2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

bunlar da bizim cicilerimiz resimlerin üzerine tıkladığınızda büyük hallerini görebiliyorsunuz
abimizden kalma bissürü şeyimiz olduğu için bunlar yeni aldıklarımız diyelim :))

kundağımız :)

kundağın açık hali ..

alt açmamıss :)

battaniyelerimiz ..

kadife tulumlarımız ..

hastane çıkıiımız ...

yedek hastane çıkışımız ..

0 aylık bodylerimizden bir kaç tane ..

penye tulumlarımız

abimizden kalma banyo havlumuz

yine abimizden kalma , babaannemizin yaptırdığı iğne oyalı yüz örtümüz...

herkese şiddetle tavsiye ettiğimiz , hayat kurtarıcı emzirme önlüğümüz ..

0-3 aylık yeleğimiz ..

nevresim takımı / yatak kenar koruyucusunu da alınca olacak sana uyku setimiz :))
yastığı ..

çarşafı ..

yorganın nevresiminin arka yüzü ..

bu da ön yüzü ..

ev içi akkalarımız :))

bu nevresimi oğluşum kendine seçti

bu da minik kuşumun yedek nevresimi olacak

Son düzenleme:

hepsi harika...allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

starimu aldıklarına bayıldım hepsi çok güzel rabbim ağız tadıyla giydirmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

hepsi harika...allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

starimu aldıklarına bayıldım hepsi çok güzel rabbim ağız tadıyla giydirmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

teşekkürler kıslarrr , aaamin
worsss , şekerim bir çok şeyi Balçova Kipadan , neresim takımını Bostanlı pazarından aldım mesela son iki nevresim tk Kervandan aldım indirimle , tanesi 19 tl idi , kumaşları hakikaten çokkkkkk iyi :129:

Son düzenleme:

çok güzeller bayıldım..buralara kadar gelmişsin keşke haberleseydik :)
evet nevresimler çok çok hoş kervanda indirim devam ediyormu acaba bende alsam bir tane..gidersem bakayım unutmayayım.

hepsi cok güzel canım;bebişin güzel ve saglıklı gunlerde kullansın inş.h

hepsi cok guzeller cnm ıyı gunlerde kullanmak nasip olsun inş ogluşuna kavusunca

STARİMU canım aldıkların çok güzel bebişin güle güle giysin
yüz örtümüz dediğin bebeğin yüzünü örtmek için mi ve niye örtülüyor anlamadım
ayyy insanın çevresinde çocuk da olmayınca böyle hiçbir şey bilmiyor ya

starimu cok gusel alldıklarınız gule gule gıysın ınsallah

walla bende bılmıyordum ama dogum evınde bebeklerın yuzlerını hep ole örtmüşler demekkı bızde ortcez ona gore cantamıza koyalım kımı tasıma pusetınden ortmus kımı ana kucagının ustunden belkı ruzgar toz gelmesın dıyedır ama ortulurdugu kesın:)

valla burası da olmasa benim çocuk rezil olacak herhalde acaba örtünün rengi önemli mi

starimucuğm yenilerinize bayıldım,,alt açmamız aynı hatta :)) oğluşun sağlıkla gelsin en güzel günlerde giysin inşallah..bu arada favorim 0-3ay yeleğinz,,bulursam bnde alayım böyle bişi oğluşa

starimucum cicilerinizi cok begendik oglumla.. saglikla guzel gunlerde kullanin insallah :))

valla burası da olmasa benim çocuk rezil olacak herhalde acaba örtünün rengi önemli mi

bebeklerin yüzleri genelde evdede örtülür kızlar benim şimdiye kadar gördüğüm hep örtülüydü bebişler...
biz sarı örtücekmişiz annem getirmiş örtüsünü (sarılık olmasın diyeymiş...
eltim kırmızı örtmüştü al basmasın diyeymiş beşiğinin başucunada sarı yazma koymuştu sarılık olmasın diye....

stramiucum cicileriniz çok güzellermiş canım güle güle giydirmek nasip olsun inşallah...

renklerın anlamıda war gordunuzmu evdekı bebekler ortlude hastenedn cıkartırlıkkende ortluyor gordugum anlmaıda ogrendık hazırlarız bızde:)

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inş. senin sezeryan olduğu için çok az günün kalmış ilk annemi sen olcan galiba

Starimuuuu canım bayııldım cıcılerınızeee ozellıkle de krem kapsonlu montunuz süper ötesi iyi günlerde kulansın senın o mınık melegınnn

aldığım diğer uyku setinin resminide buldum...Eki Görüntüle 270787

Cicilerin hepsi harika Cenabı Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .
Nanancım bilgiler için çok sağ ol . Pintos kız kırmızıda mı örtülüyormuş ilk kez duydum .

Cicilerin hepsi harika Cenabı Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .
Nanancım bilgiler için çok sağ ol . Pintos kız kırmızıda mı örtülüyormuş ilk kez duydum .

evet canım eltim kırmızı tülbet örtüp başucunada sarı tülbent koymuştu...
kırmızı al basmasın diye diyolar ama açıklaması nedir bilmiyorum sanırım rüyasında korkutmasın üç harfliler beş harfliler bebişi diye canım..:) belki batıl inanç belki gerçek ama iki tülbent koymaktanda zarar gelmez sanıyorum yapmakta fayda var

bebegıme ,astronot tulum aldım ..

bızımkı kendınden eldıvenlı ve kendınden patıklı boyle ayrılmıyorlar..bır de baslıgında kulaklar var..

sıcacık tutucak kuzumu ..

kışın cok rahat oluyor cnm bunlar benim kızımdan duruyor oglumada kullanmıştım bu kızımada kullanırım inş hepside kış dogumlu benimkiler baharda hamile kalıp kışın doguruyorum hep

güle güle kullan inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…