- Konu Sahibi madamcocomo
-
canım sen 78 limisin,2 çocuğun mu var maşallah,sanki resimde duran 17 yaşında bi çıtır ya
evet cnm 78liyim bu cumarteside dogum günüm 33 yasında olucam
12bucuk yasında bir kızım var birde 6bucuk yasında oglum..bakalım bu ne gelecek merakla beklıyoruz
ay ne güzel iltifatta bulundun öyle deryaccım bian kendimi 17lik hissettim
darısı sana inş sende 3 tane istiyormussun rabbim nasip etsin inş..
ben bu karınla halen aynı pantolonları giyiyom,düşük bel olarak tabi,3-5 gün daha giyerim sonra zor
ya ilk hamileliğimde bende nerdeyse 6.ayına kadar giymiştim pantolonlarımı düğmesini iliklemeden ama bunda daha haftasına olmamaya basladı düğmesini iliklememekle olsa yıne ıyı bır karış acıklık kalıyor arada:89::89::89:
ilk hamılelıkten sonra oyle oluyor daha cabuk genişlemeye baslıyor karın dıger hamılelıklerde nede olsa esnemeye alışmış
maviş maşallah o ne göbüş böyle yaa.almı başını gitmiş öyleEki Görüntüle 209830 bak bu ilk hamileliğimin son günü... 40+6 günlük halaaaa normal doğum belirtisi yok.sezeryanla doğum yaptım.
insan bir tek hamileyken göbegi büyüdükçe seviniyor
dogum yapar yapmaz o karın kocaman gelmeye baslıyor
maviş maşallah o ne göbüş böyle yaa.almı başını gitmiş öyle
valla sorma beni görenler ikizmi ayyy ne güzel :)) diyodular.bende nerdeeeeeeee diyodum.
ayyy çok beğendim göbikleri ((
bende koyacam.nasıl koyuyorsunuz ???kopyalayarakmı??anlatın vallahi ben pek anlamıyorum(
KIZLAR HARİKASINIZ.. HEPİNİZE KOCAMAN BİR
Bu da bizim son halimiz teyzoşlarhem de aç karnımıza benimki hem öne çıkıyo hem yanlara yayılıyo kız mı oğlan mı hala belli değil sıpam
Eki Görüntüle 212413 Eki Görüntüle 212412
Bu da bizim son halimiz teyzoşlarhem de aç karnımıza benimki hem öne çıkıyo hem yanlara yayılıyo kız mı oğlan mı hala belli değil sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?