- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
Selam 2011 Aralık anneleri
ben de 2010 aralık annelerindenim şimdi nasıl heyecanlısınızdır iyi bilirim... çok hoş bir duygu karnın bebeğinin günden güne büyümesini izlemek... aynı zamanda sabırsızlanır insan...
inşallah Rabbim hepinizin bebeğinize sağlıkla kavuşmasını nasip eder.........
Hayırlı uğurlu olsun hepimize arkadaşlar2012 yi beklemeyen bebişlerimizi beklerken göbüşlerimizle barışık olmamız gerekli bende kısa zamanda çekip koyacam sivri bi göbüş olacak sanırımm tahmini doğum tarihim 18 aralık görünüyor şuan 12 haftalık
arkadaşlar benim 12 hafta bugün doldu benim sabahları ara ara kahverengi- pembemsi akıntı geliyor sancım yok ama bu akıntılar normalmi ?düşük riski olabilir dedi doktorum progestagen iğne vuruldum
Gızlar işte göbüşüm,bebişim
bu da benim göbüşüm gri olanlar geçen hafta,yeşiller bugün önce küçük sivriydi,şimdi yuvarlaklaştı genişledi,kıza benziyo demişti doktor bana da öyle geliyo artık
Eki Görüntüle 206246 Eki Görüntüle 206244 Eki Görüntüle 206243 Eki Görüntüle 206242 Eki Görüntüle 206241
maşallah maşallah
ayy kızıma kardeş geliyo her seferinde nasıl mutlu oluyorum yaaa
senin cinsiyet kesinleşmedi di mi canım,benim de büyük ihtimal kız dedi,rüyamda ikili test sonucunu almışım,hcg 75 çıkmış,eşime diyom,gördün mü kız iştebakalım çıkacak mı gördüğüm,bi de yine aynı kızı gördüm 3-4 yaşlarındaydı,anne eve kedi alalım diyodu,benim gibi kedileri çok seviyomuş
yat dınlen cnım ,düşük tehlıkesı olabılır..
ay cıkmısss ,cok guzel olmus doktor cınsıyet hakkında bırsey deedı mı ..
demediama temmuz 1 de gidecem inş açıp gösterecek benim edepsiz bebişim sülalece onun biyerini bekliyoruz
demediama temmuz 1 de gidecem inş açıp gösterecek benim edepsiz bebişim sülalece onun biyerini bekliyoruz
rahat ol canım 12 den sonra % 80 azalıyo düşük ihtimali,atlatmışsın sen,kendini yorma,rahat ol,bişeycik olmaz:79::79:
2 gün önce acile gittim akşam 9 gibikorktum sancım mide bulantım nefes darlığım vardı ama neyseki bebişle alakalı değil üşütmüşsün dedi yaza güvenip pencere açık yada mini elbiselerle uyumayın kızlar hamilelikte üşütmek bambaşkaymış dikkat edin kendinize
ayy kızlar süpper olmuş bu topik...bende göbişim çook çıktı diyodum..en az bnm kadar çıkanlarda varmış canım :)) benimkin de azcık kendi göbişimde var tabi...
ayy seninki sivri erkek gibi duruyor. Benimki yaygın böyle değil. ama ilk şiştiğinde böyle sivriydi. HAdi bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
ayy kızlar süpper olmuş bu topik...bende göbişim çook çıktı diyodum..en az bnm kadar çıkanlarda varmış canım :)) benimkin de azcık kendi göbişimde var tabi...
ayy benim göbüşüme benzettimhatta foto çektirdiğim kıyafet bilem aynı tahmini doğum tarihin kaç? aralığın 18'i benimki :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?