2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

arkadaslar onemli seylerden biride ates olcer ne marka aldınız yada ne almayı düsünüyosunuz

hepsi çoookk güzelmiş güle güle giysiinn
üstünde boy grafiğinin olduğu şeyi anlamadım battaniye mi alt açma mı ne o çok hoşuma gitti bulursam ben de almak isterim nerden aldın sen

canım onu ablam yapmış boy çizelgesi ama ben duvara süs olarak asacağım yerden asılıp boyu ölçülüyor sanırım :)))

Canım yaaa bayıldım aldıklarınaaa iyi günlerde kullansın o tatlı minik prensesinnn yerim onu ben yerimmm

bu benım kızıma aldıgım ılk patıklerı
aldıklarımı resımını cekınce devamı eklıcem

Canım kızının cicişlerinede bayıldımmm yaa maşallah güzel günlerde kullansın inşallah

arkadaslar onemli seylerden biride ates olcer ne marka aldınız yada ne almayı düsünüyosunuz

Canım biz brothermaxın ates olcerını aldık en iyi bebek ürünü ödülünü almış hem kulaktan hem alından ölçüyor hemde oda termometresi olarak kullanabılıyorsun eve geldık denedık cok guzel bır urun gercekten bız cok begendık ıyıkı almısız

bende braun aldım fotodada var zaten tatlım kulaktan ölçer kullananlar memnundu önerdiler bizde aldık :) kullanınca görecez iyimi kötümü açmadım henüz

aminn canımmm inşallah bebeğim mutlu mesut yatar yatağında....
beşiği söylediğim gibi mothercareden aldımDD

aldıklarınız cok guzel ,gule gule gıysın bebişler....

bende braun aldım fotodada var zaten tatlım kulaktan ölçer kullananlar memnundu önerdiler bizde aldık :) kullanınca görecez iyimi kötümü açmadım henüz

Bende kımden duyduysam kulakolcerı onerdı cnm bız actık denedık hemen dayanamadık bebişlerimizin ihtiyacı olmaz inşallahda fazla kullanmayız bızde

kızlar cok güzel kıyafetler almıssınız bebişlerinize cok heveslendım en kısa zamanda ben de alıp ekleyecegım.Rabbim saglıklı gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın ınsallah!

devamı...........................
Eki Görüntüle 268601

şu resim çekip yükleme işi uğraştıcı işmiş yaa bir daha zor yüklerim
resimler telefonumdan biraz kötü çıkmış olabilirler...
devamı, beşiğimiz pusetimiz vs. daha sonra belki yüklerim bunlar kastı beni

Son düzenleme:
kızlar tüm cicilere bayıldım hepsi birbirinden güzel:)) benim kızımın daha doru düzgün bişicikleri yok kısmetse teyzesi ve babası bana yardım edicek bu c.tesi biçok şeyini tamamlicaz :)) umarım sağlıcakla güzel güzel giydiririz hepsini

çok tatlılar iyi günlerde kullanın inş.

pintosum cnm hepsi cok güzeller örgü pembe yelegine de bayıldım iyi günlerde kullan inş prensesine kavuşunca

teşekkürler kızlar...
destinacım anam sağolsun sürekli birşeyler örme çalışması içinde...

pintoss Ayyy ne güselmişş cicişleriiii ay ay kıyamam güsel günlerde giyerler ınsallah batanıye ördü mü annecigin ben bı batenıye modelı arıyorum ama henz bulmus dıllım bi kişide gordum cok once aklımda kaldı

pintoss sağlıcakla giysin miniğin inşallah :)) çook güzeel hepsi...

pintoscum sağlıcakla iyi günlerde giysin meleğin hepsi çok güzel annannesininde emeğine sağlık

pintoscum sağlıcakla iyi günlerde giysin meleğin hepsi çok güzel annannesininde emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…