2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

canım sen 78 limisin,2 çocuğun mu var maşallah,sanki resimde duran 17 yaşında bi çıtır ya

evet cnm 78liyim bu cumarteside dogum günüm 33 yasında olucam

12bucuk yasında bir kızım var birde 6bucuk yasında oglum..bakalım bu ne gelecek merakla beklıyoruz

ay ne güzel iltifatta bulundun öyle deryaccım bian kendimi 17lik hissettim

darısı sana inş sende 3 tane istiyormussun rabbim nasip etsin inş..

inş. canım,maşallah sana da çocuklarına da

ben bu karınla halen aynı pantolonları giyiyom,düşük bel olarak tabi,3-5 gün daha giyerim sonra zor

ya ilk hamileliğimde bende nerdeyse 6.ayına kadar giymiştim pantolonlarımı düğmesini iliklemeden ama bunda daha haftasına olmamaya basladı düğmesini iliklememekle olsa yıne ıyı bır karış acıklık kalıyor arada:89::89::89:
ilk hamılelıkten sonra oyle oluyor daha cabuk genişlemeye baslıyor karın dıger hamılelıklerde nede olsa esnemeye alışmış

yüksek bel olsa girmez zaten,düşük bel olanlara da neden sığıyom,zayıfladığım için,bacakar ve kalçam küçüldüğü için,eksilen yeri genişleyen karnım kapatıyo

Eki Görüntüle 209830 bak bu ilk hamileliğimin son günü... 40+6 günlük halaaaa normal doğum belirtisi yok.sezeryanla doğum yaptım.
maviş maşallah o ne göbüş böyle yaa.almı başını gitmiş öyle

insan bir tek hamileyken göbegi büyüdükçe seviniyor

dogum yapar yapmaz o karın kocaman gelmeye baslıyor

ahhhh sen gel bana sor kızımın doğumundan sonra 3 ay doğurmamış gibi gezdim .millet ne zaman doğum diyodu.bebk evde diyince inanamadılar.sezeryanda hemen gitmiyo göbüş.normal doğum yaptığımda doğumdan çıkıyodum.hoop göbüş gitmiş

kızlar göbişlerinize bayıldım.. yarın 12 haftalık oluyorum ama kendi göbeğimden başka görünen yok.. kendim zaten kısa boylu ve kiloluyum.. balık etli demiyorum kendime :) balina etli...
kış modundan tam çıktım rejime girdim.. 2-3 kg verebildim anca 1 ayda.. sonrada hamile olduğumu öğrenince.. eşim kızdı diyet yapmama...
benimki de anca 15-16 haftalık olunca belli olur.. ozaman bende paylarışım inşallah..
rabbim sizlere ve bebişlerinize sağlık versin..

ayyy çok beğendim göbikleri ((
bende koyacam.nasıl koyuyorsunuz ???kopyalayarakmı??anlatın vallahi ben pek anlamıyorum (

eklenti ekle deyip,dosya seç deyip,bilgisayarında herhangi bi klasöre eklediğin fotoğrafları teker teker aç,ekle de,alt ekrana eklenenler gelecek,hepsi bittikten sonra,işlemi bitir,gönder,ekrana gelir

Bu da bizim son halimiz teyzoşlar hem de aç karnımıza benimki hem öne çıkıyo hem yanlara yayılıyo kız mı oğlan mı hala belli değil sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…