Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
odamızı ekliyrm...bakalım beğenecekmisinz? avizemizide kendim yaptım![]()
[ı]hayırlı olsun inşallah. Güle güle yatsın bebişleriniz...[/ı]
hayırlı olsun canım çoooooookkk şeker :) huzurla sağlıkla büyüt meleğini inşallah :)
nihala ve starimu iyi günlerde sağlıkla kullanın bebişler çok şanslılar maşşallah bayıldım hepsi çok güzeller
![]()
karyolasıda uyku setide cok güzel cnm bebişin mışıl mışıl uyusun içinde inş![]()
sağol olun kızlar çok teşekkür ederim... inşallahh güle güle büyütürüz bebişlerimizi....
çok güzel canım güle güle yatsın oğluşun...
Bunların da hepsini anneannemiz aldı ve ördü
bunlarda benim diktiğim alt açma takımı buaraya da ekleyeyim dedim:)
Eki Görüntüle 287828
bu ev için kullanacagım süngerli alt açması içinde alezde var birde kılıfı fermuarlı cıkartıp yıkamaya uygun:)
Eki Görüntüle 287829
bu temiz çamasırlarını koymak için torbası
Eki Görüntüle 287830
bu mısafırlık alt açma setinin katlı hali üsteki cebe de poşet koyacam ki gittiğim yerde kırlı bezleri için poşet istemek zorunda kalmayayım:)
Eki Görüntüle 287831
misafırlık alt açması bunun içinde de alez oldugu için olası bir çiş kazasında alta sıvı geçmez:))
Eki Görüntüle 287832
Eki Görüntüle 287833 Eki Görüntüle 287834
bu da oglumda diktiğim alt açma setiydi :)
çok güzelllllllgüle güle kullansın , mışıl mışıl uyusun , güzel güzel oynasın , uyusun da büyüsün içinde ...
başta avize ve oda takımınız cok güzel cnm saglıkla sıhhatle dünyaya gelip güzel güzel uykular uyusun ogluşun içinde inş![]()
bebişin güzel odasında mışıl mışıl uyusun canım.. avize de çok güzel olmuş... eline sağlık... bir beceriksiz benmiyim içinizde yaa((
Eki Görüntüle 287828
bu ev için kullanacagım süngerli alt açması içinde alezde var birde kılıfı fermuarlı cıkartıp yıkamaya uygun:)
Eki Görüntüle 287829
Eki Görüntüle 287830
bu mısafırlık alt açma setinin katlı hali üsteki cebe de poşet koyacam ki gittiğim yerde kırlı bezleri için poşet istemek zorunda kalmayayım:)
Eki Görüntüle 287831
misafırlık alt açması bunun içinde de alez oldugu için olası bir çiş kazasında alta sıvı geçmez:))
Eki Görüntüle 287832
Nihalla, Starimu, Gnc24 bebekleriniz odaları beşikleri çok güzel mışıl mışıl huzurla uyuyup büyüsünler inşallah...
Halimemm, Sumak ve Derya miniklerinizin cicileri ve beşikleri çok hoş sağlıkla huzurla kullansınlar inşallh
kız bebişlerin cicileride ayrı bi güzel oluyo yaa yerim ben onları
yok yok becerikli olmasan yapazdın eline sağlık canım..saolun kızlar..inş hayırlısıyla gelsin bebklerimiz ve dualarımız kabul olsun inşallahnihallacım bnde pek becerikli sayılmam,,ip doladım avizeye altı üstü çaktırmıyrm :)))))
çok teşekküerler canım..inşallahhh...Nihalla, Starimu, Gnc24 bebekleriniz odaları beşikleri çok güzel mışıl mışıl huzurla uyuyup büyüsünler inşallah...
Halimemm, Sumak ve Derya miniklerinizin cicileri ve beşikleri çok hoş sağlıkla huzurla kullansınlar inşallh
kız bebişlerin cicileride ayrı bi güzel oluyo yaa yerim ben onları
Cicileriniz çok şeker sağlıklı günlerde giysin kuzucuğun
Maaşallah marifetli anneye çok güzel tatlı olmuş cicilerinizi iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah...
Eki Görüntüle 287828
Eki Görüntüle 287829
Eki Görüntüle 287830
Eki Görüntüle 287831
Eki Görüntüle 287832
Eki Görüntüle 286844
bu resmi eşim çekip bana maille yollamış deneme yapıyorum bakalım yüklenecekmi:)))
[ı]hayırlı olsun inşallah. Güle güle yatsın bebişleriniz...[/ı]
Hepside çok güzel.![]()
Gnc24, Destina ellerinize sağlık marifetli annecikler .![]()
hayırlı olsun odanız, bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
bizim odamız da aynı böyle beyaz.. senin özellikle kulplara bayıldım.. ayrı mı satın aldın yoksa takımla birliktemiydiler? internetten biraz baktım kulplara ama açıkcası çok hoşuma giden bişey çıkmadı.
burda da paylaşayım; kızıma diktiğim uyku seti takımı:)
Eki Görüntüle 289651
yatak örtüsü
Eki Görüntüle 289652
uzun yan korumaları
Eki Görüntüle 289653
kısa baş ve ayak ucu korumaları
Eki Görüntüle 289654
2 takım yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289655
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289656
2takım yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289657
kirli torbası
Eki Görüntüle 289658
kırlenti
Eki Görüntüle 289659
ıvırını zıvırını koymaya cepli malzeme panosu
burda da paylaşayım; kızıma diktiğim uyku seti takımı:)
Eki Görüntüle 289651
yatak örtüsü
Eki Görüntüle 289652
uzun yan korumaları
Eki Görüntüle 289653
kısa baş ve ayak ucu korumaları
Eki Görüntüle 289654
2 takım yatak çarşafı
Eki Görüntüle 289655
yorgan nevresimi
Eki Görüntüle 289656
2takım yastık kılıfı
Eki Görüntüle 289657
kirli torbası
Eki Görüntüle 289658
kırlenti
Eki Görüntüle 289659
ıvırını zıvırını koymaya cepli malzeme panosu
maaşallahhhhhhhhh
yetenekli annenin hali başka oluyor :)
hepsi birbirinden şirin çok tatlılar yaa fatma nekadar marifetlisinsana özeniyorum gıpta ediyorum yaa 2.çocuk 3 de yolda ew işleri hazırlıklar bide dikiş 10 parmağında 20 marifet maşallah sana