- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
sakamısın ayyyyy tüylerim diken diken oldu ya bende de vardır öle dürtüler sumağım ay hemen sevinmiyeyim kesin olsun bitsin aartmayayım fazla... ama insan yerinde duramıyor ya çok çok çok hatta nasıl sevindim anlatamam rabbim gönlüne göre verdi bebişim bişi isticemmmmm nolur ama nolur o resimlerden bi tane bana msj da olsa yolla olurmu tam belli olunca
ayıp ediyosun çıkınca haberdar et beni de ay çok sevindim ya
ıcıne bırsey doguyor mu cınsıyet ıcın ..
sevdım ben ama ya kocaman demek kı ıc karnın genıs senın oyle derler ya hanı
ayyy cnm ya ALLAH ım ne güzel ya,RABBİM nazarlarda saklasın
saol canim sende ekle senin yaramazida gorelimmmmmm
niye öyle iki tane çıktı acaba :26:
Cook sekermis gobusun kachaftalik burda cnm
ay baya baya bellı ,prens gelıyor sanırım
masallah
ben de bugun ekleyeyım barı neredeyse bır hafta olucak fark var mı goruruz
kızlar göüşlere maşallahçok tatlısınz....
ben aralık 2010 annesiyimarada sizin topiklere girip heyecanınıza ortak oluyorum ...
eski günleri anıyorum her gününüz tadını çıakrın birdaha geri gelmiyor benden size tavsiye...
benim hamileleiğim çok güzel geçmiştiinşallah benimkinden daha güzel hamilelik geçirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız tüm annişleri öpüyorum
neden prens dedin canım,dr da kıza benzetti bakalım,cuma netleşecek
yemek yedıkten hemen sonra
bu da yakın çekim ,
yemek yedıkten hemen sonra
bu da yakın çekim ,
ayy süper yaa :) benimki de resmen belli artık ama nedense ekliyemiyorm fotoğrafları. eklenti ekleden yapmıyor musunuz? dosya ekle diyorum. bi süre sonra hata oluştu diyo yüklemiyooobunun başka yolu var mı?
ayy süper yaa :) benimki de resmen belli artık ama nedense ekliyemiyorm fotoğrafları. eklenti ekleden yapmıyor musunuz? dosya ekle diyorum. bi süre sonra hata oluştu diyo yüklemiyooobunun başka yolu var mı?
evet epey buyumuş sumakcım ben burdyım dıyor artık benımkıde buyudu bende hala koyacam resmını ay ne tembelim buaralar sorma
bu arada tişörtünde harika yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?