2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

tesekkürler tanem:)

daha ben kendim bişey almadım teyzemiz cok heyecanlı dün yine bir sürü şey almış resimleyip koyacam inş az önce nettende tekrar bişeyler sipariş etti ben alma dedikçe dayanamıyor :))
Teyzeler hep böyle sanırım :))) Onlarıda ekle anniş :))
çpk şükür alışverişimizi tamamladık...şimdi sizle paylaşma zamanı...bu beşiğimiz yatak odamızda kalacak inşallah...nasip olursa ilerleyen günlerde odasınıda alıcaz inşaallah...yükleyebildiğim kadarını paylaşıyorum
Eki Görüntüle 255470
Çok güzel bu da :nazar::nazar: Diğerlerinide ekle fıstık :))
ben resim yükleyemiyorum sorun bende ve bilgisayarımdamı anlamadım
Tatlışım zor oluyor biraz olmadı albüm yaparsın eminim senin cicilerde harikadır :nazar:

bunlarda teyzemizin aldıkları:)

$13092011244.webp $13092011245.webp $13092011246.webp $13092011247.webp $13092011257.webp

merhaba hanımlar hepsi okadar güzelki işalalh sağlıkla güzel günlerde kullansın bebişleriniz :nazar::nazar::nazar: bende alışveriş yapmak istiyorum gerci biz büyük şeylerini hallettik ama bunlarda çok şirinler en yakın zamnda bi alışveriş yapmam lazım :)

kızlar bizde oğluşumla alışverişimizin çoğunu tamamladık gibi. bebek arabası anakucağı kaldı, ayrıca şampuan vs. nivea almaya karar verdim. ufak tefek eksikleri de 1-2 ay içinde tamamlarız inşallah. bazı resimleri internetten ekledim, netten ısmarladım, henüz elime ulaşmadılar. giysi konusunda fazla abartmamaya karar verdim şimdilik bu kadar yeter. ayrıca eltimin oğlundan kalan yeni gibi giysileri var daha onları da gündelik giyeceğiz. bunlar atta giysilerimiz olacak yani..

$CIMG4954.webp $CIMG4955.webp $CIMG4956.webp $CIMG4957.webp $CIMG4958.webp $CIMG4959.webp $CIMG4960.webp $CIMG4961.webp $CIMG4962.webp $CIMG4964.webp $CIMG4965.webp $CIMG4966.webp $CIMG4968.webp $CIMG4969.webp $CIMG4970.webp $CIMG4971.webp $CIMG4972.webp $CIMG4973.webp $CIMG4974.webp $CIMG4976.webp $CIMG4977.webp $CIMG4979.webp $CIMG4980.webp $CIMG4981.webp $CIMG4983.webp $CIMG4984.webp $CIMG4985.webp $CIMG4986.webp $CIMG4988.webp $31bx53zLd1L._SL500_AA300_.webp $31JkCiJ1oLL._SL500_AA300_.webp $41cWmuW4jPL._AA300_.webp $41fTjNt5-kL._SL500_AA300_.webp $41YhBlNGP2L._SL500_AA300_.webp $51eengrrxLL._AA300_.webp $51ZP9nuZX6L._SL500_AA300_.webp $CIMG4951.webp $CIMG4953.webp

destina ve vilocan
aldıklarınız çok güzeller... Allah güzel günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah....

ayyy çok cici bunlar yaaaa...... hepsi ayrı ayrı güzel.. sağlıklı ve güzel günlerde giysinler kuzucuklarınız...

bunlarda benim kızıma aldıklarım..

Eki Görüntüle 255955 Eki Görüntüle 255956 Eki Görüntüle 255957

bu da komşu teyzesinin aldıgı takım :)

Eki Görüntüle 255958

Ayyy bunlarda çok süper canm benim :nazar::nazar::)) Cenabı Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)))

bunlarda benim kızıma aldıklarım..

Eki Görüntüle 255955 Eki Görüntüle 255956 Eki Görüntüle 255957

bu da komşu teyzesinin aldıgı takım :)

Eki Görüntüle 255958

ne dusunceli ablasi varmis yaa. abla ,teyze, anne derken sirti yere gelmez senin minnosun; coook sansli bir kizin olacak canim. guzel gunlerde kullansin insallah minigin, hepsi cok seker :))

canim herseyi tamamlamissin. saglikla giysin insallah. hepsi cok guzelll

hepsi birbirinden güzel Allah güzel günlerde kullanmayı ve giydirmeyi nasip etsin :nazar:

................................................

Son düzenleme:
Hepsi o kadar güzelki :))):nazar::nazar: Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)))

tanem cok sagol cnm rabbim hepimizinkileri kullanmayı nasip etsin

merhaba hanımlar hepsi okadar güzelki işalalh sağlıkla güzel günlerde kullansın bebişleriniz :nazar::nazar::nazar: bende alışveriş yapmak istiyorum gerci biz büyük şeylerini hallettik ama bunlarda çok şirinler en yakın zamnda bi alışveriş yapmam lazım :)
cok tesekkurler cnm hepimizinkiler inş saglıkla sıhhatle kullanırlar cicilerini

cnm hepsi cok güzel sende güle güle kullan inş oğluşuna

ayyy çok cici bunlar yaaaa...... hepsi ayrı ayrı güzel.. sağlıklı ve güzel günlerde giysinler kuzucuklarınız...

tesekkurler teyzesi:)
ne dusunceli ablasi varmis yaa. abla ,teyze, anne derken sirti yere gelmez senin minnosun; coook sansli bir kizin olacak canim. guzel gunlerde kullansin insallah minigin, hepsi cok seker :))

canim herseyi tamamlamissin. saglikla giysin insallah. hepsi cok guzelll

valla olbeycim bu süpriz yumurtaya bizim sanırım biraz şanslı ve kısmetli olacak herkeste bir heyecan var rabbim hayırlısıyla saglıkla sıhhatle dunyaya getirmeyi nasip etsin hepimize inş..

kızlar hepinizde çok sağolun Allahım hepimize de nasip etsin yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı, binbir hevesle aldığımız tüm bu güzel cicileri giydirmeyi, kullanmayı..

destina ben pembe fanatiği olarak bayyyyıldımmmmm :69::69::69::69: hastane çıkışı süper kızın çok zevkliymiş :34:

bende acayip pembe hastasıyımdır bebişin herşeyi hep pembe oldu:)) ablası baştan cok ağlamıştı kardeş geliyor diye de şimdi pek bir hevesli kardeşine birşeyler almaya

Ohh ohh ne güzel bebek eşyalarına bakmaya bayılıyorum, hepsi çok şirin sağlıkla giysin inşallh
Sepetinde de mışıl mışıl uyusunda büyüsün

Back
X