Eki Görüntüle 286844
bu resmi eşim çekip bana maille yollamış deneme yapıyorum bakalım yüklenecekmi:)))
nihalcim cok güzelmiş kızının odası iyi günlerde kullanın inş beyazı cok severim bende cok zarif cok kibar bir model olmuş
Eki Görüntüle 286844
bu resmi eşim çekip bana maille yollamış deneme yapıyorum bakalım yüklenecekmi:)))
Eki Görüntüle 286844
Eki Görüntüle 286844
Bunların da hepsini anneannemiz aldı ve ördü
bunlarda benim diktiğim alt açma takımı buaraya da ekleyeyim dedim:)
Eki Görüntüle 287828
bu ev için kullanacagım süngerli alt açması içinde alezde var birde kılıfı fermuarlı cıkartıp yıkamaya uygun:)
Eki Görüntüle 287829
bu temiz çamasırlarını koymak için torbası
Eki Görüntüle 287830
bu mısafırlık alt açma setinin katlı hali üsteki cebe de poşet koyacam ki gittiğim yerde kırlı bezleri için poşet istemek zorunda kalmayayım:)
Eki Görüntüle 287831
misafırlık alt açması bunun içinde de alez oldugu için olası bir çiş kazasında alta sıvı geçmez:))
Eki Görüntüle 287832
Eki Görüntüle 287833 Eki Görüntüle 287834
bu da oglumda diktiğim alt açma setiydi :)
çok güselllllll canım , minik prenses güzel güzel büyüsün içinde
ben de oda yapacak olsam kesinlikle böyle beyaz sade bir takım seçerdim çok beğendim bebişin huzurla uyusun odasında
nihalcim odası çok şekermiş, iyi günlerde kullanın tatlım
sağol olun kızlar çok teşekkür ederim... inşallahh güle güle büyütürüz bebişlerimizi....ne kadar güzel ciciler ve odalar eklenmiş kızlar güzel günlerde kullanın bayıldım hepsine rabbim içinize sindirsin... artık içini doldurma vakti hayırlısıyla....
fatmacım bayıldım yaptıklarına elleine sağlıkkkk maaşallah sanabunlarda benim diktiğim alt açma takımı buaraya da ekleyeyim dedim:)
Eki Görüntüle 287828
bu ev için kullanacagım süngerli alt açması içinde alezde var birde kılıfı fermuarlı cıkartıp yıkamaya uygun:)
Eki Görüntüle 287829
bu temiz çamasırlarını koymak için torbası
Eki Görüntüle 287830
bu mısafırlık alt açma setinin katlı hali üsteki cebe de poşet koyacam ki gittiğim yerde kırlı bezleri için poşet istemek zorunda kalmayayım:)
Eki Görüntüle 287831
misafırlık alt açması bunun içinde de alez oldugu için olası bir çiş kazasında alta sıvı geçmez:))
Eki Görüntüle 287832
Eki Görüntüle 287833 Eki Görüntüle 287834
bu da oglumda diktiğim alt açma setiydi :)
çok güzeller canım allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etisn..Bunların da hepsini anneannemiz aldı ve ördü
çok sağol güzelim... inşş kızım çok şanslı olur...nihala ve starimu iyi günlerde sağlıkla kullanın bebişler çok şanslılar maşşallah bayıldım hepsi çok güzeller
vayy anammsende ne marifetler varmiss kizzz ellerine saglik masallahhh gule gule kullanin
sağol olun kızlar çok teşekkür ederim... inşallahh güle güle büyütürüz bebişlerimizi....
fatmacım bayıldım yaptıklarına elleine sağlıkkkk maaşallah sana
çok güzeller canım allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etisn..
çok sağol güzelim... inşş kızım çok şanslı olur...
çok güzel canım güle güle yatsın oğluşun...
fatmacığım sayende ilk fırsatta dikiş kursuna gideceğim bebişi büyüttükten sonra :))))) meleğim için geç ama özeniyor insan böyle görünce belki sevdiklerimize hediyeler hazırlarım.bebişinkine bayıldım da oğluna diktiğinde çok güzelmiş maşallah sana.... iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?