2011 Aralik Anneleri Hadi Bakalim Bebeklerimizin Gelisimlerini Paylasalim

35+2 de kuzum 2567 gr.erken dogurma riskim cok yuksek insallah 2 hafta daha durur ve biraz daha kiloalir (

canim insallah bekler ama bebisinin kilosuda gayet iyi 40haftalikken bile 2.500kg dodanlar varrrr
allah hayirlisini nasip etsinnnnnn

dünkü ölcülere göre ogluşum 36+2 de 2850 gr ....bana biraz az geldi ama dr um herseyi yolunda oldugunu söylüyor??*sizce nasil

canim insallah bekler ama bebisinin kilosuda gayet iyi 40haftalikken bile 2.500kg dodanlar varrrr
allah hayirlisini nasip etsinnnnnn

sagol canim bakalim beklettik 1 hafta birazcik daha duracak heralde hadi bakalim aferin bana :)

kilosu şimdi de iyi annesi. sıkıntı yapma. inşallah zamanında doğar tabi. ama bu kiloda da sorun çıkmaz gibime geliyor

insallah canim sagol bakalim iyi gidiyo durumumuz boylede devam eder umarim..

oğlum bugün 34+4 te 2533.78 gr. doktor kilosu iyi dedi. sezaryen tarihine de 23 aralıktan(38+4) önce almayalım yazık dedi. bebek en iyi içinde büyür gelişir dedi.oğluşum sabrederse 39 hafta bitince, 25 aralık gibi düşünüyoruz.

Son düzenleme:
dünkü ölcülere göre ogluşum 36+2 de 2850 gr ....bana biraz az geldi ama dr um herseyi yolunda oldugunu söylüyor??*sizce nasil

Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

bak tatlım bu ve benzeri sitelerde bebeğin haftasına göre normal doğum ağırlığı aralıkları var. ama seninki iyi görünüyor. asıl bundan sonra alacak zaten annesi. bir de 2500 gr üzeri doğumlar düşük doğum ağırlığı sınırını geçiyormuş. seninki şimdiden geçmiş yani rahat ol.

maşallah bebişlerinize kızlar

Son düzenleme:
36+2 de 3590 gr

doktorum sezaryene 20 aralığa gün verdi ama bebek çok iri, haftaya da alabilriz, kontrole hazırlıklı gel dedi. salı kontrolüm var. hayırlısı...

ya kızlar, özel hastaneyle devletin arasında uçurum var...36+2 de özelde 3590 çıkan oğlum, 36+4te devlette 2958 çıktı

tecrübeli bir arkadaşım(iki hastanede de ölçülmüş) özelinki doğru demişti. inşallah öyledir..onun oğlu özeldeki kilosunda doğmuş.

ewt sana katılıyorum arkadaşım devlet çok aşalarda söylüyor ama ben ayrı ayrı iki özele gittim ikiside teknolojik, normal kilosunu söyledi devlet ise yarım kilo nerdeyse aşağılarda söylemişti ayrıca özele giden bir arkadaşım da doğum yaptı özelin söylediğiyle uyumlu doğdu oğlu hayırlısı artık sende sağa salim kurtulll inşallahhh

canım ya nasıl rahatladım...tam dediğin gibi, yarım kilo aşağı söyledi. çekinmedim, sordum devletteki ultrason doktoruna."doktordan doktora ölçümler farkedebilir. 300 gr aşağı yukarı oynar, gözden kaçırabiliriz" dedi.ama özeldeki öyle dememişti. hani konuyu açmadım ama oğluma bakıp "00 3500 olmuş, alsak şimdi de gelecek seninki" demişti. kesin olmasa almakla ilgili konuşmazdı?değil mi?

ewt canım sonuçta özellerin ultrasonları daha teknolojik ve gelişmiş içini ferah tut benim de başımdan geçti 2 tane ayrı ayrı özeldeki dr.gelişimi için 1 hafta önde dedi doğum evinde ise 1 hafta geride dedi ama özeldeki dr. lar beni daha tattmin edici konuştu

benim de başıma geldi geçen hafta , kendi özel doktorumda 36+1 de 3086 gram gelen kızım 36+6 da 3600gr geldi devlet hastanesinde bir haftada 500 gr almış olamaz
artık devletteki aletlet daha süper kızlar, ben zekai tahirde girdim alet resmen hd kalitesinde bir lc ekran plazma

Son düzenleme:

cnm her devlet hastanesi bir olmuyor demekki bizim ki devlette düşük özlede yüksek çıktı senin kii tam tersi ama dediğin gibi bnm gittiiğim özellerde son teknoloji makinalar dev plazmalar var devlette ise antika bilgisayar var dı ondan olabilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…