2011 Aralik Anneleri Hadi Bakalim Bebeklerimizin Gelisimlerini Paylasalim

34+5 deyım bebıskom 2590 gr dr haftasıyla uyumlu dedı ama bıraz kg dıkkat dedı ve meyve tabakların cok zengın dıll her ogun ardından 1 tanecık dedı bebgım suyu felan ıyımıs nts mızde cok ıyı cıktı

33+1 de 2100 qr dedi doktor,iri bebek olcak dedi.Amma men hic sanmiyrum.7 haftaya ne kadar kilo alirki acaba?

32+3 de 2280 gr dedı doktorum usg ye gore 33+6 dı ırımı olcak benm oglus sımdı yaa

maşşallah tosun paşaya..

kız sen gününü falan yanlış hatırlıyor olmayasın:) belki üstüne görmüşsündür

keşkeeeeee öyle olsada hemen doğursam cnm ya ama ilk ultrasonlar satla uyumluydu

ama devlet hast ultrasyonu yanlış ölçüyo olabilr valla o da işime gelir ne kadar küçük olursa o kadar rahat doğar hayırlısı artık Allah hepimizin yardımcısı olsun

yanlış ölçüm de olabilir. ben 26+4 te gittiğimde doktor ilk acilde ölçtü(sancıyla gitmiştim) 29++larda çıktı ölçümler. sonra tekrar ölçtü, 27++larda çıktı. belki öyle bir şey olmuştur.

hayırlısı ya, görümcem 6,5 kilo bebeği normal doğurmuştu(az dikişle) Allah biliyor kimin ne yapacağını. yardımcımız olsun.. sağlığı iyi olsun da..

35+3 de 2750 boyunu sonunda söyledi doktor yaklaşık 49 cm
ama ultrasonda kesin sonuç vermiyoruz diye de uyardı

36+1 de yani dün 3092 gr - 52.6 cm minnak paşam :)

36+2 de yani bugün 2940
buraya da en çok ben yazıyorum her hafta doktora gittiğim için :)

37+2 yani bugün ölçümünde paşam 3250 gr 53 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…