2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Cnım teşekkür ederim allah inaşallah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin ben eskişehirde yaşıyorum sen?

bende kayseri de yaşıyorum da seni başka topikten hatırladığımı sanmıştım yanlış hatırlamışım demekki.iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım.

bakalım bizim kaç yumurta olacak maşallah 11 çok iyi inşallah iyi haberleri alırız

merhaba arkadaşlar bende ağustosta başlayacağım aslında yarın doktordan randevu alacağım adana başkentte yapıracağım bende birşey yok eşimde sayı çok az şubatta varikosel ameliyatı oldu ama değerler yükselmedi bizde tüpbebeğe karar verdik/ hepimiz için hayırlıolur inşallah/

iyiki açtın bu topiği canım aynı zamanda aynı şeyleri yaşayan insanların olması güç veriyor

iyiki açtın bu topiği canım aynı zamanda aynı şeyleri yaşayan insanların olması güç veriyor

özellikle ilk kez tüp yaptıracaklar için iyiki var kadınlar kulübü böyle başlıklar...

Son düzenleme:

canım bu topiğin ilk hamişi olcaksın bence içimden öylegeçiyor

inşallah güzelim ya bende çok dua ediyorum isteyen herkeze versin Rabbim.

Merhaba arkadaşlar,
Yarın reglimin 3.günü doktora gidiyoruz,hayırlısıyla tedaviye başlayacağız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizin karşılığını sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü bebişler olarak versin inşallah.

slm kizlar öncelikle alah herkesin yolunu acik etsin inanin cok zor bir sürec bende 2 tüpbebek denemem olacak allah izin verirse pazartesi günü dr terminimiz var...
ooofff korka korka gidecegim ya ikincisindede olmassa diye allah hekesin yardimcisi olsun....

slm kızlar kimseler yok bugün.bilginiz varmı bilmiyorum ama yumurta toplama sonrası her şişkinlik ve ağrı yaşıyanda su toplama mı olmuştur acaba.
ben yumoşlar toplandığı gün çok iyidim ne ağrım vardı ne bişey ama 2 gündür şişkinlik ve ağrıdan yürüyemez oldum nerdeyse.geceleri
sağdan sola dönemiyorum göğsüm sıkışıyo nefes almada zorlanıyorum.doktoruma sordum su toplamıştır karnın dedi bugünde kontrole
gittik iyisin yok bişey dedi doktor ama yinede tatmin olmadım ben pek.burda diğer topiklerde okuduklarımdanda tırstım biraz.su toplananlara
transfer yapılamıyomuş tutmuyomuş falan telaşlandım.inşallah yoktur bişey ya
sizlerden ne haber nasıl gidiyo?

Cnm genelde su topladığında transfer yapılmıyor embriyolar dondurulup daha sonrai ay transfer yapııyor bence sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin eğer kötü olursan ve kendini iyi hissetmezsen söylersin transfer sonra yapılır.
Benim başıma böyle birşey gelmedi ama arkadaşımın başına geldi
Şimdiden tedavin hayırlı göbişin bebişli olsun

merhabalart bende agustosta tup bebek tedavıme baslıyorum...cem dedmırelın hastası olucam ınsallah.....ayrıca da uymıtlıyım 2. Denememız olucak...rızeden ıstanbula tedavbıye gıdıyoruz....bende endometrıozıs var...

amin canım inşallah hepimizin.su toplama yok dedi işte doktor o şişkinlik olur dedi. bende ilk defa yaptırdığım için tam bilemiyorum
mecbur güvencem doktoruma ozaman o transfer olcak derse herşey iyi derse yapacaz ozaman

Cnm genelde su topladığında transfer yapılmıyor embriyolar dondurulup daha sonrai ay transfer yapııyor bence sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin eğer kötü olursan ve kendini iyi hissetmezsen söylersin transfer sonra yapılır.
Benim başıma böyle birşey gelmedi ama arkadaşımın başına geldi
Şimdiden tedavin hayırlı göbişin bebişli olsun

Hangi merkez cnm ?

kayseride yaşıyorum canım kayseri tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.zaten biraz sonrada transfere gidiyorum.doktorum aradı 3 embriyom kalmış onlarda 2.kaliteymiş hepsi
transfer edilecek bugün.dondurmaya yumurta kalmıyo yani.
çok üzüldüm ilk başta ama sonra toparladım hayırlısı olsun ne diyelim.olacaksa hertürlü olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…