2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

bu resmi eşim çekip bana maille yollamış deneme yapıyorum bakalım yüklenecekmi:)))

nihalcim cok güzelmiş kızının odası iyi günlerde kullanın inş beyazı cok severim bende cok zarif cok kibar bir model olmuş

sağoll canım.. çok teşekkür ederim... inşş kızımı sağlıkla odasında yatırmak nasip olur

ne kadar güzel ciciler ve odalar eklenmiş kızlar güzel günlerde kullanın bayıldım hepsine rabbim içinize sindirsin... artık içini doldurma vakti hayırlısıyla....

nihaaayet , doğurmadan , ben de yatağımızı - ilk defa hamiş göbeğimi ve lohusa gecelik takımlarımı ekleyeceğim bugün sanırım

kuşumun karyolası

nevresimi

uyku seti

nihala ve starimu iyi günlerde sağlıkla kullanın bebişler çok şanslılar maşşallah bayıldım hepsi çok güzeller

Bunların da hepsini anneannemiz aldı ve ördü

Eklentiler

• $Görüntü0021.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $Görüntü0022.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $Görüntü0023.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $Görüntü0024.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $Görüntü0025.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $Görüntü0026.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $Görüntü0027.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $lKRA-12-16_1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $lFPR-V4552_1.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $Görüntü0028.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

karyolasıda uyku setide cok güzel cnm bebişin mışıl mışıl uyusun içinde inş

cok güzeller cnm iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş

bunlarda benim diktiğim alt açma takımı buaraya da ekleyeyim dedim:)

bu ev için kullanacagım süngerli alt açması içinde alezde var birde kılıfı fermuarlı cıkartıp yıkamaya uygun:)

bu temiz çamasırlarını koymak için torbası

bu mısafırlık alt açma setinin katlı hali üsteki cebe de poşet koyacam ki gittiğim yerde kırlı bezleri için poşet istemek zorunda kalmayayım:)

misafırlık alt açması bunun içinde de alez oldugu için olası bir çiş kazasında alta sıvı geçmez:))

bu da oglumda diktiğim alt açma setiydi :)

vayy anamm sende ne marifetler varmiss kizzz ellerine saglik masallahhh gule gule kullanin

çok güselllllll canım , minik prenses güzel güzel büyüsün içinde

ben de oda yapacak olsam kesinlikle böyle beyaz sade bir takım seçerdim çok beğendim bebişin huzurla uyusun odasında

nihalcim odası çok şekermiş, iyi günlerde kullanın tatlım

ne kadar güzel ciciler ve odalar eklenmiş kızlar güzel günlerde kullanın bayıldım hepsine rabbim içinize sindirsin... artık içini doldurma vakti hayırlısıyla....
sağol olun kızlar çok teşekkür ederim... inşallahh güle güle büyütürüz bebişlerimizi....
fatmacım bayıldım yaptıklarına elleine sağlıkkkk maaşallah sana
çok güzeller canım allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etisn..
nihala ve starimu iyi günlerde sağlıkla kullanın bebişler çok şanslılar maşşallah bayıldım hepsi çok güzeller
çok sağol güzelim... inşş kızım çok şanslı olur...

çok güzel canım güle güle yatsın oğluşun...

vayy anamm sende ne marifetler varmiss kizzz ellerine saglik masallahhh gule gule kullanin

cok sagol cnm elimden geldiğince yapıyorum işte bişeyler

cok sagol nihalcim

fatmacığım sayende ilk fırsatta dikiş kursuna gideceğim bebişi büyüttükten sonra :))))) meleğim için geç ama özeniyor insan böyle görünce belki sevdiklerimize hediyeler hazırlarım.bebişinkine bayıldım da oğluna diktiğinde çok güzelmiş maşallah sana.... iyi günlerde kullanın

cnm dikiş bilmek cok avantajlı oluyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…