canım birlikte çok fazla magazin programı izlemekten olabilir mi?
ben de geçenlerde gördüm bir rüya , hep size soracağım ama unutuyorum...
Rüyamda karnım az şişmiş, belki 4-5 aylık hamileyim, ultrasonda doktor bebişimi gösterio ve erkek olduğunu bizzat görüyorum. Uyandığımda çoookk mutluydum, rüya olduğunu anlayınca çok üzüldüm, bi de ben bebek düşünmeye başlamamıza rağmen rüyamda hiç hamile olduğumu ya da bebeğim olduğunu görmez ve üzülürdüm. 3 yıldır ilk defa gördüm. Çok şaşırdım. Rüyamı yorumlar mısınız kızlaarr?![]()
vallahi hiç anlamam rüya yorumundan...ama belki malum olmuştur diyebilirim...
çok magazin izleyen bir aile değilizdir.hatta eşimle hiç ortak izlediğimiz bişey yoktur.ben tv izlerken o pc başında yada tam tersi...sadece belgeseller ortak noktamız...o paso futbol seyreder yorumları izler beni deli eder...hiç anlaşamayız bu konuda...zannedersem geçen başbakan ziyarete gitmiş ya ibo yu ordan kaldı aklımızda heralde ama aynı zamanda rüyada görmek nasıl oluyorsa...
Alaçatı harika bir yer canım, keşke gidebilseydin. Kuşadası da 10 yıl öncesine göre baya bir gelişmiş, eskiden sıradan bir sahil kasabası gibiydi , ama şimdi Çeşmeyi yakalamıştır.
kuşadasının doğallığı hiç kalmamıştı.heryer bina bina bide çok katlı bana soğuk geldi.
okula giderken hep geçerdim.2 yıl önce balayına bodrum türkbükünde kefaluka otele gitmiştik.mesela bodrumuda sevmem.ama otel güzeldi...
ahh hep içim gidiyor sörf yapıyorlar ya..nasıl istiyorum bende yapmayı...bide şimdi kitesurf varya bayılıyorummm ağzım açık seyrediyorum nasıl zevklidir kimbilir.....
Son düzenleme: