2011 Aralık Anneleri

slm kızlar ya benim yine misafirim var antalyada yaşamak ne zormuş evimiz pansiyona döndü
biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.:70:
çok geçmiş olsun umarım bundan sonra hiçbir sorunla karşılaşmazsın

canım size diyom,ayrıntılı ultrason falan kafanızı boşa karıştırmayn diye,hepimizin 2 lisi güzel çıktı,bebişler de tekmeliyo,ultrasona da ayda bi gidiyoz,gerisi baş ağrısı sadece,merak etme hiçbişeyi yok bebişinin
benim doktor ayrıntılıya gerek görmedi diye yaptırmadık ama bir yandan da yaptırsak mı acaba diye düşünüyorduk. aslında 2 li ve 4 lü test normal çıktı insan hamilelikte bir türlü karar veremiyor ya ama ayrıntılı yaptırmayacaz sanırım
canım zaten idrarda şeker yükselince mantar vs. enfeksiyon oluşuyomuş,ben idrar sandm,ama mantardan dolayı gelen sulu akıntıymış,dr. kültür aldı,benimde idrar tahlilimde 1000mg glikoz çıkınca dr. hemen yarın şekerini ölçecez dedi,açlık 72,50 mg dan sonra 159,bi gün öncesinde baklava yemiştim 2 tane:5::5::5:keşke yemesydim,açlık normal çıknca,diğeri daha açıklanmamıştı bende şeker falan yok,kan aldılar başım dönüyo dedim,2 tane daha yedim:5::5::5:yarım saat sonra aradım yüksek olduğunu öğrendim,o gün öyle bi terledim öyle bi terledim ki şekerden,uyuyamadım o gün doğru dürüst,,enfeksiyon için üromisin diye toz bi ilaç içtim ama halen akıntı devam ediyo,galiba şekerin tam olarak düşmesi gerekiyo,keşke yemeseydim tatlı,normalde yemezdim eve gelen misafirimiz antepten getirmiş,şansa bak,45 gün önce deli gibi yiyodm yükselmiyodu,ama bu haftalarda anormalleşiyomuş işte,canım demir ilacı kullanmıyon mu,benim 10 mg dı,2 ayda 12.4 e çıkmış hemoglobin,demiri nasıl aldığın çok önemli,ben gün içinde süt ürünlerimi alıyom,gece yatmadan önce 1 tabak meyvemi yiyp demiri öyle alıyom,hızlı bişekilde artmış,c vitamini içeren şeylerle alınmalı,çay 1 brdk çok açık içiyom içersem,yeşillik tüketiyom,semiz otu çok faydalıymış,bebeğin suyu biraz azdı,nette kadınlar armut yiyin,bol su için demişlerdi,hakkaten işe yaradı dr. suyu çok çok iyi dedi,armut mucizesi,artık her gün düzenli olarak bi armut yiyecem
ben hergün bir tane armut yiyorum ama faydası olduğunu bilmiyordum sadece abur cubur yememek için yiyordum bari bi işe yarasın
bu arada herkes şeker yükleme testi yaptırmış benim doktor 3 eylülde yapacakmış niye bu kadar geç oluyorki benimki hiç sormak da aklıma gelmedi

kızlar güneş kremi kullanıyor musunuz
benim doktorum sürekli kullan dedi ben de bioderma aldım hergün nemlendirici gibi sürüyorum
bir arkadaşıma sordum günlük olarak kullanmıyormuş

slm kızlar ya benim yine misafirim var antalyada yaşamak ne zormuş evimiz pansiyona döndü

çok geçmiş olsun umarım bundan sonra hiçbir sorunla karşılaşmazsın

benim doktor ayrıntılıya gerek görmedi diye yaptırmadık ama bir yandan da yaptırsak mı acaba diye düşünüyorduk. aslında 2 li ve 4 lü test normal çıktı insan hamilelikte bir türlü karar veremiyor ya ama ayrıntılı yaptırmayacaz sanırım

ben hergün bir tane armut yiyorum ama faydası olduğunu bilmiyordum sadece abur cubur yememek için yiyordum bari bi işe yarasın
bu arada herkes şeker yükleme testi yaptırmış benim doktor 3 eylülde yapacakmış niye bu kadar geç oluyorki benimki hiç sormak da aklıma gelmedi

cnm bende dr.umu aradım. 23-27. hafdta arası dedi

kızlar güneş kremi kullanıyor musunuz
benim doktorum sürekli kullan dedi ben de bioderma aldım hergün nemlendirici gibi sürüyorum
bir arkadaşıma sordum günlük olarak kullanmıyormuş
ben sadece dışarı çıkacaksam sürüyorum
cnm bende dr.umu aradım. 23-27. hafdta arası dedi

iyi o zaman benimki de 26+4 e denk geliyor umarım iyi çıkar sonuçlarımız

annişler göbüşlerimiz son gaz büyümeye devam ediyolar. sizde çatlak durumları nasıl????

(lierac kullananlar varmı aranızda?
ben kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir kaşıntı veya çatlak olmadı :nazar:)

bende kullanıyorum canım bir tüpü yarıladım sayılır, şimdilik birşey yok, ama zaten karnım bu arada atağa geçti, inşallah sorunsuz atlatırız

canım bizim oralarda da yok böyle şeyler,bi keresinde eşime mevlit yapılıyomuş dedim yok böyle şeyler bizde,benim kaç tane yeğenim var böyle bişey yapılmadı,yeni doğana mevlit mi olurmuş,ne masraf yapcan,bebek şekeri de neymiş,alırız bi kutu çikolata gelene tutulur,gelen bişey takar,ya da bi hediye getirir,dişi çıktığı zaman diş buğdayı olur sadece dedi,ben yaptırmayacam onun için antepte kimsede görmedim,senin eşin de antepli şimdi yapalım desen tartışırsn sana söyleyeyim canım

şaşırdım doğrusu genelde heryerde bebek mevlütü yapılır, antepte olmaması enteresan, mevlüt bebek hemen doğduğunda değilde 40 ına yakın yada 40 ı çıkınca yapılır bizim burda. bence zaten kuran okunup, bebeğe ve ordakilere dua edildiği için iyi birşey.şeker işin bahanesi herkes vermek zorunda değil zaten ama hayrına yemek vermiş oluyorsun birde dua ediliyor, ben bir aksilik olmazsa okutacağım ve de 2 kere mevlüt yapıcam galiba, biri istanbulda, eşimin tarafı gelcek biride sakaryada benim akrabalarım olacak.

hepsi çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:52::52::52: bayıldım valla.. bebişine de maşallah inşallahh :):nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

bayıldım hepsine :)) 1-2 kopya çektim. bende oğluşum için alıcam :D

starimu aldıkların harika. özellikle kapıya asacağın leylekli olana bittim. ben burdan öle şeyler bulamam. burası giresun. herşey o kadar az sınırlı ve bu yüzden de o kadar pahalı ki. neyse artık biz de burdakilerle idare etcez.

bunlardan bende istiyorum:84::84:özelliklede leylekli kapı süsüne bayıldım.fiyatları nasıl peki ? normal mağazalarda bu tarz şeyler epey pahalı çünkü.güle güle kullanın :79:

Starimu bunlar nasılda ciciler leyleğede bakın hele haha bayıldım hepsine güle güle kullanın inşallah şimdiden tatlım:nazar: Kız bunlar bizim burada böyle şeyler çok pahalı yaa :(

teşekkürler kıslar , ben de fikir olsun diye paylaştım zaten :34:
leylekli kapı süsü 1-2 yerde 70 tl idi , ben peşin 30 tl aldım :66: tüllerin metresi 2-3 tl , diğer süslerde 3-5 tl arasında değişiyor fiyatları .. fırfırlı lohusa bardak süslerinin tanesi 1 tl mesela :52: mevlüt şekeri puset malzemesinin tanesini 90 kr.a verdi , üstünün süslemesi ayrı ayrı oluyor .. dilerseniz böyle malzemeleri internet üzerinden de alıp kendiniz yapabiliyorsunuz , dilerseniz hazırları da var .. uygun siteler var gerçekten biraz araştırmak gerekiyor .. ben ilk doğumumda da kendim almıştım bebek şekeri malzemelerimi bir İst. muayenesine geldiğimde ve kendim yaptım , eğlenceli oluyor bence :34: bu aldığım ürünler yavuz süs diye geçiyor , netten bulabilirsiniz ama orada ürünlerin fiyatı yok , arayıp kod verip irtibata geçiyormuşsunuz .. İst.da olup eğer gidip almayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir , yerini tarif ederim , oradaki İLHAN adındaki çocuk ilgileniyor fiyatlarla , " bi röğretmen gelmiş , burdan bebek şekeri-kapı süsü malzemeleri almış ve lohusa tacı kalmadığı için çok üzülmüş " :9: derseniz beni hatırlar ve size fiyat konusunda da yardımcı olur :34:

günaydın herkesee :)):69::69::69:

tam 50 gün aradan sonra, dün, sonunda kavuştum cnm kocama:) mecburi bi ayrılıktı bizimkisi, annemlerde kaldım uzunca bi süre. zaten hiç tam olamıyorum ben, ailem olsa<eşim olmuyor, eşim olsa ailem:( neyse artık, Rabbim izin verirse yakında benim de 3 kişilik minik bi ailem olacak:emir_bebek: kızım bana arkadaşlık da eder, uzaklık acısı biraz daha diner inşallah...

ama kısacası mutluyum tabi... insanın evi gibisi yokkk :)))))))))

gözün aydın canım .. zor ayrı kalmak yaaa :( biz de bayramda İzmire gidicez ve dönüşte 1 hafta kadar kalmayı planlıyorum bayramdan sonra da , şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl ayrı kalıcaz diye :44:

biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.:70:

kaç gündür meraktaydık , canım çok geçmiş olsun ikinize de :71::70: inşallah toparlar o minik kuş , daha fazla üzmez annesini ve teyzelerini :70::69: daha sağlıklı olduğunuz haberlerinizi duymak üzere :54:

vayy yaa bunedir böyle benim sgk var... medicana çok pahalıymış.. medikalparkı öpüp başıma koyayım en iyisi :DDD

ayynen öyle canım , sen bir de Acıbademi duysan :27: Medical Parkta ne kadar öğrendin mi ??

kızlarr
"gebelikle ilgili sorular" diye bir topik var, kafanıza takılanları Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden Op.Dr. Bora CENGİZ sorabilirsiniz .

Bora Bey çooooook iyi bir riskli gebelik uzmanıdır , oğlumun detaylısında ona gitmiştik 2 sene önce , süper bir dr. , kasmıyo kimseyi kendi de kasıntı değil işinde o kadar ünlü olmasına rağmen , herkese tavsiye ederim .. çok komik bir anımız var onunla , oğluşun cinsiyetini görüp " burası böbreği , gayet iyi , burası bilmem mesanesi , aha bu da ç.kü " demişti :9:

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum bugün kontrolüm vardı ileri düzey ultrasonda bakıldı. sol ventrikülde hiperekojen fokus var denildi. Bu normalde down endromlu bebeklerde olabılırmıs normal bebeklerdede olma olasılı varmıs ama benım 2li e 3lü testlerin risksiz çıktı ve bana testlerınde sıkıntı yoksa korkulacak bişey yok dedıı ben endişeleniyorum:(((((((

canım geçmiş olsun .. down sendromu yada başka herhangi bir sendrom için en az 2 bulgu gerekli dedi bu gebeliğimde göründüğüm en az 5 dr. bizimde kalpte bir leke var , bilmem ne odağı , onun için 28. haftadan sonra bir daha gidicez , yine değişme olmazsa doğumdan sonra düzelirmiş , ki doğru .. bir çok organ doğumdan sonra gelişmeye devam edermiş > kalp ve beyin gibi :34: oğlum da kalp kapakçığı açıklığı vardı , yani temiz kandan kirli kana kaçış vardı , kalbe extra %10 yük biniyordu , 7 yaşına kadar düzelmezse kasıktan girip ameliyatla düzeltiliyor denildi , 6 ayda 1 kontrollerinde gördük ki 18 . ayında kapanmış :nazar: yani sıkma canım sakın kendini , yoktur bişii :70:

kizlar daha once giden arkadaslar olmustu.

mustela eylul ayi seminerleri yayinlandi

10 eylul kozzy avm - kozyatagi

24 eylul avcilar hospital

ben kozzy ye gidiyor olacagim. ilgilenenlere duyurulur...

kısmet olursa ben Avcılardakine giderim belki :44: numune vereceklerse tabii :27:

adasimmmmmmm cok cok gecmis olsun sana ve bebisineee
aysegulcum seker yuklemesinden bende tirsiyorum oglumda cok cekdim diyetler seker olcumleri falan filannn insallahbunda olmaz benim fistik kizim anneyi o duruma sokmaz insalllahhhhhhhhhhhhh
kizlar turkiyede muistela cok onemli bir krem yerinemi geciyor ya burda arko kremden bir farki yok fransiz mali oldugu icin herhaldeee

canım orası öyle , Fransa beşiği değil mi zaten kozmetiğin parfümerinin olsun o kadar , biz burda 50 faktör bebek güneş kremine 60 tl veriyoruz valla :37:

lierac için zararlı diyorlar kızlar iyice araştırıp kullanın bencee

bugun doktora gittim bebişime bakmaya VSD si var (kalbi delik) demişlerdi bi kac ay önce bugun göremedi doktorum , gecen seferde görememiştii
sanırım kalbinin deliği kapandı bebeğimin , şükürler olsun dualarım kabul olduuuu:nazar::nazar::nazar:

şükürler olsun canımmmmmm :nazar::64::70:

günaydın kızlar.dünkü misafirden sonra pestilim çıktı. gece 1 buçukta kalktılar.anca uyanabildim ben de.
demettuba canım çoook geçmiş olsun.iyi olmana sevindim.inşallah en kısa zmanda da tamamen atarsın.

starimucum aldıkların harika! heveslendim valla. bunlar sırf hastane süsü mü olacaklar? aramızda herkes hastane odası süsletecek mi;? hangi ara süslenio o telaşla,sonra o süslere noluyo?oda süslü olunca kendimizi daha mı iyi hissediyomuşuz? benim bildiğim sosyete süsletir de aramızdaki herkes sosyete de bi ben mi avam tabakasındanım acep:)
bi de benim burda öle tanıdıklarım falan yok, yani konu komşu. hepsi annem yaşında.bi defa görüştük geldik geleli. kim çağrılır ki mevlüte?ya da mevlüt şart mı? cahilliğimi bağışlayın kızlar ama gerçekten bişi bilmiom.

yok deryacım ya benimki benden hevesli öle şeylere de zaten tembel bi yapıya sahibim. bi de doğumdan sonra mevlüt falan uğraşamam heralde. antepliler gösterişli şaşaalı şeyler severler ama.. nasıl olmaz hayret:S
o süsler mevlütte de mi kullanılıyomuş yani?
hastane odası süsletecen mi?

yok canınm , hastaneden sonra bebek odasında da kullanıcam .. ne sosyetesi Allah iyiliiini versin :)))) ben uğraşamam bu işi profesyoneli yapsın dersen bile 175 tl.den başlıyo mesela hastane süsletmesi .. mevlüt şart değil , bu sonradan çıkmış bir şey belki ama bebek adına şükür mahiyetinde kuran okutmuş oluyorsun , hem kendi evinde okunmuş oluyor , evden ağırlık gitmiş oluyor hem de manevi anlamda huzurlu oluyor insan , ne biliiim benim için öyleydi en azından .. İzmirde olsun -İst.a olsun hep yaparlar ama yeni dönem anneleri yapıyor sanırım .. ben mevlüte gelenlere ve sonradan takı vs gönderenlere vericem bu mevlüt şekerlerinden .. lohusa şerbeti bardağı süsünü geçen sefer yapamamıştım , bu kez hazırı çok uygun fiyata gelince aldım hemen.. bunlar olmazsa olmaz değil , ama insana heyecan veren güzel şeyler .. belki de süsü püsü sevene ( misal ben :9: ) daha cazip geliyo :))) mevlüte konu-komşunu çağırabilirsin görüştüğün , teyzeler pek sever zaten :) etraftan eş-dost vs. de gelir , böyle olunca bir seferde gelmiş ve gitmiş oluyorlar .. diğer türlü her gelene ayrı hazırlık hizmet vs daha yorucu bence .. biz genelde kurban kesilmişse onun atinden kavurma( ki bu kez adak değil de akike kurbanını kestiricez sanırım mevlüte yakın ) yada tavulu pilav- ayran-sarma-baklava- ve çay yanına pasta-börek-çörek vs yapılıyo .. herkesin adeti farklı ama . ha bir de aklıma geldi bazı pastanelerde büyük badem şekeri gibi yumurta şeklinde kız yada erkek bebeği çikolatası da mevcut , onu da düşünebilirsin gelene gidene ikram olsun diye yada mevlütte :34: bizim sezaryen olunca planlı oluyor ya doğum , doğumdan 2-3 saat önce gelip zaten önceden ayrılmış olan odamızı süsleyeceğiz eşimle - kardeşimle :)

oda süsletmeseniz de imkanınız varsa mutttttttttttlaka doğum fotoğrafçısı tutun , inanın verdiğiniz paranın katbekat fazlasına değiyor , sonradan izlemesi her defasında bu kadar mı keyifli olur .. bence bebeğinize verebileceğinşz ennnnn büyük hediye bu .. ne o aldığınız sevimli ayıcıklı uyku setini , ne bilmemne marka bebekarabasının konforunu nede bilmem kaçbin tl.ye aldığınız bebek odası takımınınn birini hatırlayacak ve önemi olacak büyüdükçe onun için .. bizim doğumumuza o dergiden arkadaşımın profesyonel fotoğrafçısı gelecek olmasına rağmen biz ayrıca bir doğum fotoğrafçısı tutacağız . şiddetle tavsiye ederim yaşadığınız yerde bu işi yapan birileri varsa

YA KIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BENDEN 2 GÜN ÖNDE hamile eşi olan bi personeli var
evelsi gün şeker yüklemesi yapılmış bebeğin kalbi durmuş anlamadım gitti
doktorumu aricam ofisten çıkınca mantıklı mı ya?

kız tam 23 haftalıkken yaptırmış ben de 23+1im bugün
yarın ya da öbürgün yaptırmayı düünüyordum ne yapayım ben şimdi bilemedim

canım ya o tamamen tesadüftür , milyonlarca hamileye uygulanıyor bu test hergün belki de , merak etme , kötü bir tesadüf olmuş .. ben ikisinde de yaptırdım şükür bir şey çıkmadı

hayır canım ya,zaten bi tek ailem olur,altı üstü ne kadar kalcaz hastanede Allhn izniyle bişey olmazsa,canım eve gelenlere yemek yaplır,mevlit okunacaksa kadınlar toplanır kendi aralarında okurlar,öyle herkes aynı gün davet edilip,mevlitle birlikte yemek olmaz yani,gelen tek tek gelir eve ailesiyle birlikte,önceden haberli gelinir,zaten antepte misafir geceği zaman,lahmacun yada patlıcan kebabı yaplır bunu da fırında hemen yaptırabilirsn zahmetli olmaz,kırklık dizilir bizde masanın üzerine bebişin kıyafetleri dizilir,gelen eli boş gelmez kesinlikle,gelene çikolata,şeker kolonya tutulur,ama öyle bardak süsleme vs. görmedim ben,zaten annemin yanında olcam orda misafiriz misafir odasında kalırız,bura gelincede bebiş yanımızda uyuyacak,kocam 4-5 yaşına kadar yanımızda kalsın diyo,bebekler melektir,tek başına ayrı odada kalmaz diyo,bitek park yatak alcaz o kadar,eşyalarını da bizim dolaba cicii hurçlar içinde koyarım,dolap geniş böyle işte canm

canım çok kullanışlı oluyo,böyle gübürlü beyaz dantelli çok tatlı hurçlar var annepte süslüdür bunlar,birine çorapları,birine iç çamaşırlarını,birine altları,birine üstleri,daha düzenli olur hepsi bi arada,asılanları da dolabın orta gözünde askılık var ora bizim kıyafetler sığmadığı için,ben eşarpları asmışım,gayet rahat bi şekilde bebişin kıyafetlerini asabiliirim

canım her defasında o hurcu aç- kapa vs. zor olur , hem herşeyi hurçta saklayamazsın ki bazı kıyafetleri elbise-yada pantolon olucak , askıya asılmak isteyecek , yada ne biliim altını değiştirirken , banyo sonrası sütünü giydirirken hooop bir kaza olabiliyor :9: , çoğu kez hiç giydirmeden kirli sepetine çişli yada tatalı bodyler atabilirsiniz :9: ha bir de ne olacak onun kıyafetinden diyorsunuz ama inanın günde bir kaç body değiştirirse bunun altı da var , ağız bezi - önlüğü , hırkası , vs. derken o kadar çok şeyi oluyor ki o minnakların :)) en azından şifonyer şart canım , şimdi olmasa bile doğumdan sonra gör bak hak vereceksin :34:

iyiymiş ya. ben de hep tek tek gelinir diye biliyorum
bizim ev küçük 2+1. bebek odası falan hayatta yapamamım artık onu. zaten salonda oturuyoruz. diğer odaçamaşır odası gşbş. bütün kalabalığım orda. park yatak alcaz biz de inşallah. o bile bizim odaya nasıl sığacak merak ediyorum. bi de eşyaları için şifoniyer.mecbur çamaşır odasına koyarım onu. nasıl sığdıracaksam artık..
hurçların içinde zor olmaz mı ya? sürekli elinin altında olacak şeyler. her seferinde aç kapa, yerleştir. bence en azından komodin tarzı bişi alabilrisn.

geçmiş olsun canım :((

bu ne ya. 10.000 tl doğum mu olur. benim gittiğim hastane 300 tl dedi mesai dışıysa doktorumu istersem 600 tl ( özel çapa medilife )
problem hangi hastanede anlamadım :((

problem yok canım hiç birinde , birileri abartıyor rakamları , diğerleri de belki isim yapmayan hast- yada dr.lar oldukları için mecbur aşağı çekiyorlar fiyatı .. önemli olan hastanenin hijyeni vs. bence doğum yapmak istediğiniz hastane ile ilgili yorumları mutlaka okuyun netten ..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben mi yanlis okudum yoksa gercekden mi 4-5 yasina kadar yaninda yatiracaksin inanmiyorum yaaaaa
yerin musait degilse o ayri mesele
kizlar turkiyede tetonoz ignesi oluyorsunuz ya onun hangi firmadan olduguna dikkatedin ve tozajinada bazi firmalarinki alerjik etki yapabiliyor cok dikkatli olun onceden olduysaniz hamilelik surecinde olmaniza gerek yok galiba(ben burdaki dr dusuncelerini paylasiyorum igne olayi sadece turkiyede varrrrr)

bende geleyim mi oraya :37:aşı perişan etti beni ya kaçar gelirim kökten kurtulmuş olurum:37::37:

kızlar bizde kaçtık kızım hiç oynamıyo kaç gündür bugünde hiç oynamadı o kadar etkilendi yavrum serumdan ilaçtan ben gene içim rahat etmiyo ama sabaha kadar bekleyeyim olmadı yarın hemen ilk iş doktora gideyim dua edin bize olurmu:5::5::5:

tadı öyle kötü değil limon sıkmışlardı biraz da ekşiydi,aç aç içince gözüm açıldı 1 dikişte bitirdim ben

yavv bende şu şeker yüklemesinden tırsmaya başladım 2 hafta sonra yapılıcak bana şimdiden diete başlıyayım bari yüksek çıkmasın :1::1: meyvaların üzerine tarçın koymamızı öneriyolar şekeri düşürüyomuş artı çok olgunlaşmış meyvada fazla şeker varmış onun için biraz daha sertken yemek gerekiyomuş ve sebze şekeri düşürüyo dikkat etmek lazım ama tatlılar gözümün önünde uçuşuyo akşama kadar onumu yesem bunumu yesem diye düşünüyorum allah yardım etsin :1::1:

bende geleyim mi oraya :37:aşı perişan etti beni ya kaçar gelirim kökten kurtulmuş olurum:37::37:

kızlar bizde kaçtık kızım hiç oynamıyo kaç gündür bugünde hiç oynamadı o kadar etkilendi yavrum serumdan ilaçtan ben gene içim rahat etmiyo ama sabaha kadar bekleyeyim olmadı yarın hemen ilk iş doktora gideyim dua edin bize olurmu:5::5::5:

Geçmiş olsun demet çok geçmişe bakmadım yeni görüyorum ateşin olduğunu biliyodum ama durumun böle olduğunu bilmiyodum :(( Sen gönlünü rahat tut bebiş ALLAHın izniyle iyi olacaktır

Arkadaslar gecmisi okumadan daliyorum aradan kusura bakmayin. Benim birkac gundur makat ve vajinama bicak saplaniyor gibi kisa ama keskin sancim oluyor arada. Sizde de oluyor mu?

YA KIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BENDEN 2 GÜN ÖNDE hamile eşi olan bi personeli var
evelsi gün şeker yüklemesi yapılmış bebeğin kalbi durmuş anlamadım gitti
doktorumu aricam ofisten çıkınca mantıklı mı ya?

kız tam 23 haftalıkken yaptırmış ben de 23+1im bugün
yarın ya da öbürgün yaptırmayı düünüyordum ne yapayım ben şimdi bilemedim

fazlaca kötü bi tesadüf olmuş bence cnm ya... :(( insan başına kötü bişey gelince bi sebep arar ister istemez:(( Allah yardımcısı olsun inşallah...:5:

dualarım seninle cnm... çabuk toparlanın inşallah...:69::69::69:

benim karnımda hiç yok,ama göğüslerim büyüdükçe çatlıyor halende büyümeye devam ediyor,ya piyasalar bozuldu bu hamilelikte dolar euro dengesi gibi vücut kafayı yedi,geçen ay kan şekeri 100 ken,bu ay 159,daha dün kabızken,bugün cırcırım,bu arada şeyimin kemikleri bile sızlıyor ya hadi kasık,bel anladık ta ora noluyo:26::26::26::26:

Canim biraz once ben de bunu sormustum. Sormasi ayip seyindeki agri devamli bir agri mi, ara ara gelen keskin bir aci mi? Bende de oluyor, yok rahimagzi mi aciliyor, yok rahim kasilmasi mi falan die bunalima giriyorum. Doktora gitmeme de 1 hafta var daha.

Canim biraz once ben de bunu sormustum. Sormasi ayip seyindeki agri devamli bir agri mi, ara ara gelen keskin bir aci mi? Bende de oluyor, yok rahimagzi mi aciliyor, yok rahim kasilmasi mi falan die bunalima giriyorum. Doktora gitmeme de 1 hafta var daha.

cnm keskin bi acı diil bendeki... sızlıyor kelimesi daha yakın olur hissettiğim kelimeye. ama acı eşiğimiz farklı olabilir. sakın canını sıkma. doktoruna da danışırsın zaten...:69:

cnm keskin bi acı diil bendeki... sızlıyor kelimesi daha yakın olur hissettiğim kelimeye. ama acı eşiğimiz farklı olabilir. sakın canını sıkma. doktoruna da danışırsın zaten...:69:

Tamam canim, tesekkur ederim. Zaten Deryam da sizlama diye tarif etmis. İkinizde de ayni demek ki.. Doktorum da tatilde ama ben biraz arastirayim bunu bakayim, olmadi klinikten baska bir doktora sorarim.

kız starimu sen tam sosyete çıktın he:):):) düğün fotoğrafçısı falan... tabi güzel şeyler bunlar. sen anlatınca çok heveslendim. ama biraz da maddiyata bakıyo maalesef. eşim çekse fotoları nolcak ki? yani doğum fotoğrafçısı daha güzel ve farklı açılardan mı yakalıyo ki?
bi de neden sezaryen olacaksın?

kız starimu sen tam sosyete çıktın he:):):) düğün fotoğrafçısı falan... tabi güzel şeyler bunlar. sen anlatınca çok heveslendim. ama biraz da maddiyata bakıyo maalesef. eşim çekse fotoları nolcak ki? yani doğum fotoğrafçısı daha güzel ve farklı açılardan mı yakalıyo ki?
bi de neden sezaryen olacaksın?

yaw de get :36: 2009 temmuz annelerinde hiç böyle dememişlerdi , çünkü hemen herkes biliyor ve yaptırıyordu sanırım :76: bu arada düğün fotoğrafçısı değil doğum fotoğrafçısı :)) eşin çekmesine çeker de ameliyathaneye yada doğumhaneye onu alırlar mı ? ve kendin :36:ermişsin cevabı onlar çok farklı açılardan yakalıyorlar sürekli aynı işi yaptıkları için :34: ilk bebiş sezaryenle geldiği için mecburen :37: sen nerede oturuyorsun , dur öbür topikten bakayım yer bildirdiysen tabi :34: bir de doğum dotoğrafı olmuyor sadece , güzel animasyonlarla ve röportaj gibi yönlendiren sorularla çekim oluyor doğum öncesi , doğum esnası ve sonrası .. en güzeli de o zaten yoksa resmi( kan görmeye dayanabilen ve o esnada duygusal davranmayıp tamamen resim çekmeye odaklanabilecek ) herkes çeker

Mrb arkadaşlar bende sizdenim aralık annesi olacağım inş 23 haftalığım şuanda we bi oğluşum olucak :)):46:

hayırlı olsun gebeşliğin :46: aramıza hoşgeldin şehhhzade annesi :70:

Son düzenleme:
Back
X