2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

ay ben aslında bılıyorsun zannettım hanı okudun duydun sandım atladım hemen
ay bende hem sevınıyorum hem sevınemıyorum kızım olsun cok ıstıyordum ama kesınlessın ondan sonra
cuma gunu bellı olur herhalde kendı doktoruma gıdecegım o da kız derse kesınlesır herhalde :)
tamam buyusun yollarım tabı teyzesıııı ..

ıcıne bırsey doguyor mu cınsıyet ıcın ..
sevdım ben ama ya kocaman demek kı ıc karnın genıs senın oyle derler ya hanı

canim ic karni dar olanin gobusu hemen cikar genis olanin 5-6 aya kadar anca cikar
birde genetik ben son ayda fil gibi oluyorum bir halimi h
gorseniz gulersiniz yaniiiiii

ay baya baya bellı ,prens gelıyor sanırım

masallah

ben de bugun ekleyeyım barı neredeyse bır hafta olucak fark var mı goruruz

kızlar göüşlere maşallah çok tatlısınz....

ben aralık 2010 annesiyim arada sizin topiklere girip heyecanınıza ortak oluyorum ...
eski günleri anıyorum her gününüz tadını çıakrın birdaha geri gelmiyor benden size tavsiye...
benim hamileleiğim çok güzel geçmişti inşallah benimkinden daha güzel hamilelik geçirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız tüm annişleri öpüyorum

tesekkur ederız ..amın ınsalalh guzel gecer hepımızın kı..
saglıkla kucagımıza alırız bızde..

neden prens dedin canım,dr da kıza benzetti bakalım,cuma netleşecek

bılmem gorunce oyle hısseetım bırden..
prenses mı gleıyor ay hadı hayırlısı..

ben ekleyemedım esımın teyzesınde kaldım yenı geldım eve,,yenıden cekınıp koyucam ınsallah..

yemek yedıkten hemen sonra

bu da yakın çekim ,

ayy süper yaa :) benimki de resmen belli artık ama nedense ekliyemiyorm fotoğrafları. eklenti ekleden yapmıyor musunuz? dosya ekle diyorum. bi süre sonra hata oluştu diyo yüklemiyooo bunun başka yolu var mı?

yemek yedıkten hemen sonra

bu da yakın çekim ,

ayy süper yaa :) benimki de resmen belli artık ama nedense ekliyemiyorm fotoğrafları. eklenti ekleden yapmıyor musunuz? dosya ekle diyorum. bi süre sonra hata oluştu diyo yüklemiyooo bunun başka yolu var mı?

evet epey buyumuş sumakcım ben burdyım dıyor artık benımkıde buyudu bende hala koyacam resmını ay ne tembelim buaralar sorma
bu arada tişörtünde harika yani

bende eklentıden dendım ama sorun olustu dedı ..

hızlıresim den uploud ettırdım ben de..

evet epey buyumuş sumakcım ben burdyım dıyor artık benımkıde buyudu bende hala koyacam resmını ay ne tembelim buaralar sorma
bu arada tişörtünde harika yani

evet cnım yemek yedıkten sonra boyle ama normalede bu kadar degıl :)

tsörtümü bende sevıyorum :)

kkoy sende gorelım :)

Selam 2011 Aralık anneleri

ben de 2010 aralık annelerindenim şimdi nasıl heyecanlısınızdır iyi bilirim... çok hoş bir duygu karnın bebeğinin günden güne büyümesini izlemek... aynı zamanda sabırsızlanır insan...

inşallah Rabbim hepinizin bebeğinize sağlıkla kavuşmasını nasip eder.........

Hayırlı uğurlu olsun hepimize arkadaşlar 2012 yi beklemeyen bebişlerimizi beklerken göbüşlerimizle barışık olmamız gerekli bende kısa zamanda çekip koyacam sivri bi göbüş olacak sanırımm tahmini doğum tarihim 18 aralık görünüyor şuan 12 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…