Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. 06.08.2011 de Gen-Art tüp bebek merkezinde tedavime başladım. Kısaca size kendimden bahsedeyim 35 yaşındayım 8 senelik evliyim. Bundan önce 3 tane gebelik yaşadım fakat hepsi olumsuz sonuçlandı. İlk gebeliğim kendiliğinden düşük oldu diğer ikisi kürtaj ile sonlandırıldı. Bende pko var ayrıca pıhtılaşma problemi var. İlaçlara iyi cevap verdiğim için pko hamile kalmamda sıkıntı olmuyor pıhtılaşma içinde son gebeliğimde kan sulandırıcı ilaçlar kullanmıştım ama genede sonuç hüsranla sonuçlandı. Şimdi Gen-Art'da tüp bebek yaptırıyorum bu kliniği seçmemim en büyük sebebi sahibinin iyi bir genetikçi olması tabi ilk görüşmede süperdi Volkan bey olsun Serçat bey ( kadın doğum uzmanı) olsun müthiş pozitif insanlar eşiminde benimde çok içime sindi daha önce İstanbul'da iki yerle görüştüm ama hiç içime sinmemişti biri Brüksel tüp bebek merkezi Dr Yücel Karaman diğeride Medical Park Dr Aytuğ Kolonkaya ( ben hayatımda bu kadar kötü bir Dr daha tanımadım ) İstanbul tamam işin ticaretinde senin ne durumda olduğun kimsenin umru değil.Dün yumurtalarım toplandı 18 adet bunlardan 13 tanesi döllenmiş cumartesi veya pazar transferim yapılacak.Embriyoda pgt yapılacak inşallah bu sefer sonuna kadar gidebiliriz hamile kalamamak çok zor biliyorum ama hamile kalıp bebeğini kaybetmek tarifi imkansız bir acı bunu anlatabilecek cümlelerin olduğunu düşünmüyorum. İnşallah herkesin dileği gerçek olur Allah kimseyi eli boş bırakmasın.
amin cnm amin ınsallah hayırlı haberlerını alırız ank da nereye yaptırıyosun sen?