2011 Anneleri Şafak Topiği:))

vurgunum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
118
0
0
İstanbul
Günler sayınca daha kolay geçermiş, 2011 eylül anneleri artık bizde geri sayabiliriz:52::52::52:
ilk geri sayım benden olsun ozaman:42:
:64::64::64::66::66::66:63 Erzincan:66::66::66::64::64::64:

biizmde sadece 66 günümüz kaldı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşlahh meleklerimizi

Bizimde 67 gunumuz kaldi ama tabi daha erkende olabilir. Allahim hepimize yavrularimizi saglikli, sihhatli bir sekilde almak ve cok rahat kolay dogumlar nasip etsin. Amin...

Bizimde 67 gunumuz kaldi ama tabi daha erkende olabilir. Allahim hepimize yavrularimizi saglikli, sihhatli bir sekilde almak ve cok rahat kolay dogumlar nasip etsin. Amin...

ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))

sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demediler daha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.

szice hamile miyim:49::49::49::49:

ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))

sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demediler daha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.

Evet canım hamilesin tebrikler.:71: Adetine kaç gün var?

Evet canım hamilesin tebrikler.:71: Adetine kaç gün var?

ayyy inşallahhhh hamişimdir. drlar artışa göre kesin konuşacaklar sanırm. ... adetime 3 gün var 26 temmuz yani ve değerim 145.5.....yaaa netten okudum dış gebelik,mol gebelik, erken gebelik falan bir sürü gebelik varmış ve acaba dr lar bundan mı hamilesin demediler. bu sonucum nasıl yani....

ayyy inşallahhhh hamişimdir. drlar artışa göre kesin konuşacaklar sanırm. ... adetime 3 gün var 26 temmuz yani ve değerim 145.5.....yaaa netten okudum dış gebelik,mol gebelik, erken gebelik falan bir sürü gebelik varmış ve acaba dr lar bundan mı hamilesin demediler. bu sonucum nasıl yani....
Evet canım bir kadının adet günü geçmeden ve kese ile bebeği görmeden hamilesin demiyorlar.Ama hiçççç korkma ben adetime 7 gün varken hamile olduğumu öğrenmiştim,üstelik kan sonucum sadece 7 idi:1: ama iki gün sonra 34 iki gün sonra 70 diye katlanarak artınca tamam hamilesin dedi doktorum.Senin orada şansın var mı bilmiyorum ama dün yaptırdıysan testi yarın bir daha yaptır.İki günde iki kat artması gerekiyor biliyorsunki sağlıklı bir gebelik denilebilmesi için.

eveeettt aramıza hoşgeldin :49::49::49:

Canim insaAllah hamilesin. Hayirli olsun. Bu arada yurtdisinda neredesin?

kızlar bende 2011 eylül annesi olacagım inşallah..
yanlız bişey sorcam size doktorlar hep doğumu 40hafta olarak hesaplıyorlar ona göre bana hep eylül 22 diyorlar

AMA herkes 40haftada mı doğum yapıyor. 9 ay 10 gün 37. haftada doluyor ben bişey anlamıyorum bu durumdan niye 3 hafta fark koyuyorlar.. bilenler anlatabilir mi lütfen

kızlar bende 2011 eylül annesi olacagım inşallah..
yanlız bişey sorcam size doktorlar hep doğumu 40hafta olarak hesaplıyorlar ona göre bana hep eylül 22 diyorlar

AMA herkes 40haftada mı doğum yapıyor. 9 ay 10 gün 37. haftada doluyor ben bişey anlamıyorum bu durumdan niye 3 hafta fark koyuyorlar.. bilenler anlatabilir mi lütfen

:))) hiç böyle düşünmemiştim ama mantıksal olarak baktığın zaman doktorlar 40 haftayı hesaplarken son adetinin ilk gününü alıyor. yani 40 haftanın neredeyse 2-3 haftası zaten bebek diye birşey yok. sperm-yumurta birleşmesi 2.-3. haftada oluyor. onun üzr,nde 4-5-6 diye saymaya devam ediliyor.
9 ay 10 gün hesaplamasında ise baz anınan tarih adet tarihin değil birleşme tarihin. o yüzden bakıldığı zaman sanki daha az bir süreymiş gibi gözüküyor.Ama aslına bakarsan aynı.

59 :86::86::86:
2 haneli rakamlara inmeyi beklerken 5 ile başlayan rakamlara da indik çok şükür.:49:

içinizde en erken benimki olacak sanırım. Şafak 39. 3 eylül doğum tarihi olarak görünüyor.

içinizde en erken benimki olacak sanırım. Şafak 39. 3 eylül doğum tarihi olarak görünüyor.

Ooohh ne guzel cok az kalmis. Hayirlisi ile saglikli sihhatli gelir bebeklerimiz ins. Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize...

Bu arada benim safak 63:)) Kiz olunca 1-2 hafta erken gelir diyorlar. InsaAllah daha da erken gelmez. Hayirlisi...

kuzumu görmeye kaldı 58:52::52::52:

bi yandan da acaba günler hiç geçmeye hep içimdemi kalsa diyorum. Şimdi işe geliyorum benimle, duşa giriyorum benimle... Herdaim yanımda,içimdee. acaba karnı açmı , altı pismi huzurlumu gazı varmı derdi yok ama doğunca böyle olamayacak :50::50: e bide onu başkalarıyla paylaşmak varki:50::50::50: offff. böyle bencilce düşünen bitek benmiyim?

kuzumu görmeye kaldı 58:52::52::52:

bi yandan da acaba günler hiç geçmeye hep içimdemi kalsa diyorum. Şimdi işe geliyorum benimle, duşa giriyorum benimle... Herdaim yanımda,içimdee. acaba karnı açmı , altı pismi huzurlumu gazı varmı derdi yok ama doğunca böyle olamayacak :50::50: e bide onu başkalarıyla paylaşmak varki:50::50::50: offff. böyle bencilce düşünen bitek benmiyim?

kesinlikle tek sen değilsin. :) ben de öyle düşünüyorum. hem doyurma derdi yok, altını temizleme derdi yok. Tek eksik göremiyorum. Şöyle karnımızda bir pencere olsa da görsek. Doğurmaya hiç gerek yok :D

Back
X