2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

canım çok beğendm,,hem beğendim hem imrendim...bissürü şey almama rağmen oğluşuma seninkileri görünce dahada alasım geldi walla..güle güle giysin oğluşun inşallah

lune, destina ve mardin arkadaşlarım,
aldıklarınızın hepsi harika bayıla bayıla baktım, güle güle kullanın inşallah

Canım cok tesekkur ederız daha ıyılerı daha guzellerı sızın olsun ınsallahh

canım çok beğendm,,hem beğendim hem imrendim...bissürü şey almama rağmen oğluşuma seninkileri görünce dahada alasım geldi walla..güle güle giysin oğluşun inşallah

Canım beniiimm cok tesekkur ederızz daha guzellerı oğluşunun olsun inşallahh ınsan gercekten doyamıyor bızde bugun cıkardık annemle tekrardan baktık elımden gelse hergun bakarım senın dedıgın gıbı hala bırseyler alasım var oglusuma neyse artık onuda buyuk parcalara bırakıyorum cunku buyuk parcalara daha hıc gecmedık :97::97:

kızzzlaaarr..biz nie böyleyiz yaa*bizden sonra doğum yapcak ocak ve şubat anneleri coşmuş vaziyette resim paylaşıyorlar..bizse daha 20lerdeyiz..hadi hadi hareketlenelim

kapı süsü,,sepet ve bebek şekerlerimiz...

internetten sipariş verdim,,kapıda ödeme seçeneğiyle..biz kredi kartı kullanmıyrz çünkü...çok tatlı bir bayan,dışarıya göre oldukça uygun fiyatları..indirimde yapıyor,,kesinlikle tavsiye ederim... face de bebeğim butik diye girerseniz modelleri görürsünüz...ismimi verirseniz de yardımcı olacaktır...

Son düzenleme:

cok güzellerrrr bayıldımm yalnız cnm sekerının bırını tek olarakta cekıp koysana öyle daha ıyı anlaşılır..ben kısmet olursa kendım yapmak ıstıyorum bana da fıkır olmuş olur

Ayy hepside çok güzeller
Tatlım kaça geldi şimdi hepsi şeker sepet kapı süsü ?

Son düzenleme:

çok tatlılar

kızlar walla ben hepsini yıkadım ütüledim hurçladım.. hazır nazır yerleşmeyi bekliyor.. doğuma 2 hafta kala falan yerleştiriceö hurçtan çıkarıp kısmetse.. o zaman belkim foto çekerim ... bende biraz fazlaca eşya varda. sağ olsun arkadaşım ablam ve eltisi bir sürü şey verdiler.. bizde birkaç bişi aldık:)

bu benım kızıma aldıgım ılk patıklerı
aldıklarımı resımını cekınce devamı eklıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…