Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için,bu gün daha iyiyim,ağlama krizlerimin arası baya bi azaldı,zamanla daha da iyi olacağım mutlaka.
Aslında hazır olmalıydım böyle bir sonuca belki çok kaliteli değildi embriyonun biri zaten pgt yapılamamıştı ama insan ne olursa olsun umutlanıyor,hevesleniyor,hayal kurmaya başlıyor işte.Ki bence olması gerekeni de bu çünkü kendini harab etmenin kimseye bir faydası yok.
Rica ediyorum benim yaşadıklarımla kendinizi üzmeyin şu aşamada bu sizin için hiç doğru olmaz.Benim durumum çoğunuzdan farklı,bir çoğunuz benimle kıyaslandığında çok daha şanslısınız,inşallah sırayla müjdeler alacağız sizlerden, hepbirlikte sevineceğiz.
Hepinizi öpüyorum,sevgiler.
canım benim ne güzel toparlanmışsın. çok sevindim. bi umudumuz bi hayalımız olmasa buralara gelemezdik. onlarla yaşıyoruz... herkezin duaları hekezin hayalı gerçek olur inşallah
canım benim kendini biraz da olsa toplamana çok sevindim. senin sonuçtan sonra ben çok umutsuzluğa düştüm. burda herkesten pozitif sonuç alacağız hep sevineceğiz diye düşünüyordum. biliyorsun benim yaşım 37 ve ilk deneme. ilk günler kesin tutmuştur diye düşünürken şimdi karamsarlaştım nedense. ve 2 gündür gece çok tuvalete kalktım neredeyse her yarım saatte bir. alakası varmı bilmiyorum. ama yine de dua ediyorum bende duruyorlardır inşallah diye.
inşallah ilk zamanlar düşündüğüm gibi yine herkesten pozitif sonuçlar gelir ve senden de canım. olana kadar uğraşacağız ve inşallah olacak. bende çok öpüyorum seni.
hadi hayırlısı bakalaım umudunu kaybetme bebişin seninle sıkı sıkı tutundular sana inşallah canım... umarım seninle yüzümüz gülecek. nushu için çok üzüldük...