bunlar da bizim miniğin süsleri , cicişlerinin resimlerini de yarın çeker eklerim , zaten pek bişii almadım , sanırım bayram sonrası halledicem onu da
mevlüt şekerimizin demosu
kapı süsünün üstüne bi yere yapıştırılacak
kapı süsü
doğum odası yatak başı üstüne yapıştırılacak
kapıya giydireceğimiz tüller
bebk odasına asacağım ama doğum odasının tavanına da asmayı düşündüğüm emzik şeklindeki tavan süsü
lohusa şerbeti bardağı süsü
o kadar şeyden sadece bu yüklendı dıgerlerınde yıne sorun var dedı :)
bunu babası almıs,benden habersız ..bır kac tane daha sey almıstı ama onları da yukleyemedım ..
neyse babasının aldıgı tulum kızıma yazın gıyıcez ınsallah :)
hepinizin aldıkları çok güzel rabbim güzel günlerde giydiröeyi kısmet etsin.insan resimlerini bile görünce kıyafetleri bile sevesi geliyor birde içinde bebeklerimiz olunca napacaz bilmem tekrr içimize sokasımız gelir heralde severken :)
Doktorum 28. haftaya kadar bir şey alma dedi. Hatta ben birkaç parça şey aldım diye kızdı. Ama ben yine de dayanamıyorum ve alıyorum :)
Teşekkür ederim tatlım bende bir bakınacağım sen teslim altın mı dış zıbını düz renk değil mi ? Kız çocukları için o kadar güzel şeyler varki her zamanki gibi hastane çıkışlarındada erkek bebişlerininki sade ama güzeller genede :))arkadaşlar e-bebek te kampanya var. albimini marka organik hastane çıkışı 20 parçalı set 69.90 tl.
% 50 indirim yapmışlar, etiket fiyatı 140 tl imiş.
içinde banyo havlusu, battaniye, ağız bezi, çorap, zıbın, tulum, body, atlet külot, (şapka eldiven önlük takımı 2 tane)patikli alt ve üstü, patiksiz alt ve üstü var. çok hesaplı hem de organik. ben aldım oğluma.hala hastane çıkışı almayanlara tavsiye ederim.
Oy bunlarda çok güzellerEki Görüntüle 254589 Eki Görüntüle 254590 Eki Görüntüle 254591 Eki Görüntüle 254592 Eki Görüntüle 254593 Eki Görüntüle 254594 Eki Görüntüle 254595 Eki Görüntüle 254596 Eki Görüntüle 254597
bunlarda bizim teyzemizin kızıma aldıgı cicileri:)
birde ablasının kardeşine aldıgı hastane cıkışı var onu da eklerim birazdan daha ben kendim bişey almadım:))
oglusumdan kardesine kalanlar ve odalariiiii
çpk şükür alışverişimizi tamamladık...şimdi sizle paylaşma zamanı...bu beşiğimiz yatak odamızda kalacak inşallah...nasip olursa ilerleyen günlerde odasınıda alıcaz inşaallah...yükleyebildiğim kadarını paylaşıyorum
Eki Görüntüle 255470
çpk şükür alışverişimizi tamamladık...şimdi sizle paylaşma zamanı...bu beşiğimiz yatak odamızda kalacak inşallah...nasip olursa ilerleyen günlerde odasınıda alıcaz inşaallah...yükleyebildiğim kadarını paylaşıyorum
Eki Görüntüle 255470
canım, minik kuzun sağlıkla büyüsün içinde.. beşiklerimiz aynıymış canım.. bizde sipariş verdik geldide daha kurmadık. bu hafta içi kurmayı planlıyoruz.. güle güle kullanın.. benim çok hoşuma gidiyor bu beşik.
Çok güzelmiş beşiğiniz bende böyle bişey düşünüyorum
nereden ve ne kadara aldın acaba onlarıda yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?