slm kızlar ya benim yine misafirim var antalyada yaşamak ne zormuş evimiz pansiyona döndü
bu arada herkes şeker yükleme testi yaptırmış benim doktor 3 eylülde yapacakmış niye bu kadar geç oluyorki benimki hiç sormak da aklıma gelmedi
çok geçmiş olsun umarım bundan sonra hiçbir sorunla karşılaşmazsınbiz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.![]()
benim doktor ayrıntılıya gerek görmedi diye yaptırmadık ama bir yandan da yaptırsak mı acaba diye düşünüyorduk. aslında 2 li ve 4 lü test normal çıktı insan hamilelikte bir türlü karar veremiyor ya ama ayrıntılı yaptırmayacaz sanırımcanım size diyom,ayrıntılı ultrason falan kafanızı boşa karıştırmayn diye,hepimizin 2 lisi güzel çıktı,bebişler de tekmeliyo,ultrasona da ayda bi gidiyoz,gerisi baş ağrısı sadece,merak etme hiçbişeyi yok bebişinin
ben hergün bir tane armut yiyorum ama faydası olduğunu bilmiyordum sadece abur cubur yememek için yiyordum bari bi işe yarasıncanım zaten idrarda şeker yükselince mantar vs. enfeksiyon oluşuyomuş,ben idrar sandm,ama mantardan dolayı gelen sulu akıntıymış,dr. kültür aldı,benimde idrar tahlilimde 1000mg glikoz çıkınca dr. hemen yarın şekerini ölçecez dedi,açlık 72,50 mg dan sonra 159,bi gün öncesinde baklava yemiştim 2 tanekeşke yemesydim,açlık normal çıknca,diğeri daha açıklanmamıştı bende şeker falan yok,kan aldılar başım dönüyo dedim,2 tane daha yedim
yarım saat sonra aradım yüksek olduğunu öğrendim,o gün öyle bi terledim öyle bi terledim ki şekerden,uyuyamadım o gün doğru dürüst,,enfeksiyon için üromisin diye toz bi ilaç içtim ama halen akıntı devam ediyo,galiba şekerin tam olarak düşmesi gerekiyo,keşke yemeseydim tatlı,normalde yemezdim eve gelen misafirimiz antepten getirmiş,şansa bak,45 gün önce deli gibi yiyodm yükselmiyodu,ama bu haftalarda anormalleşiyomuş işte,canım demir ilacı kullanmıyon mu,benim 10 mg dı,2 ayda 12.4 e çıkmış hemoglobin,demiri nasıl aldığın çok önemli,ben gün içinde süt ürünlerimi alıyom,gece yatmadan önce 1 tabak meyvemi yiyp demiri öyle alıyom,hızlı bişekilde artmış,c vitamini içeren şeylerle alınmalı,çay 1 brdk çok açık içiyom içersem,yeşillik tüketiyom,semiz otu çok faydalıymış,bebeğin suyu biraz azdı,nette kadınlar armut yiyin,bol su için demişlerdi,hakkaten işe yaradı dr. suyu çok çok iyi dedi,armut mucizesi,artık her gün düzenli olarak bi armut yiyecem
bu arada herkes şeker yükleme testi yaptırmış benim doktor 3 eylülde yapacakmış niye bu kadar geç oluyorki benimki hiç sormak da aklıma gelmedi