nushu arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah hepimiz için dua ediyorum allah işlerimizi kolaylaştırı inşallah. Eylül ayına hamiş olarak girelim hep birlikte....
Cnım teşekkür ederim allah inaşallah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin ben eskişehirde yaşıyorum sen?
İçini ferah tut canım,maşallah bak 11 embriyon var,onlar güzel güzel büyüsünler,gönlüne göre biri ya da ikisi bebiş olsunlar:)
ayrıca kızlar bugün emriyolog aradı 24 yumurta toplanmıştı ya 18 tanesi olgunmuş 11 tanesi de döllenmiş şimdilik iyi durumdalar dedi.cuma günü belli olacak bakalım kaçı iyi kalite.inşallah bi sorun çıkmaz.hayırlısı olur.
merhaba arkadaşlar,
ağustos ayı ramazana denk geldiği için belki tedaviyi erteleyenler olmuştur ama ben 1 ağustosta iğnelere başlıyorum hayırlısı bakalım.
nerelerdesiniz kızlar bekliyorum. inşallah hayırlı haberleri alalım hepimiz
ve hayırlı olsun topiğimiz
iyiki açtın bu topiği canım aynı zamanda aynı şeyleri yaşayan insanların olması güç veriyor
ayrıca kızlar bugün emriyolog aradı 24 yumurta toplanmıştı ya 18 tanesi olgunmuş 11 tanesi de döllenmiş şimdilik iyi durumdalar dedi.cuma günü belli olacak bakalım kaçı iyi kalite.inşallah bi sorun çıkmaz.hayırlısı olur.
canım bu topiğin ilk hamişi olcaksın bence içimden öylegeçiyor
merhaba arkadaşlar bende ağustosta başlayacağım aslında yarın doktordan randevu alacağım adana başkentte yapıracağım bende birşey yok eşimde sayı çok az şubatta varikosel ameliyatı oldu ama değerler yükselmedi bizde tüpbebeğe karar verdik/ hepimiz için hayırlıolur inşallah/
bakalım bizim kaç yumurta olacak maşallah 11 çok iyi inşallah iyi haberleri alırız
slm kızlar kimseler yok bugün.bilginiz varmı bilmiyorum ama yumurta toplama sonrası her şişkinlik ve ağrı yaşıyanda su toplama mı olmuştur acaba.
ben yumoşlar toplandığı gün çok iyidim ne ağrım vardı ne bişey ama 2 gündür şişkinlik ve ağrıdan yürüyemez oldum nerdeyse.geceleri
sağdan sola dönemiyorum göğsüm sıkışıyo nefes almada zorlanıyorum.doktoruma sordum su toplamıştır karnın dedi bugünde kontrole
gittik iyisin yok bişey dedi doktor ama yinede tatmin olmadım ben pek.burda diğer topiklerde okuduklarımdanda tırstım biraz.su toplananlara
transfer yapılamıyomuş tutmuyomuş falan telaşlandım.inşallah yoktur bişey ya
sizlerden ne haber nasıl gidiyo?
merhaba arkadaşlar,
yarın reglimin 3.günü doktora gidiyoruz,hayırlısıyla tedaviye başlayacağız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizin karşılığını sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü bebişler olarak versin inşallah.
Cnm genelde su topladığında transfer yapılmıyor embriyolar dondurulup daha sonrai ay transfer yapııyor bence sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin eğer kötü olursan ve kendini iyi hissetmezsen söylersin transfer sonra yapılır.
Benim başıma böyle birşey gelmedi ama arkadaşımın başına geldi
Şimdiden tedavin hayırlı göbişin bebişli olsun
amin canım inşallah hepimizin.su toplama yok dedi işte doktor o şişkinlik olur dedi. bende ilk defa yaptırdığım için tam bilemiyorum
mecbur güvencem doktoruma ozaman o transfer olcak derse herşey iyi derse yapacaz ozaman
slm kızlar kimseler yok bugün.bilginiz varmı bilmiyorum ama yumurta toplama sonrası her şişkinlik ve ağrı yaşıyanda su toplama mı olmuştur acaba.
ben yumoşlar toplandığı gün çok iyidim ne ağrım vardı ne bişey ama 2 gündür şişkinlik ve ağrıdan yürüyemez oldum nerdeyse.geceleri
sağdan sola dönemiyorum göğsüm sıkışıyo nefes almada zorlanıyorum.doktoruma sordum su toplamıştır karnın dedi bugünde kontrole
gittik iyisin yok bişey dedi doktor ama yinede tatmin olmadım ben pek.burda diğer topiklerde okuduklarımdanda tırstım biraz.su toplananlara
transfer yapılamıyomuş tutmuyomuş falan telaşlandım.inşallah yoktur bişey ya
sizlerden ne haber nasıl gidiyo?
Hangi merkez cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?