2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Maşşalllahhh canım hepsi çok güzel Gülegüle kullanmak nasip olsun...

hepinizin aldıkları çok güzel rabbim güzel günlerde giydiröeyi kısmet etsin.insan resimlerini bile görünce kıyafetleri bile sevesi geliyor birde içinde bebeklerimiz olunca napacaz bilmem tekrr içimize sokasımız gelir heralde severken :)

kesınlıkle :) yenıden denıyecegım bakalım yuklenecek mı :)

yok yıne yukleyemıyorum kısmet degılmıs artık ..zaten hangı bırını nasıl yukleyecektım bımlıyorum kı o kadar cok kı
en son cekeyım odasını dolabını o zmaan yuklerım artık tek tek cok zor ..

Son düzenleme:
Doktorum 28. haftaya kadar bir şey alma dedi. Hatta ben birkaç parça şey aldım diye kızdı. Ama ben yine de dayanamıyorum ve alıyorum :)

ya alıp da kullanamamak acı bir durum ama ya 27.hafta doğarsa:) annemin öyle olmuş.27.hafta herşeyimi yıkamış ütülemiş,2 gün sonra ben gelmişim:)

Hepsi çok ciciler...Ben gezinirken rastladım buraya
Bebek cicilerine olan zaafımdan dolayı
Hepsi güle güle giysinler cicilerini inşallah

arkadaşlar e-bebek te kampanya var. albimini marka organik hastane çıkışı 20 parçalı set 69.90 tl.
% 50 indirim yapmışlar, etiket fiyatı 140 tl imiş.
içinde banyo havlusu, battaniye, ağız bezi, çorap, zıbın, tulum, body, atlet külot, (şapka eldiven önlük takımı 2 tane)patikli alt ve üstü, patiksiz alt ve üstü var. çok hesaplı hem de organik. ben aldım oğluma.hala hastane çıkışı almayanlara tavsiye ederim.

bunlarda bizim teyzemizin kızıma aldıgı cicileri:)

birde ablasının kardeşine aldıgı hastane cıkışı var onu da eklerim birazdan daha ben kendim bişey almadım:))

oglusumdan kardesine kalanlar ve odalariiiii

Eklentiler

• $DSC00479.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $115415_04.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 81
  • $115415_03.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $115415_01.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $115415_02.webp
    14 KB · Görüntüleme: 82
  • $DSC00387.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 89
Teşekkür ederim tatlım bende bir bakınacağım sen teslim altın mı dış zıbını düz renk değil mi ? Kız çocukları için o kadar güzel şeyler varki her zamanki gibi hastane çıkışlarındada erkek bebişlerininki sade ama güzeller genede :))
Oy bunlarda çok güzeller
oglusumdan kardesine kalanlar ve odalariiiii

Cenabı Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize cicilerimizi

tesekkürler tanem:)

daha ben kendim bişey almadım teyzemiz cok heyecanlı dün yine bir sürü şey almış resimleyip koyacam inş az önce nettende tekrar bişeyler sipariş etti ben alma dedikçe dayanamıyor :))

çpk şükür alışverişimizi tamamladık...şimdi sizle paylaşma zamanı...bu beşiğimiz yatak odamızda kalacak inşallah...nasip olursa ilerleyen günlerde odasınıda alıcaz inşaallah...yükleyebildiğim kadarını paylaşıyorum

yok denyyrm deniyrm olmuyo..diğer fotolar yarına inşallah:))

canım, minik kuzun sağlıkla büyüsün içinde.. beşiklerimiz aynıymış canım.. bizde sipariş verdik geldide daha kurmadık. bu hafta içi kurmayı planlıyoruz.. güle güle kullanın.. benim çok hoşuma gidiyor bu beşik.

Çok güzelmiş beşiğiniz bende böyle bişey düşünüyorum
nereden ve ne kadara aldın acaba onlarıda yazarsan sevinirim

aynen öyle canım çook beğenerek aldık bizde,,daha kurmadık ilerleyen haftalarda kurcaz inş..şimdiden tozlanmasın diye kutusunda duruyor...

Çok güzelmiş beşiğiniz bende böyle bişey düşünüyorum
nereden ve ne kadara aldın acaba onlarıda yazarsan sevinirim

tatilde aldık bunu canım,,bursadan...250civarıydı yanlış hatırlamıyorsam...yatak odam küçük olduğu için bööyle aldık,,çok kullanışlı değil maalesef yaşına kadar ya kullanır ya kullanmaz...bide nasip olursa odasını alırsak içim anca rahatlayacak..rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah...

ben resim yükleyemiyorum sorun bende ve bilgisayarımdamı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…