• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım birlikte çok fazla magazin programı izlemekten olabilir mi?

ben de geçenlerde gördüm bir rüya , hep size soracağım ama unutuyorum...

Rüyamda karnım az şişmiş, belki 4-5 aylık hamileyim, ultrasonda doktor bebişimi gösterio ve erkek olduğunu bizzat görüyorum. Uyandığımda çoookk mutluydum, rüya olduğunu anlayınca çok üzüldüm, bi de ben bebek düşünmeye başlamamıza rağmen rüyamda hiç hamile olduğumu ya da bebeğim olduğunu görmez ve üzülürdüm. 3 yıldır ilk defa gördüm. Çok şaşırdım. Rüyamı yorumlar mısınız kızlaarr?:16:

vallahi hiç anlamam rüya yorumundan...ama belki malum olmuştur diyebilirim...:61:
çok magazin izleyen bir aile değilizdir.hatta eşimle hiç ortak izlediğimiz bişey yoktur.ben tv izlerken o pc başında yada tam tersi...sadece belgeseller ortak noktamız...o paso futbol seyreder yorumları izler beni deli eder...hiç anlaşamayız bu konuda...zannedersem geçen başbakan ziyarete gitmiş ya ibo yu ordan kaldı aklımızda heralde ama aynı zamanda rüyada görmek nasıl oluyorsa...:31::31::31::31:

Alaçatı harika bir yer canım, keşke gidebilseydin. Kuşadası da 10 yıl öncesine göre baya bir gelişmiş, eskiden sıradan bir sahil kasabası gibiydi , ama şimdi Çeşmeyi yakalamıştır.

kuşadasının doğallığı hiç kalmamıştı.heryer bina bina bide çok katlı bana soğuk geldi.

okula giderken hep geçerdim.2 yıl önce balayına bodrum türkbükünde kefaluka otele gitmiştik.mesela bodrumuda sevmem.ama otel güzeldi...

ahh hep içim gidiyor sörf yapıyorlar ya..nasıl istiyorum bende yapmayı...bide şimdi kitesurf varya bayılıyorummm ağzım açık seyrediyorum nasıl zevklidir kimbilir.....:65:

Son düzenleme:
Biliyorum canım İzmirde olduğunu, listemizde 30. sıradasın. Hatta kaderimiz de aynı gibi, benim de sorunum tüplerin tıkanıklığı. Ben Ege Ünv. hastanesine gidiyorum. Önce devlette denemek istedim, olmazsa Smyrna ya da Kent Hastanelerini araştırıcam. Sen Smyrna dan memnun musun canım. Tedaviye ne zaman başlıosunuz. Benmki eylülün 10-15 gibi başlar heralde.

canım ben bütün merkezlere gittim araştırdım ege üniversitesi prof.nazan han.erol bey hepsi iyi doktorlar fakat sürekli özeline gisersen iyiler hastanede ilk denemende 1 emriyo tranfer ediyorlar şansın çok düşük yumurta toplamada uyutmadan yapıyorlar ağrılı bir durum ve sıra beklemek sıkıcı.ben smyrna yı tercih ettim çok memnunum şimdilik inşallah hayırlısı olur ben 27.08 de 2. doğum kontrol hapına başlayacağım histeroskopim çekildi 19 eylül gibi iynelere başlayacağım sanırım ekimin ilk günleri transfer yapılacak 2-3 emriyo koyacaklar şansımız yüksek olsun diye gerçi olacak olduktan sonra 1 tanede oluyor.Kent hastanesine gelince ısraıl bey tam bir para tuzagı bizim gelin orada tedavi oldu adam çok ilgisiz zor konuşuyor sonunda 3. denemede tuttu onların benim içime tek sinen funda hanım hemşireler harika ilgi alaka süper ben 2 dış gebelik ameliyatımı kent hastanesinde oldum inan bu denli ilgi alaka yok histeroskopi için bike anestezi uzmanı senin ile 10 dak.konuşuyor ilgileniyor.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.çok fazla yazdım sanırım sen hangi aşamadasın neler yapıyorsun görüşmek üzere...

rashel canım çok üzüldüm.... Allahım hayırlısını nasip etsin. inşallah 3. de bulacaksın bebeğini. ne desem boş biliyorum ama umudunu kesme canım.

tşk ederim hepinize kısmet değilmiş
inşallah ben son negatif olurum benden sonraki arakdaşlarımdan pozitif haberler alırız
değerlerimi bile sormadım dr a zaten negatif dedikten sonra öğrenme isteği kalmadı bende
hissetmiştim zaten dün yazmıştımda olumsuz gibi hissediyorum diye gerçektende öyle çıktı dün ne dediysem oldu

inşallah ben son negatif olurum benden sonraki arakdaşlarımdan pozitif haberler alırız
değerlerimi bile sormadım dr a zaten negatif dedikten sonra öğrenme isteği kalmadı bende
hissetmiştim zaten dün yazmıştımda olumsuz gibi hissediyorum diye gerçektende öyle çıktı dün ne dediysem oldu

canım ya... kötü bişeyler mi oldu neden öyle hissettinki. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bi dahakine güzel haberini alacaz.

öle düşünme canım ya..insanın düşündüğü başka çıkan başka olabiliyor...kendini öle koşullama..umudunuda yitirme..vadır herşeyde bir hayır demekten başka çaremiz yok...

hayırlı olsun kolin :)))) inşallah sonu da güsell olur.. kuden dün yaramazlık yapıp yaptırmış testi pozitif çıkmış:nazar:

oo maşşalllahhh...hayırlısı olsun...rachel bugün bekliyoruz...kuden pozitiff dün bize süpriz yaptı...
işlallah hayırlısı olur kızlar teşekkür ederimmm kuden ne güsel bi yaramazlık yapmışsın sen ööle aferin sana tebrik ederim canımmm sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın işallah
slm kızlaç sonuç ne yazıkki negatif:50:

sırayı bozmak istemiyordum ama kısmet değimiş:50:

3.denemeye artık

canım moralini bozma bak ben 4.yü deniyorum bir gün mutlaka bizim de olacak yılmak yok tabiiki üzüleceksin bi kaç gün zor gececek ama sonra insanoğlu değil miyiz neleri unutmuyoruz kiiii...

geçen gün eşimin morali baya bozuktu noldu filan dedim bi de şimdi benim babamın yanında kalıyoruz evde üvey anne var acaba o mu bişey dedi dedim hayır dedi söletemedim bi türlü.
ertesi gün döküldü. How I Met Your Mother diye yabancı bi dizi var belki izleyeniniz vardır orda bi çift var kız hamile olduğunu zannediyor herkes hayatını ona göre ayarlamaya başlıyor daha sonra yanlış alarm olduğunu öğreniyolar doktora gidiyolar ve aslında bebeklerinin olamayacağını öğreniyolar testler morfoloji bozukluğu şu bu aynı eşlerimizin yaşadığı durumlar işte..
sonra erkekten tekrar test istiyolar örneği veriyor sonucu alıyo arkadaşlarıyla beraberken babasına haber vermek için arıyor açmıyo sonra eşi geliyo yanına testin çok ii çıktığını sölüyo babasına ulaşamadığını onlara da haber vermek istediğini sölüyor kız da babasını kalp krizinden kaybettiklerini haber veriyor adamın sözü işte buna hazırlıklı değildim

biz bu kadar uğraşırken acaba elimizdekilerin kıymetini yeterince biliyor muyuz insanın içi kötü oluyor walla..

rachel canım boşver gel elimizdekilerin kıymetini bilerek aramaya devam edelim bizzz:16:

3.denemeye artık

Çok üzüldüm arkadaşım hayırlısı, inşallah
3.denemede pozitif olur bebişini kucağına alırsı inşallah
Üzülme demenin manası yok biliyorum, o yüzden demeyeceğim, allah üzüntüne sabır, gelecek denemen için azim versin.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
canım ben bütün merkezlere gittim araştırdım ege üniversitesi prof.nazan han.erol bey hepsi iyi doktorlar fakat sürekli özeline gisersen iyiler hastanede ilk denemende 1 emriyo tranfer ediyorlar şansın çok düşük yumurta toplamada uyutmadan yapıyorlar ağrılı bir durum ve sıra beklemek sıkıcı.ben smyrna yı tercih ettim çok memnunum şimdilik inşallah hayırlısı olur ben 27.08 de 2. doğum kontrol hapına başlayacağım histeroskopim çekildi 19 eylül gibi iynelere başlayacağım sanırım ekimin ilk günleri transfer yapılacak 2-3 emriyo koyacaklar şansımız yüksek olsun diye gerçi olacak olduktan sonra 1 tanede oluyor.Kent hastanesine gelince ısraıl bey tam bir para tuzagı bizim gelin orada tedavi oldu adam çok ilgisiz zor konuşuyor sonunda 3. denemede tuttu onların benim içime tek sinen funda hanım hemşireler harika ilgi alaka süper ben 2 dış gebelik ameliyatımı kent hastanesinde oldum inan bu denli ilgi alaka yok histeroskopi için bike anestezi uzmanı senin ile 10 dak.konuşuyor ilgileniyor.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.çok fazla yazdım sanırım sen hangi aşamadasın neler yapıyorsun görüşmek üzere...

Canım yumurta toplamada anestejiyi isteğe bağlı yapıolar, ben Laparoskopi olduğum gün 3-4 arkadaşın yumurta toplaması anestezi ile olmuştu, bizzat şahit olduğum için , bu konuda şüphem yok. Sıra bekleme konusunda da sıkıntı yok, hemşireler sürekli ne zaman operasyon olacağını , ne kadar sıra kaldığını sana bildiriyor ve seni hazırlıyor zaten. Umarım tek embrio da işimizi görür de , oradan memnun ayrılır, özele başvurma gereği duymam.

Ben şu an Cyclo-Prognynova die bi adet düzenleyicisi kullanıyorum, nasipse 10 eylül civarında adet olup, 2. günü 10 günlük iğnelerle tedaviye başlıyacağız diye umut ediyorum canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar 4te randevum var..hazırlanayım...görüşürüz öpüldünüz...

güle güle git gel canım, bakalım senin yumoşlar bir koli olmuş mu?:60:

ben de çıkıyorum, alışveriş yapmamıs lasım, taaa iftardan sonra yazışırıs kıslar , hadi öpüldünüs...

Son düzenleme:
21 Ağustos pazar: elifce:nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74::74:

23 Ağustos salı: kuden80:nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74::74:

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif - Hayırlısı ama çok üzgünüs :(

25 Ağustos perşembe: mine1987:nazar::49: YARIN

26 Ağustos cuma: daisy3434:nazar::49: GÜN SAYIYORUZ

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği:nazar::49: GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv:nazar::49: GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi:nazar::49: GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye:nazar::49: GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud:nazar::49: GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:nazar::49: GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

:49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek:
$tupbebek.webp $tupbebek2.webp
:49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek:

3.denemeye artık

olsun tatlım biliyoprum coook üzgünsün ben sana ne desem boş amam takdir ilahi
allah sabır versin....
eger maddi durumunda sıkıntı yoksa allah sağlık sıhhat verdikce bidaha bidaha denersiniz esinle...

yaptım canım 893 olmuş değerim problem oladığını 3 hafta kese ve kalp atışını dıyabileceğimi sölediler onu bekliorum artık heyecan 9ay hiç bitmicek sanırım hep bişi için beklicz...

ohhhh ohhhh amannn allahım ne güsel ya ......bende istiyom banane.....

Back
X