2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Oda takımı şahane Güzel günlerde kullanın annneciği Araba açılmadı yalnız

teşekkürler..
arabamız chicco simplicity plus diye geçiyor. simplicity nin 2011 modeli. önceki modelinden farkı buna chicco ana kucağını oturtabiliyorsun. sağolsun arkadaşımız ana kucağını bize verdiği için bu modeli tercih ettik.

bunlarda benim pernsesime aldıklarım.geriye sadece biberon,şampuan,emzik kaldı.büyük kıyafetleri kızımdan kalan çoktu.bunlar ilk zamanlar için yeterli olucak.herşeyden fazla aldımki kışın kızımı yıkarken kıyafetleri kurumaz.beişiğimiz büyük kızımdan kaldı.ayyy şu 2 ay geçsede giydirsek vallaa.

güle güle giydir canım bnm hepsiii çook şeker...

saol canım.galiba şu pembe olayını abarttım.herşeyimiz bemde ve lila oldu.

ben de hep kızım olursa öyle her şeyini pembe almayacam diyordum şimdi bakıyorum da aldığım çoğu şey pembe :)
bu arada aldıkların çok cici güle güle giysin bebişin

bunlar hastane çıkışlarımız...

bady ve tulumlarımız...

pijama,tek alt ve eşofman takımımız...

bornoz ve havlumuz...ayakkabılar,patikler ve çoraplarımız...

alt açmamız ve battaniyemiz...

ve yaza doğru giydirrim inş dediğim bikaç büyük bişey...beşiğide ekliyor,odamız için gün sayıyorum :))

bunların dışında bide örgü yeleklerim var eklemediğim...artık kıyafet almayacağm dayanabilirsem..bi tek fermuarlı kalın battaniye istyrm o kadar..varmı eksiğim sizce??yorumlarınızı bekliyrm...

Canım hepsi çok güzellerİyi günlerde sağlıkla giysin inşallah
tesekkürler teyzesi:)

cnm hepsi cok güzeller güle güle giydir inş bebişine benim kızımda cok sabırsızlanıyor anne dogsun artıkta gıydırelım dıye:)))

cnm maşallah herşey var bilmem ki eksik kalmış mı:))güle güle giydir inş cnm sende..

Yasmin84 ve gnc24 kızlarrrrr aldıklarınızz süperrr valla Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin bende eklicem eklemesine de üşenmesem tam süper olacak

Yasmin84 ve gnc24 kızlarrrrr aldıklarınızz süperrr valla Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin bende eklicem eklemesine de üşenmesem tam süper olacak

saolasın canım bnm...Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...ben bebişimn kıyafetlerine baktıkça huzur buluyrm...bakmşkende çekeyim fotolarını dedim,,2-3gündür yüklemeye çalışıydm :))) paylaşcak kimsem yok çünkü sizden başka,,ii dilekleriniz moral oluyor,,eksiklierimi bilmek de bi dahaki alışveriş listeme yarıyor

ben de hep kızım olursa öyle her şeyini pembe almayacam diyordum şimdi bakıyorum da aldığım çoğu şey pembe :)
bu arada aldıkların çok cici güle güle giysin bebişin
saol cnm.kız bebeklerine pempe çok yakışıyo.şimdi ne tatlı olurlar giydiklerinde.

cnm.hepsi çok güzeller.güle güle giysin bebişin.eksiğin yok.diğerlerinide bebişin kilosuna göre doğduktan sonra almak gerekir.

saol cnm.geriye bitek örgülerimkaldı.onlarıda halledeyim.çekip koyarım.

kızlar biz bayıldık cicilerinize Allahım sağlıklı huzurlu günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah... çok az kaldı çookkk

yasmin ve gnc24
aldıklarınız çokk güzel..güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallahhhhhhhhhhh
yasmin pembe battaiyenin fil desenlisinide anneannesi kızıma aldı...

kızlar hepinizin cicileri çok tatlı yaa :) maşallah bende daha alışverişe çıkmadım ekim gibi yapıcam inş. ama zor tutuyorum kendimi :

Baktım şimdi çok güzel
Çok güzeller :)
Bunlarda çok güzeller Anlamıyorum fazla tatlım herşey var maşallah yalnız hani ilk doğduğu günler için iç zıbını alabilirsin atlet gibi olanlar ilk hafta zor olur belki giydirmesi o sebepten
Üşenme kız :))

Son düzenleme:
günaydın anneciklerr tesadüfen gördüm topiği çok güzel olmuş ne güzel ciciler almışsınız ALLAH sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bende 29 haftalık hamişim ama daha bişey almadım erken diye yeni yeni başlıyorum geçmi kaldım ben şimdi:26:

:))) Merhaba geç kalmadınız bence

) bugünden sonra başlarım artık bende birazdan doktora gidicez içim içime sığmıyoo sanki çok heycanlıyımmm

kızlar hepinize çook teşekkür ederiz...sağlıklı ve hayırlı bi şekilde aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…