2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

cicileriniz çokk güzel canım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah..

sonunda ben de üşenmedim, cicilerimizin, odamızın ve bi süreliğine yanımızda yatması için aldığımız park yatağımızın fotoğraflarını çektim ve umarım ekleyebilirim. hastane çantamızı hazırlayıp kaldırdığım içinde onun içindekileri tekrar çıkarıp çekmedim ama yine de biraz fazla oldu ama sanırım :)

çok tatlı ya,odası çok şeker,renkler süper,halı perdeler,arabası çok hoş,park yatak çok hoş ben de bundan düşünüyom,kıyafetleri pek cici,iyi günlerde kullanın inş.

dderya cok gusel canm gusel gunlerde gıysın ınsallah bana orgu modlerrı cıktı yıne

dderyaaa canımmm bebişinin cicilerine bayıldımmmm cok guzellerrr ozellıkle oda takımı renklerı fln super olmus nice mutlu huzurlu günlerde yatsın bebişin içinde herşeyine kocaman bir maşallahhh

halımem ve derya cıcılerınız cok guzel saglıkla gıysın kuzucuklar..

kızının kıyafetleride odasıda çok güzel canım.. güle güle giydirmek nasip olsun inşallahh...

dderya harika canım hepsine bayıldım güle güle giysin kuzucuğun. ama sanki azcık fazla almışsın gibi geldi ya da ben bayağı eksik almışım hepsi çok güzel renklerine bayıldım.

bize de anneannesi bugun nevresim takımı aldı bari onun resmini ekleyeyim, diğerlerini çekip koymaya üşeniyorum bari bunu paylaşayım sizle. bir de babası bebek telsizi aldı kızına. onu da ekliyorum. Eki Görüntüle 283104

oyyy oyy..41 kere maşallah canımherbişeyi çook güzel meleğinin..Güle güle kullansın inşallah

dderya cok gusel canm gusel gunlerde gıysın ınsallah bana orgu modlerrı cıktı yıne

dderyaaa canımmm bebişinin cicilerine bayıldımmmm cok guzellerrr ozellıkle oda takımı renklerı fln super olmus nice mutlu huzurlu günlerde yatsın bebişin içinde herşeyine kocaman bir maşallahhh

halımem ve derya cıcılerınız cok guzel saglıkla gıysın kuzucuklar..

kızının kıyafetleride odasıda çok güzel canım.. güle güle giydirmek nasip olsun inşallahh...

teşekkür ederim hepinize. renkleri kız olunca böyle oluyor sanırım. inşallah bu kadar pembe lilaya doğumda bi sürpriz yapmaz bizimki. ayrıca örgülerin çoğunu ben yaptım, modelleri istersen daha detaylı foto gönderiri :)

deryacım hepsi cok güzeller özellikle mobılyasına renklerıne bayıldım iyi günlerde saglıkla kullanmak nasip olsun cnm

ayy nevresim takımı cok şeker güle güle kullanın inş cnm

cnm benim hayırlı olsun nevresim takımınızla bebek telsiziniz. bu arada telsizi ne kadar aldınız? ben de beğenmiştim bu modeli

öncelikle hepinize teşekkür ederim.
halimecim telsizin normal fiyatı 150 tl imiş. ama chicco %30 indirim yapmış, 100'e verdiler. hem de ikiye böldüler. uygun oldu:)) düşünüyosan kaçırma, biz denedik çekimi süper.

canım nevresimin çok güzelmiş.. telsizi almaklada iyi yapmışsın.. benim evim hap kadar olduğu için telsize gerek yok :)))

ay ellerıne saglık ama yetıstırebılcegımı sanmıyoırum cunku ev temızlık ıslerı basladı malum agırlastım ıyıce elımde ole surunmeısınde ıstemıorum ben resımnı cıkartıım onların ordurcem napım belkı daha sonraları oerrım kızıma

Ne kadarda güzeller bunlar gerçi aralık annelerinin tatlı bebişlerinin bütün cicileri şahane . Allahım güzel günlerde giydirmeyi ve kullanmayı nasip etsin canm .
Nevresimide telsizide çok güzel. Güle güle kullanmak nasip olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…