devamı...........................
Eki Görüntüle 268592 Eki Görüntüle 268593 Eki Görüntüle 268594 Eki Görüntüle 268595 Eki Görüntüle 268596 Eki Görüntüle 268597 Eki Görüntüle 268598 Eki Görüntüle 268599 Eki Görüntüle 268600 Eki Görüntüle 268601
şu resim çekip yükleme işi uğraştıcı işmiş yaa bir daha zor yüklerim
resimler telefonumdan biraz kötü çıkmış olabilirler...
devamı, beşiğimiz pusetimiz vs. daha sonra belki yüklerim bunlar kastı beni
pintoss Ayyy ne güselmişş cicişleriiii ay ay kıyamam güsel günlerde giyerler ınsallah batanıye ördü mü annecigin ben bı batenıye modelı arıyorum ama henz bulmus dıllım bi kişide gordum cok once aklımda kaldı
pintoss sağlıcakla giysin miniğin inşallah :)) çook güzeel hepsi...
pintoscum sağlıcakla iyi günlerde giysin meleğin hepsi çok güzel annannesininde emeğine sağlık
Canım bebısının cıcılerı cok tatlııııı ıyı gunlerde kullansın meleğinn
bunlarda kızıma anneannesinin aldığı cicişler...:)
Eki Görüntüle 268549 Eki Görüntüle 268553 Eki Görüntüle 268552 Eki Görüntüle 268551 Eki Görüntüle 268550 Eki Görüntüle 268545 Eki Görüntüle 268546 Eki Görüntüle 268547 Eki Görüntüle 268548 Eki Görüntüle 268554
bunlar da bizim miniğin süsleri , cicişlerinin resimlerini de yarın çeker eklerim , zaten pek bişii almadım , sanırım bayram sonrası halledicem onu da
mevlüt şekerimizin demosu
kapı süsünün üstüne bi yere yapıştırılacak
kapı süsü
doğum odası yatak başı üstüne yapıştırılacak
kapıya giydireceğimiz tüller
bebk odasına asacağım ama doğum odasının tavanına da asmayı düşündüğüm emzik şeklindeki tavan süsü
lohusa şerbeti bardağı süsü
ben daha pek alışveriş yapmadım bebişime arada sırada alıyorum ama ananesi ve teyzesi bişeyler aldılar onları ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?
annanemiz ve teyzemizin aldığı tulumlar&iç badiler &çorap ve ilk oyuncağı
Eki Görüntüle 260591 Eki Görüntüle 260594 Eki Görüntüle 260595
ananemizin diktiği yazlık pike takımı ve battaniyeleri
Eki Görüntüle 260592 Eki Görüntüle 260593
benim oğluşuma aldığım badiler
Eki Görüntüle 260599 Eki Görüntüle 260600
bunlarda birkaç yazlık
Eki Görüntüle 260601 Eki Görüntüle 260602 Eki Görüntüle 260603
birde ahşap beşik aldık ama daha kuramadık o yüzden yükleyemedim. ekim ortasındada toplu alışverişe çıkacağız, hepsini o zaman tamamlamayı düşünüyorum :):):)
devamı...........................
Eki Görüntüle 268592 Eki Görüntüle 268593 Eki Görüntüle 268594 Eki Görüntüle 268595 Eki Görüntüle 268596 Eki Görüntüle 268597 Eki Görüntüle 268598 Eki Görüntüle 268599 Eki Görüntüle 268600 Eki Görüntüle 268601
şu resim çekip yükleme işi uğraştıcı işmiş yaa bir daha zor yüklerim
resimler telefonumdan biraz kötü çıkmış olabilirler...
devamı, beşiğimiz pusetimiz vs. daha sonra belki yüklerim bunlar kastı beni
Eki Görüntüle 270550 Eki Görüntüle 270550 kızlar buda aldıgım hastane çıkışı bır tane yeterlı mı sızce bunun dısında kızıma tulumlar ve alt ust pijama takımları aldım.havlusunu falan ayrı aldım.
Eki Görüntüle 270550 Eki Görüntüle 270550 kızlar buda aldıgım hastane çıkışı bır tane yeterlı mı sızce bunun dısında kızıma tulumlar ve alt ust pijama takımları aldım.havlusunu falan ayrı aldım.
canım çok beğendim bunu bu biir..ama yetmez buda iki :)) tecrubeli değilim ama denilene göre hastanede bile 2takım istenebiliyormuş..ben bi böyle büyük takım aldım ssennki gbi,,üç tanede 5li takım aldım hani battaniyesiz hastane çıkışı olanlardan...
canım çok beğendim bunu bu biir..ama yetmez buda iki :)) tecrubeli değilim ama denilene göre hastanede bile 2takım istenebiliyormuş..ben bi böyle büyük takım aldım ssennki gbi,,üç tanede 5li takım aldım hani battaniyesiz hastane çıkışı olanlardan...
evet haklısın benim hastane çıkışımda da 1 tulum 1 patiksiz alt üst 1 patikli alt üst battaniye zıbın filan büyük bir set ve 2 takım aldım bende kalanlarıda 5 li takkımlardan aldım arada bakıp düşünüyorum hesaplama yapıyorum aklımdan yetip yetmeyeceğini acilinde gidip alınır ama eğer rahatsız olur vede yataktan uzun süre kalkamazsak bakanımızda olmazsa zor durumda kalmayalım
sonunda kızıma odasını alabildim resmini ekleyemiyorum ama linki aşağıda
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl
birde yani iki tanede uyku seti aldım birinin fotosunu buldum internette diğerini bulamadım...
Eki Görüntüle 270526
funnababy den aldım kirli torbasınıda aldım ama buraya resmini ekleyemedim..
diğeride çok şirin onuda yatak odamda duracak karyola için aldım......
biberon,burun aspiratörü ve tarak setinide chicco dan aldım...
Eki Görüntüle 270529 Eki Görüntüle 270530
haftasonu bebeişimize aldıklarımız pusette aldık ama bulamadım netten oda kırmızı kremEki Görüntüle 270545 Eki Görüntüle 270546 Eki Görüntüle 270547 park yatağımızın içinede visco aldık.
aldığım diğer uyku setinin resminide buldum...Eki Görüntüle 270787
amin canım Rabbim sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aldıklarımızınihalcim cok güzel cok begendim ve cok kibar duruyor tam cicili kız odasına uygun iyi günlerde kullan
cok güzel cnm ıyı gunlerde kullanmak nasip olsun inş
bunu da cok begendim
hastane cıkışı tam takım bir tane aldım bende diğerlerini ayrı tulum badi zıbın olarak aldım tercihe kalmış bişey yani cnmgüle güle kullan inş bebiş dogdugunda
sonunda kızıma odasını alabildim resmini ekleyemiyorum ama linki aşağıda
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl
birde yani iki tanede uyku seti aldım birinin fotosunu buldum internette diğerini bulamadım...
Eki Görüntüle 270526
funnababy den aldım kirli torbasınıda aldım ama buraya resmini ekleyemedim..
diğeride çok şirin onuda yatak odamda duracak karyola için aldım......
biberon,burun aspiratörü ve tarak setinide chicco dan aldım...
Eki Görüntüle 270529 Eki Görüntüle 270530
haftasonu bebeişimize aldıklarımız pusette aldık ama bulamadım netten oda kırmızı kremEki Görüntüle 270545 Eki Görüntüle 270546 Eki Görüntüle 270547 park yatağımızın içinede visco aldık.
herkese slm;
arkadaşlar aldığınız cicilerin hepsini çok beğendik rabbim en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşllh.
benim kısmetse ikinci bebek deneyimim olacağından aldıklarımı yazayım oğlumda alıpta kullanmadığım bir şeyi almayıp ilk zamanlar gerekli olacak hemen almaya koşmayacağım şeyleri almaya özen gösterdim özellikle alt patikli patiksiz çok ihtiyaç oluyor aynı şekilde badilerde bebek ilk zamanlar altına sıvı yaptığından belinden ve yanlardan çıkabiliyor hem alt hem badisi aynı anda kirleniyor oğlum böyle günde 2- 3 kere yapardı makinede sadece bebeğin giysilerinin yıkanacağından zaten her gün değilde gün aşırı yıkanabileceğinden bolca yedek olmasında fayda var ayrıca günlük evde kullanılacak battaniye 2 den az olmasın eğer eviniz kombili değilse kış bebeği olduğundan hemen kurumayabiliyor.ben hastane çıkışı 2 takim aldım bolca badi bolca alt üst tulum aldım aldıklarımın bir kısmı 0-3 ay bir kısmı 3-6 ay bebeklern bazısıının gelişimi hızlı olabiliyor aldıklarınız anında yetersiz kalır küçüldüğünde toplu bebek olmasa bile 3-6 ay da çok ta büyük gelmez merak etmeyin.birde ben oğlumda nasılsa hediyede çok gelir fazla almayayım deiye düşünmüştüm fakat gelen hediyelerin hiçbirini giydirmedim çoğu sentetik oluyor ve bebeğimizin cildine göre olmadığında kullanamıyoruz bunuda düşünelim gerçi tüm annelerimiz çok güzel her gerekli olan eşyayı almışlar bu arada yeni doğan boy bebek bezlerinden de çok istiflemeyin kenara hemen küçülüyor ve ben oğlumda doğmadan biberon ve emzik aldığıma pişman olmuştum.ben yatarken uyurken bebeğe ıhlamur vermişler biberonla ve o andan itibaren anne sütünü 2.5 aya kadar zorlayarak verdim sonrada onuda veremedim malesef. bebek 1 kere biberonu alınca anneyi emmeyi bırakabiliyor. emzikte ben 2-3 tane almıştım beğenmedi meğer beyefendi damaksız istermiş ve kullanacığınız bakım ürünleri( şampuan bebeyağı pişik kremi vs. küçük boylarını alın başkalarının bebeklerinin cildine iyi gelen sizin bebeğinize iyi gelmeyebilir ki ben bunuda yaşadım malesef önerilen bir markanın tüm ürünlerini aldım hele şampuanı ve pişik kremini büyük boy aldım 1 kere kullanabildim sadece cildinde kızarıklıklar yaptı pişik kremlerinin hiçbiri iyi gelmedi eczaneden dr tavsiyesiyle almıştık tek o pişiğe iyi gelmişti. aklıma geldikçe yazıyorum uzattım konuyu ama bebeklerimizin deterjan ve yumuşatıcılarınıda küçük boy alalım öncelikle denemek için şlimdilik bu kadar hepinizi çok öptük bebimle hayırlı akşamlar hepinizie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?