2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

maşallah ne güzel çocuklarının arasında 6'şar yaş olacak demek ki. bu yıl 3'ün katlarından gidiyorsun canım severim böyle şeyleri. bakalım hayırlısı

göbüşüm çıkmıyo :84::84::84::84:neden,neden,neden:84::84::84:

küçük göbüşle çok rahat edersin arkadaşım,benimki ikiz kaç aylık diye sorduklarında 4 deyince herkes suratıma bön bön bakıyor..sanki 6 aylık gibi görünüyor ve belim,kasıklarım,midem..her yanım çok ağrıyor

maşallah çok güzel canım ya,benimki büyümedi çünkü ben zayıfladım yememe rağmen,tahlil bile yaptırdım bişey mi var diye ama hiçbişey yok,beni yiyen bebişmiş,bi de az yiyip sık yiyom,günlük 1 kilo meyve,3 lt su,süt içiyom,yarım ile 1 somun arası da ekmek yiyom günlük,daha ne yiyeyim bilmiyom ya,eskiden daha az yerdim zayıflamazdım,şimdi yakıyo vücut,ben sevdim bu hamileliği

Oyyy maşşallahhhhh. bende nerdeeeeeeeeeeeeeee senin yediklerinin yarısını değil çeyreğininde çeyreğini yiyorum meyve arada yiyorum.sütüde akşamları bazan 1 bardak içebiliyorum.su desen anca çikolata falan yesem içiyorum.ilkkez dün 7--8 bardak içtim rekor kırdım kendimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…