Arkadaşlar bugün dr a gittim.36*5 haftalık hamileyim..idrar tahlilimin sonucu kötü çıktı.idrar yolu enfeksiyonum var ve idrarımdaki protein 150 çıktı1 ay önce dr antibiyotik vermişti bende kullanmamıştım bebeğe zararı olur ilacın diye korkmuştum.içmedim daha kötü yaptım.dr ilacı iç c.tesi gel dedi.gebelik zehirlenmesinden bebeğin karnında ölebilir dedi yıkıldım.. o kaadar kötyümki anlatamam..Rabbim kimseye yavrusunun acısını göstermesin.. dua edin nolur :'(
37+2 yani bugün ölçümünde paşam 3250 gr 53 cm
starimu teşekkürler açıklaman ve mesajın için..Dünden beri yaşadığımın adı ne bilmiyorum , çok etkiledi beni.gebeliğimin başından beri hiç sorun yaşamamıştım son ayda bu kadar ciddi bi sorunla karşılaşınca tam bi yıkım yaşadım . Bugün dayanamadım üniversite hastanesine gittim. kan idrar nst tansiyon bütün tetkitler yapıldı.dr ilacını aksatmadan kullan salı günü gel dedi.umatım gittiğimde geçmiş olur
kendi drum özel hastanedeki dr yani ; bana gebelik zehirlenmesi olabileceğini o halde bebeği kaybedebileceğimi söyledi. Madem o kadar kritik bi durumla karşı karşıyayım neden bana bebek risk altındda hemen ameliyata almalıyız gibi bi söylemde bulunmadı.. Kafamı karıştırdı strese psikolojik bunalıma soktu beni...Bugün ki dr ilaçla tedavisinin mümkün olabileceğini olmazsa hastaneye yatırıp başka türlü tedavi uygulayabileceğini durumun çokta kritik olmadığını söyledi. ben hangisine inanayım..ayrıca nst de sancım çıktı.. hissetmiyo musun diye sordu kadının biri.. bende kasık ağrılarım olduğunu ama o ağrının enfeksiyondan kaynaklandığını düşündüğümü söyledim.
canım bende o gebelik zehirlenmesi ile ilgili saydıklarının hiçbiri yok.. tansiyonum yüksek değil dün ölçtüler aç karnına 9/6 çıktı.. kanımda bi sorun yok.. vücudumda herhangi bi şişlik yok.. toplamda 11 kilo aldım kilo sorunuda yok.. sadece idrarda bol lökosit 2-3 eritosit bol epitel ve ürat var.. proteinde 150.. tek sorunum bu idrar.. antibiyotiğimi çok düzenli kullanıyorum.. sıcak su torbasını yanımdan ayırmıyorum ayaklarımıda sııcak tutuyorum. günde 5 litre su içiyorum.. daha ne yapmam gerekyor bilmiyorum.. kafayı yemek üzereyim.stres yapmamak mümkün değil..
dr gebelik zehirlenmesi var demedi zaten gebelik zehrlenmesi olabilir dedi önlem alınmazsa.. Ben hiç öyle bişey beklemediğim için duyunca şok oldum.. çünkü dr bana zehirlenme olabilir demeden 1 saat önce ultrasonda baktı bebeğin gelişimi 1 hafta geride sebebi de karın çevresinin küçük olması dedi.. ama açığı kapatır merak etme dedi. ben ağrılarım olduğunu söyleyince idrar kan tahlili istedi yaptırdım 1 saat sonra sonucunu göstermek için yanına gittiğimde acı ve olası gerçeği açıkladı.. Hayırlısı olsun inş. 21 yaşındayım ilk gebeliğim ve de son haftalarım.. Kötü bişey olursa (rabbim benide tüm anne adaylarınıda yavrularınnıda korusun) kaldıramam.. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın..Hayırlı doğumlar diliyorum tümmmmmmm anne adaylarına..
35+2 de kuzum 2567 gr.erken dogurma riskim cok yuksek insallah 2 hafta daha durur ve biraz daha kiloalir(
Mrb arkadaşlarr hastaneden yeni geldimm..Allaha şükür güzel haberlerle evime döndüm.İdrar tahlilim temiz çıktı.protein glukoz nitrit keton eritosit hepsi negatif sadece 7-8 lökosit var.Drum antibiyotiği daha içmene gerek yok dedi.Bol su içmeye devam.Herşey yolunda dedi.Çokkk mutluyum..Zor günümde destek olan arkdşlara tekrar tşkr ediyorum..Allah bi nefeste kurtarsın hepimiziii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?