2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Kızlar bu arada resimdeki mavi önlük ötüyo Umarım bebişim dogana kdr öttüre öttüre bozmam Yemek yesin die bip bip basıp kandırıcam oğluşumu

kızlar aldığınız herşey çok tatlıııııııııııııııııı:)) ben 33. haftamda ekleyebilicem. ancak o zaman tamamlayacam çünkü...

Teşekkür ederiz Halimeciiiikkkkk bencede beklememekde fayda var belim koptu resimleri çekicem die Ara ara resim cekıp eklemek lazım yoksa kerataların fotoları bile yoruo

hepside çok güzeller cnm.güzel günlerde kullanmak kısmet olsun inş.

kızının kadife tulumuna bitim.çok tatlı durur.

mardincim çok güzelmiş cicilerin çok beğendim.pantolonlu takımın içinde kim bilir bebişin ne kadar yakışıklı olucak.hayali bile yetiyo insana.güle güle kullansın cnm.

Çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun inşallah :))
Her eve lazım bu teyzeden :))) Bunlarda harikalar

Kızlar bu arada resimdeki mavi önlük ötüyo Umarım bebişim dogana kdr öttüre öttüre bozmam Yemek yesin die bip bip basıp kandırıcam oğluşumu
Mardinim bunlarda çok güzeller yerim ben hepsini haha öten önlük yakışır :)))

Kızlar hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah :))

canım çok teşekkür ederim seninkilerde çok güzel, allah güzel günerde kullanmayı nasip etsin hepimize, büyük bir zevkle bakıyorum böyle fotolara en sonunda ekleyeyim dedim. bu arada bizimde teyzemiz ve annanemiz alıp duruyolar, daha bir sürü şey var yeni alınmış görmediğim :)

canımm hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın inş.

kızlar aldığınız herşey çok tatlıııııııııııııııııı:)) ben 33. haftamda ekleyebilicem. ancak o zaman tamamlayacam çünkü...

teşekkürler halimecim, artık sizinkileride bekliyoruz, ben daha pek bişey almadım ama bunları bile çekip eklemek yordu ya :)

teşekkürler canımm

cnm tatlı tatlı uyusun oğluşun mışıl mışıl ohh....ALLAH hepimizin evladını bağışlasın

cnm sende güle güle kullanda ben o kuşlu battaniyeye bayıldımmmmmm

şu teyzeyi diyorum doğuma kadar kütüğümemi geçirsem maşallah ona da

bayıldıkkkkk güle güle kullan dünürümm damadımın cicilerini biz sana bol bol çeyiz yaptık bakalım ne zaman ekliycezzz

ayyyyy kızlarrrrrrr herşey çooookkkkk güzelllllllllll, hepsine ayrı ayrı bayıldımmm Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahh....

lune
ben daha pek alışveriş yapmadım bebişime arada sırada alıyorum ama ananesi ve teyzesi bişeyler aldılar onları ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?

annanemiz ve teyzemizin aldığı tulumlar&iç badiler &çorap ve ilk oyuncağı

ananemizin diktiği yazlık pike takımı ve battaniyeleri

benim oğluşuma aldığım badiler

bunlarda birkaç yazlık

birde ahşap beşik aldık ama daha kuramadık o yüzden yükleyemedim. ekim ortasındada toplu alışverişe çıkacağız, hepsini o zaman tamamlamayı düşünüyorum :):):)

hepsi çok güzeller rabbim iyi günlerde giydirmeyi kısmet etsin bayıldım hepsine ayyy izledikçe geçsin 2.5 ay diyorum artık :)

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım
teşekürler canım insanlar bişeyler aldıkça hevesleniyor valla :)

herkese tekrar teşekkürler canlar

çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

bunlarda benim kızıma aldıklarım..

Eki Görüntüle 255955 Eki Görüntüle 255956 Eki Görüntüle 255957

bu da komşu teyzesinin aldıgı takım :)

Eki Görüntüle 255958

çok tatlılar,sen herşeyini pembe yapmışsın kız,ben turuncu,kırmızı,mor,pembe,beyaz,yeşil,mavi,koyu pembe,sarı yaptım hepsinden olsun dedim,bizim de portbebe ve çantası grili açık pembeli,park yatağını da o renk alcam inş.,içine nevresim takımını da pembeli beyazlı aldık,ama epey işi varmış,kırlenti,yastığı,kenarlara bağlanan minik yastıları,kurdalesi,içini vs. annem yapacak,böyle uyguna geldi ama emekli olcak bayağı,neyseki annem elimden gelir dedi

Lune, destina ve mardincim bebişlerinize aldığınız cicilerin hepsi çok çok güzeller
Allah sağlıkla sıhhatle giydirmek nasip etsin inşallh...
Ayy çok heveslendim ben bişey almadım henüz bir an önce alıp eklemek için sabırsızlanıyorum

teyzeleri cok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için

demetcim eşimde artık diyor bende teyze istiyorum kendime diye

deryacım evet genelde herseyi pembe oldu ama pembeden başkasınıda gözümüz görmedi ki hiçben cok seviyorum pembeyi ve tonlarını

kıyafetleri nerdeyse tamam hem kışlık hem yazlık geriye ufak tefek aksesuarları kaldı..yatak uyku setini kendim dikmeyi istiyorum birde pikeyle alt açma takımı dikecem inş kızıma..bebek şekerlerinide kendim yapıcam kısmetse..şu evle ilgili bir düzenim otursa başlıyacamda hala evdeki düzen oturmadı..kızım gelecek diye boya badana yaptırdık salon takımını değiştirip günlük rahat kullanabılecegımız mobılyalar aldıkta ama hala koltukların yarısı yok dolap geldi rafları yok bende bir türlü yerleşemedim oyuzden..evin düzeni olmadan dikiş işlerinede başlamak istemiyorum bekliyoruz böyle boş boş

Oğluşumunn tatlı teyzeleriiii hepinize coook tesekkur ederiz daha iyileri sizin meleklerinizin olsun inşallahh Allah hepimize güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin onların miss kokularını içimize çeke çekeee ayy valla insan zaman gectıkce sabırsızlanıo kuzucuklarımızı kucagımıza almaya az kaldııı
Dünürcüüümm tesekkur ettım tatlım sende koyda kızımızın ceyızını zevkle bır ızleyelım

kızlar hepsi çok güzel :)) Allah hepimize güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah :))

lune, destina ve mardin arkadaşlarım,
aldıklarınızın hepsi harika bayıla bayıla baktım, güle güle kullanın inşallah

çoook şekerlerrr....Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…