Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burayı şimdi gördüm yawww kimse bana bişey demedi:84::84::84::84::84::84:
bende kızıma ilk eşya olarak bunu aldımDD
Eki Görüntüle 228181
birde uçuk bembe gömlek aldım ama onun fotosunu intten bulamadım...
resmini çekince koyarım artık
kizimin hem kanguru hemde tasima oto koltugunda kullanmak icin cok guzelllllllll
çok değişik bu kanguru ya benden bundan alayım en azından yatabiliyo bak rahat diğeri gibi salkım saçak durmuyo:26: çok güzel![]()
ewet canim hem cok rahat hem pratik oglumdada kullandim bunun mavisi var bende hemde kis bebeleri olacaklar ic kismida polar bunun.ben kendiminkini buldugumda sana her ayrintisini ceker eklerim hemde herseyde kallana biliyorsun.
buarada bebisin cinsiyeti degismissssssss![]()
çok tatlı,1-1.5 yaşında giyer heralde öbür kışa değil mi
çok güzel hepsi rabbim iyi günlerde giymeyi kısmet etsin. ayıcıklı alt açmamız aynı benimkide krem rengi olanındanbunlar da bizim cicilerimiz2 tane de hastane çıkışımız var onların fotoğrafını çekmemiştim
çektiklerimi eklemeyi de inşallah becerebilmişimdir![]()
ayyy bunlar çooookkkk şekerler yaaa..... güle güle kullansın minik pıtırcığın canım.. bizim sıpa daha göstermedi kendini.. bende artık ciciler almak istiyorum.. 4 gün sonra kontrolüm var bakalım o zamanda naz yapacakmı :)
firuze bayıldım hepsineeee yaaaaaa![]()
kızlar çok sağoluncanim cooook guzeller.. saglikla kullansin insallah kuzucun :)
Amanda maşallah ne kadar güzel bu cicilerin hepside bayıldım :))) Ben çocuk çalışmasına başladığım ay hem kız hem erkek bişeyler almıştım şimdi kız cicilerini bir kenara ayırdım ablamın bebişine vereceğim bazılarını bazılarıda duracak bidahaki bebişe haha:))) sonra hamile oluncada bir iki parça aldım ve cinsiyetinin belli olmasını bekledim :))) Artıkın almaya başlıyorum yavaştan oğluşuma. Foto makinalarının biri görümcemde biride kardeşimde elime geçsin bitanesi hemen fotosunu çekip ekleyeceğim cicilerimi :)))
çok güzel hepsi rabbim iyi günlerde giymeyi kısmet etsin. ayıcıklı alt açmamız aynı benimkide ,krem rengi olanından
cok guzeller hepsı ..
bende bır gunumu ayırıp cekıcem ınsallah..:)
ınsallah saglıkla gıymeyı nasıp eder Allahım ..