2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

bak bu ilk hamileliğimin son günü... 40+6 günlük halaaaa normal doğum belirtisi yok.sezeryanla doğum yaptım.

nasıl becerdin o kadar kilo almayı kız,peki nasıl verdin sonra

Valla başta çok zordu.hiç yemek yiyemiyodum dadece mide bulantısı 3 4 kilo verdim. 5 aydan sonra bi yemeye başladım ooooooooooooo nerde çikolatalar varsa, nerde nutellalar,nerde helvalarrrr sonrada durum bu doğumdan sonrada kaynanamla problemlerimiz oldu.1 haftada tığ gibi oldum valla

nasıl becerdin o kadar kilo almayı kız,peki nasıl verdin sonra

Valla başta çok zordu.hiç yemek yiyemiyodum dadece mide bulantısı 3 4 kilo verdim. 5 aydan sonra bi yemeye başladım ooooooooooooo nerde çikolatalar varsa, nerde nutellalar,nerde helvalarrrr sonrada durum bu doğumdan sonrada kaynanamla problemlerimiz oldu.1 haftada tığ gibi oldum valla

kaynana işe yaramış

seninki daha büyük maşşallah e benimde 2. hemde ilk hamilelikte duba gibiydim 53 kiloda hamile kaldım 82 ile doğurdum karnım bomba gibiydi...

maşallah maviş 30 kiloya yakın almışsın ama ne güzel vermişsin hepsini ben öle alsam veremezdim sanırım

ben diğer ıkı hamılelıgımde de 15 kılo aldım bakalım bunda kac kılo alırım inş 15i gecmez yıne

canım sen 78 limisin,2 çocuğun mu var maşallah,sanki resimde duran 17 yaşında bi çıtır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…