel olabilir mi hiç?Ümitliyiz tabiimerhabalart bende agustosta tup bebek tedavıme baslıyorum...cem dedmırelın hastası olucam ınsallah.....ayrıca da uymıtlıyım 2. Denememız olucak...rızeden ıstanbula tedavbıye gıdıyoruz....bende endometrıozıs var...
Rahat olmak mümkün mü bu süreçte arkadaşım illa bişeyler çıkıyor,kurt gibi kemiriyor içini ama biz ne yapıyoruuuzzzz gecikmeleri aksilikleri hiiiiiçççç umursamıyoruuuuzzzz iyi şeyler düşünüyoooorrrrrruuuuuuzzzzzz:))şimdiden hayırlı olsun canım. allah yardımcınız olsun.lütfen rahat olmaya çalış. bu işte rahatlık çok önemli.bizim iş de eylüle sarkıyor.dokor yıllık izne çıkmış
Ağustos eylül farketmez yeterki gelsin bebişler,hayırlı olsun canım tedavin seninde.slm kızlar bende ağstosta tedaviye dondurulmuşlarımla başlıycam kısmetse. bu ikinci denemem olucak ama transfer bayrama denk gelmez inşallah, adet günüm geldi neredeyse bir ikigün içinde olurum bi aksilik olmazsa bakalım adet olur olmaz arıycam hastaneyi ona göre konuşucam bayrama denk gelirse eylülde de başlayabilirim.
Jakobiciğim görüşebildin mi doktorunla habersiz bırakmaselam kızlar varmı yeni haberler,
ben çarşamba günü doğum kontrol hapını bıraktım ama hala regl olmadım uzun protokol olduğu için doğum kontrol hapı kullanmıştım. acaba normalmi bu gecikme. yarın tüp bebek merkezinde randevum var bakalım ne zaman başlayacaklar tedaviye. regli olmamı beklerler belkide
Amin şekerim amin,hayırlısı olsun bencede tüp bebek kararı vermekle en doğrusunu yapmışsın,öncelikle güvenebileceğin içinin rahat olabileceği bir doktor ve merkez bul kendine.Maliyetler değişiyor ama fikir versin diye yazıyorum ilaçlar+pgt+tedavi ücreti yaklaşık olarak 7,500,00 tl tutacak bizde,gidip gelme yol parası,yapılan ekstra tetkikler falan yok bunun içinde.selam kızlar...
bende ağustosta kısmetse ilk defa tüp bebek yaptırıcam.4 ağustosta randevum var.kafam çok karışık,nasıl oluyor hiç bir fikrim yok...???
benimde hikayem çok uzun ama kısaca anlatarak başlamak istiyorum.
2009 haziranda evlendim.ilk 2 ay istemedik.bu arada evlendiğim aydan itibaren doktora düzenli gidiyordum buna rağmen dış gebeliğimi farkedemedi.hayati tehlike ile 18 ekim 2009 ameliyat oldum.sağ tüpüm alındı.bi süre sonra normal yolla hamile kalabilirsin dedi doktor.tabi bizde başladık denemelere olmuyor olmuyor...sonra başka doktora gittik rahim filmi çekinmen lazım daha önce sölemediler mi!!biz ne bilelim.neyse şubat 2011 çekildim.çekilirken bayılmışım.doktor dedi açıldı tüpün.ii süper dedik...yumurtalıkların tembel dedi klomen başlayım ii başlayalım..3 kere klomen+ovitrelle denememiz hüsranla sonuçlandı.
böle olmuyor dedik bi prof gidelim geçen 27 temmuz 2011 gittik.bizimle 40 dk ilgilendi.
rahim filmimi gösterir göstermez senin sol tüpün kemiğine yapışmış olması gereken yerde değil dedi ben şok eşim şok...allahım dedim daha ne kadar deniceksin sabrımı.daha önce gittiğim doktorlara ne diyim allahından bulsunlar...bu arada yumurtalıklarım gayet ii çalışıyormuş.ne alakası var tembellikle diye sölendi...
ilk gebeliğin dış gebelik olma ihtimali %0,5 imiş ben bu kadar az ihtimali olan kısma giriyorum şans...((....dedi ya ameliyat olacaksın ordaki yapışıklığı ortadan kaldırıcaz onada %50 şans verdi.yada tüp bebek...
bizde artık vakit kaybetmek istemediğimiz için tüp bebeğe karar verdik.33 yaşındayım artık ne beklemeye sabrım var ne de vaktim...
işte benim hikayemde bu allah nasip ederse bu ay başlıyoruz.dediğim gibi süreçle ilgili hiç bir bilgim yok...kızlar bu süreçte siz neler yaşadınız ne kadara mal oldu bana bilgi verir misin lütfen???
allah hepimizin yardımcısı olsun...bu ay ramazan ayı inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...
Papatya ne güzel haberler almışsın maşallah arkadaşım,ben gonal f iğneye başladım canım,cumadan beri yapıyorum,bu sabah yumurta takibim vardı ama biraz kafam karıştı.Olması gerekenden daha büyükmüş foliküller bakalım öğleden sonra test sonucum çıkınca belli olacak ne olduğu.Kızlar merhaba bende ayın 30 da muayne oldum haberler güzel eşimin sonuçların da maşallah düzelme ve yükselme var tese ye gerek kalmamış ve bendede 21 tane yumurta varmış bugün iğnlere başlıyorum hayırlısı ile umutluyum kızlar ya gerçekten allahım inşallah bu süreçte herkeze yardım eder. Bide histereskopiye gerek kalmadı. Bilmiyorum oldu bittiyemi geldi birden hızlandı herşey ben sadece bilgi almak için gitmiştim ama bütün evraklarımızda hazırdı birden oldu allahım inşallah herşey yolunda gider jakobi nushu nasılsınız kızlar var mı gelişme diğer arkadşım transfer sonrası nasılsın umarım herşey yolundadır allah yar ve tyardımcımız olsun görüşmek üzere.
Amin şekerim amin,hayırlısı olsun bencede tüp bebek kararı vermekle en doğrusunu yapmışsın,öncelikle güvenebileceğin içinin rahat olabileceği bir doktor ve merkez bul kendine.Maliyetler değişiyor ama fikir versin diye yazıyorum ilaçlar+pgt+tedavi ücreti yaklaşık olarak 7,500,00 tl tutacak bizde,gidip gelme yol parası,yapılan ekstra tetkikler falan yok bunun içinde.
canım çok geçmiş olsun. Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah hepimiz kucağımıza en kısa zamanda alırız. o kadar sene okumuşlar biryerlere gelmişler herşeyi bilir doktolar sanıyoruz ama öyle olmuyor.bilmeyenleri bilenlerinden çok ne yazıkki. nerede tüp bebek yaptıracaksın canım?
teşekkürler kızlar...aminnn...ben bursa dayım bursada yaptırıcam ART da.merkezdede oturmuyoruz ilçesindeyiz gel git yol parasını filan tabi hesap etmek mümkün değil.doktor bize
ilaçlar+tedavi 5,000 tl dedi.zaten pgt zorunlu olarak yapılmıyor mu???nushu siz nerde yaptırıcaksınız???
Amin canım amin,hayırlı olsun tedavin.
Fatma'cığım endometriozis bizim gibi anne olmak için uğraşan güçlü kadınlara engel olabilir mi hiç?Ümitliyiz tabii
Rahat olmak mümkün mü bu süreçte arkadaşım illa bişeyler çıkıyor,kurt gibi kemiriyor içini ama biz ne yapıyoruuuzzzz gecikmeleri aksilikleri hiiiiiçççç umursamıyoruuuuzzzz iyi şeyler düşünüyoooorrrrrruuuuuuzzzzzz:))
Ağustos eylül farketmez yeterki gelsin bebişler,hayırlı olsun canım tedavin seninde.
Jakobiciğim görüşebildin mi doktorunla habersiz bırakma
Amin şekerim amin,hayırlısı olsun bencede tüp bebek kararı vermekle en doğrusunu yapmışsın,öncelikle güvenebileceğin içinin rahat olabileceği bir doktor ve merkez bul kendine.Maliyetler değişiyor ama fikir versin diye yazıyorum ilaçlar+pgt+tedavi ücreti yaklaşık olarak 7,500,00 tl tutacak bizde,gidip gelme yol parası,yapılan ekstra tetkikler falan yok bunun içinde.
Papatya ne güzel haberler almışsın maşallah arkadaşım,ben gonal f iğneye başladım canım,cumadan beri yapıyorum,bu sabah yumurta takibim vardı ama biraz kafam karıştı.Olması gerekenden daha büyükmüş foliküller bakalım öğleden sonra test sonucum çıkınca belli olacak ne olduğu.
Hakkımızda hayırlısı kızlar,inşallah herşey yolunda gidecek,hepimiz müjdeli haberler yazacağız buradan.
NUSHU canım bende gonal f ile başladım bugün aynı zamanlarda sen benden 1 adım önde gidiyorsun inşallah hep beraber yüzümüz güler nasıl iğnelerin bi yan etkisi var mı?ağrın sızın bu aşamada dikkat etmemiz gereken şeyler varmı arkadşlar hani ne bileyim kendimiz çok yaormayalım şunu yiyip içelim gibi ben çalışıyorum izin de alamıyorum sürekli ayakta koşturuyorum bide asıl toplama ve transferden sonramı daha dikkatli olmalıyız? bi fikriniz var mı kızlar bi şu sigara stresli bi işim var içmeyeyim dedim ama gene bugün 1 tane içtim. Vicdan azabıda yaşıyorum ama yok tamamen bırakacağım.Güzel haberlerle görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?