• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

panikleme. burda eltimin 540 çıktı:52: "ee ne yapacakmışsın" dedim."hiiiç" diyor. doktor çok önemsememiş. bir de kadın ikizlere hamile, 8 aylık ama 2 kilo falan aldı. tığ gibi. bir karnı var.yani çok sıkıntı bir durum olsa yatırırlar falan o değerle. bir de zaten üst sınır 140. senin çok da fazla değil gibi. doktor bilir gerçi.

540 mı bi yanlıkşlık olmasın.sınır 140 zaten. dr lar 150 bile olmasını istemiolar. 540 sa eğer dr neden bişi dememiş orasıda ilginç bizim dr lar neden böyleeee :(((((

evet ,çıktı burada ..cumartesı gunu pazardan aldım ..

evet tatlışş mandalina çıktııı :17::17::17:

ya kızlar benm hiç sevmediğim ve hiç yapmadığım şeylerden biride pazara gitmek aşırı bi antipatim var yaa o yüzden meyve sebze kültürüm pek azdır :1: Mandalianyı severim ama şöle bişey ben ekşiden tuzludan acayip tiksindim mesela turşu turşu suyundan bildiğiniz kaçacak delik arıyorum şu an bile içim bi tuhaf olduuu ıyyy :s
ama mandalinayı bi araştırayım belki markete gelmiştir. :44::44:

panikleme. Burda eltimin 540 çıktı:52: "ee ne yapacakmışsın" dedim."hiiiç" diyor. Doktor çok önemsememiş. Bir de kadın ikizlere hamile, 8 aylık ama 2 kilo falan aldı. Tığ gibi. Bir karnı var.yani çok sıkıntı bir durum olsa yatırırlar falan o değerle. Bir de zaten üst sınır 140. Senin çok da fazla değil gibi. Doktor bilir gerçi.

cnm ya anormal bi değer bu normal insanda bile 300-400 komalık ediyo kritik bi durum olay bence ya senin bi yanlışın var yada sana yanlış aksettirilmiş :53:

bılıyorum konunun ortasında cok alakasız bır konu olucak ama ,''tek karede hayat ''denilince aklınıza ne gelıyor kızlar ..

bır arkadaısma lazımmış fikir bana sordu bılemedım kaldım oyle ..

annis ,sen baya eskı üyesin demek kı chat olayı cokkk önceden dı ..bıze de kolay dogum nasıp eder Allahım ınsallah ..

kımdı meyveyı ıkı tane vermıs doktoru ,alıntı yaptım ama cıkmamıs ..

benım tabagımı gorse vurur benı herhalde ya ..:1:

1 tane seftalı 2 mandalina 2 havuç 3 mürdüm eriği 1 tane muz ..

muuz hıc sevmem ama haftada bir yada 10 günde bir yiyorum ıste.. bır de üstlerınde tarcın var ıste o da kendımı rahatlatmak ıcın :1:

evet canim ben sanirim ilk uyeligimi 2006 da yaptim.sonra nisan annesi oldum.cok aktif uyeydim.herkes tanirdi beni :) sonra editor oldum uzun sure gorevli calistim.sonra iste bazi sebeplerden dolayi siteden ciktim mesajlarimi sildim falan.editorlukten ciktim.Sonra tekrar uye oldum.Iste boyle ben bayagi yasliyim asliinda :60:

amin cnm :70:

ya ablamda bırakıp gitmişti anneme ama ilk gözünü açınca alper nerde anne nasıl açmı karmı diye sormuştu hepimiz nasıl ağlamıştık yaa:14::14::14:

türkiyede cnm o annesinin yanında keyfi yerinde yani :1:

cnm çok geçmiş olsun beni tetenoz vurda perte çıkardı senide böyle şeker vurmuş ne olcak halimiz yaa:37::37:

ANNİSSSSSSSS AĞLA AĞLA İÇİM ÇIKTI BURDA YAA:84::84::84:

heheh aglama guzum insallah sizinkileride okucaz.bakalim benim ikinci dogum nasil olcak bilmiyorum ama boyle kolay olursa boyle komik yazabilirim gene :1:

anniş doğum hikayen çok şekermiş canım yaaaa:69:

sagol fistikim darisi sizin basiniza ve benim basima :)

saol sekerım gecer ınsallah:71::71:

ayy bu arada nası gusel yazmıssın dogum hıkayenı okudugum en eglencelı dogum hıkayesıydı anlatım yonunden tabeee:69::69:Allah ım bızlerede yazmayı nasıp etsın ınsallah:75::75:

sagol canim :) o zamanlardada boyle tepkiler almisim duruyo hala actigim topic :)
Aminnn canım amiinn şaka maka derken gercekten az kaldı 3aydan az var onumuzde ayy ınsan dsundukce heyecan sarıo Allah hepımıze saglıklı hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns

evet az kaldi bacim tecrubeli olmama ragmen heyecan basiyo benide heledeki bu hikayemi tekrar okuyunca valla yanaklarim al al oldu heyecandan :)

cnm ya anormal bi değer bu normal insanda bile 300-400 komalık ediyo kritik bi durum olay bence ya senin bi yanlışın var yada sana yanlış aksettirilmiş :53:

kizlar bu gebelik sekeri normal seker gibi degilmis.normalde 300 luk seker adami komaya sokar ama gebelikte koma olayi olmuyormus.ve normal sekerdeki gibi asiri zararlari yokmus.

kizlar bu gebelik sekeri normal seker gibi degilmis.normalde 300 luk seker adami komaya sokar ama gebelikte koma olayi olmuyormus.ve normal sekerdeki gibi asiri zararlari yokmus.

kızlar sonuç kağıdını kendim gördüm. 540 tı...doktor bir şey dese bana söyler.her hafta gidip baktıracaksın demiş sadece.

ya kızlar benm hiç sevmediğim ve hiç yapmadığım şeylerden biride pazara gitmek aşırı bi antipatim var yaa o yüzden meyve sebze kültürüm pek azdır :1: Mandalianyı severim ama şöle bişey ben ekşiden tuzludan acayip tiksindim mesela turşu turşu suyundan bildiğiniz kaçacak delik arıyorum şu an bile içim bi tuhaf olduuu ıyyy :s
ama mandalinayı bi araştırayım belki markete gelmiştir. :44::44:

Canım ekşiden tiksindiysen şimdi çıkan mandalinalar hep ekşi yiyemezsin o zaman büyük ihtimalle büyük marketlerede gelmiştir eşim marketlerede veriyoruz dedi çünkü

evet az kaldi bacim tecrubeli olmama ragmen heyecan basiyo benide heledeki bu hikayemi tekrar okuyunca valla yanaklarim al al oldu heyecandan :)

Heyecanlanmamak elde değil gerçekten canının parçası olacak cok sevdıgın ınsandan ve senden bır parca omur boyu sana muhtac mükemmel birşey ya daha kucagımıza almadan bunları dusunuyoruz kucagımıza alınca neler dusuncez kımbılır

dün eşim ilk defa karnımı öptü...hiç çaktırmaz duygularını. dün gözleri dolu:" çok mutluyum ama bir şey olacak diye korkuyorum.doğmadan sevinemiyorum" dedi...:16:

duygusal herifim benim...

merhaba annecikler :nazar::nazar::nazar: bayağıdır uğramadım uğradığımdaysa hemen çıktım yazamadım. yeni katılan annelerimiz olmuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar ve bbebekler kısmet etsin.

bılıyorum konunun ortasında cok alakasız bır konu olucak ama ,''tek karede hayat ''denilince aklınıza ne gelıyor kızlar ..

bır arkadaısma lazımmış fikir bana sordu bılemedım kaldım oyle ..

bence o kare "doğum anı, annenin bebeğini ilk kucağına alışı" al sana tek karede hayat:) bu topikten bu kadar çıkar.. hahahaa:)

nanan,

sen erken hamilelik belirtileri üzerine paylaşım alanında mıydın?hamile kalmadan yani?

bilmiyorum ki hamilelikle ilgili bir kaç yere yazdım ama nana nicki gördüysen benimdir konu hamilelikse ama hamile kalmadan önce kadınlar klubunü bilmiyordum sanırım inan bilmiyorum benim hafızam biraz balıkların ki gibidir de :)

bilmiyorum ki hamilelikle ilgili bir kaç yere yazdım ama nana nicki gördüysen benimdir konu hamilelikse ama hamile kalmadan önce kadınlar klubunü bilmiyordum sanırım inan bilmiyorum benim hafızam biraz balıkların ki gibidir de :)

sendin sanırım:)

o başlıkta genelde hamilelik şüphesi olan yazıyordu. ilk haftalarında yazmışsındır..

bu arada ben ne tetanoz ne şeker yüklemesi hiçbirşey yaptırmadım iyice saldım kendimi 15 gün önce kontrole gidecektim onuda gitmedim halbuki 15 günde bir gdrdm kontrolum olmasa bile ailevi sorunlar insanı herşeyden soğutuyor bebeğim sağlıkla gelsede tekrar hayata dönsem inşllh ( hepimiz hayırlısı ve sağlıkla bebeklerimize kavuşsak çabuk gecse şu 2.5 ay)

merhaba annecikler :nazar::nazar::nazar: bayağıdır uğramadım uğradığımdaysa hemen çıktım yazamadım. yeni katılan annelerimiz olmuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar ve bbebekler kısmet etsin.

Canım nerelerdesin yaww merak ettik seni hoşgeldinnn

bence o kare "doğum anı, annenin bebeğini ilk kucağına alışı" al sana tek karede hayat:) bu topikten bu kadar çıkar.. hahahaa:)

Valla süper yorum super bakıs acısı bencede :81::81::81:

bu arada ben ne tetanoz ne şeker yüklemesi hiçbirşey yaptırmadım iyice saldım kendimi 15 gün önce kontrole gidecektim onuda gitmedim halbuki 15 günde bir gdrdm kontrolum olmasa bile ailevi sorunlar insanı herşeyden soğutuyor bebeğim sağlıkla gelsede tekrar hayata dönsem inşllh ( hepimiz hayırlısı ve sağlıkla bebeklerimize kavuşsak çabuk gecse şu 2.5 ay)

tetenozu nasıl ertelersin? ben 26 haftaya girdim, dün 2. dozu oldum.

bize dr 140 ı geçenlere diet veriorz dedi. diyetle 140 ın altına düşmezse insüline başlıyorz dedi. hiç bişi yiyemiyorum.herşey yasak.offff offfff şu eltinin dr una bende gitsemmi ne diyette vermiyomuş ne güzel

Back
X