- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
anlamadım, az mı yemek lazım, şekeri yüksek çıkanlar için mi bu? ben koca bir leğen üzümü oturup dipliyorum da...:26:
ben cok yıyormusum valla onu anladım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadım, az mı yemek lazım, şekeri yüksek çıkanlar için mi bu? ben koca bir leğen üzümü oturup dipliyorum da...:26:
panikleme. burda eltimin 540 çıktı"ee ne yapacakmışsın" dedim."hiiiç" diyor. doktor çok önemsememiş. bir de kadın ikizlere hamile, 8 aylık ama 2 kilo falan aldı. tığ gibi. bir karnı var.yani çok sıkıntı bir durum olsa yatırırlar falan o değerle. bir de zaten üst sınır 140. senin çok da fazla değil gibi. doktor bilir gerçi.
evet ,çıktı burada ..cumartesı gunu pazardan aldım ..
evet tatlışş mandalina çıktııı![]()
panikleme. Burda eltimin 540 çıktı"ee ne yapacakmışsın" dedim."hiiiç" diyor. Doktor çok önemsememiş. Bir de kadın ikizlere hamile, 8 aylık ama 2 kilo falan aldı. Tığ gibi. Bir karnı var.yani çok sıkıntı bir durum olsa yatırırlar falan o değerle. Bir de zaten üst sınır 140. Senin çok da fazla değil gibi. Doktor bilir gerçi.
annis ,sen baya eskı üyesin demek kı chat olayı cokkk önceden dı ..bıze de kolay dogum nasıp eder Allahım ınsallah ..
kımdı meyveyı ıkı tane vermıs doktoru ,alıntı yaptım ama cıkmamıs ..
benım tabagımı gorse vurur benı herhalde ya ..
1 tane seftalı 2 mandalina 2 havuç 3 mürdüm eriği 1 tane muz ..
muuz hıc sevmem ama haftada bir yada 10 günde bir yiyorum ıste.. bır de üstlerınde tarcın var ıste o da kendımı rahatlatmak ıcın![]()
amin cnm
ya ablamda bırakıp gitmişti anneme ama ilk gözünü açınca alper nerde anne nasıl açmı karmı diye sormuştu hepimiz nasıl ağlamıştık yaa
türkiyede cnm o annesinin yanında keyfi yerinde yani
cnm çok geçmiş olsun beni tetenoz vurda perte çıkardı senide böyle şeker vurmuş ne olcak halimiz yaa
ANNİSSSSSSSS AĞLA AĞLA İÇİM ÇIKTI BURDA YAA:84::84::84:
anniş doğum hikayen çok şekermiş canım yaaaa![]()
saol sekerım gecer ınsallah
ayy bu arada nası gusel yazmıssın dogum hıkayenı okudugum en eglencelı dogum hıkayesıydı anlatım yonunden tabeeeAllah ım bızlerede yazmayı nasıp etsın ınsallah
![]()
Aminnn canım amiinn şaka maka derken gercekten az kaldı 3aydan az var onumuzde ayy ınsan dsundukce heyecan sarıo Allah hepımıze saglıklı hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns
cnm ya anormal bi değer bu normal insanda bile 300-400 komalık ediyo kritik bi durum olay bence ya senin bi yanlışın var yada sana yanlış aksettirilmiş![]()
cnm ya anormal bi değer bu normal insanda bile 300-400 komalık ediyo kritik bi durum olay bence ya senin bi yanlışın var yada sana yanlış aksettirilmiş![]()
kizlar bu gebelik sekeri normal seker gibi degilmis.normalde 300 luk seker adami komaya sokar ama gebelikte koma olayi olmuyormus.ve normal sekerdeki gibi asiri zararlari yokmus.
ya kızlar benm hiç sevmediğim ve hiç yapmadığım şeylerden biride pazara gitmek aşırı bi antipatim var yaa o yüzden meyve sebze kültürüm pek azdırMandalianyı severim ama şöle bişey ben ekşiden tuzludan acayip tiksindim mesela turşu turşu suyundan bildiğiniz kaçacak delik arıyorum şu an bile içim bi tuhaf olduuu ıyyy :s
ama mandalinayı bi araştırayım belki markete gelmiştir. :44::44:
evet az kaldi bacim tecrubeli olmama ragmen heyecan basiyo benide heledeki bu hikayemi tekrar okuyunca valla yanaklarim al al oldu heyecandan :)
bılıyorum konunun ortasında cok alakasız bır konu olucak ama ,''tek karede hayat ''denilince aklınıza ne gelıyor kızlar ..
bır arkadaısma lazımmış fikir bana sordu bılemedım kaldım oyle ..
nanan,
sen erken hamilelik belirtileri üzerine paylaşım alanında mıydın?hamile kalmadan yani?
bilmiyorum ki hamilelikle ilgili bir kaç yere yazdım ama nana nicki gördüysen benimdir konu hamilelikse ama hamile kalmadan önce kadınlar klubunü bilmiyordum sanırım inan bilmiyorum benim hafızam biraz balıkların ki gibidir de :)
bence o kare "doğum anı, annenin bebeğini ilk kucağına alışı" al sana tek karede hayat:) bu topikten bu kadar çıkar.. hahahaa:)
merhaba anneciklerbayağıdır uğramadım uğradığımdaysa hemen çıktım yazamadım. yeni katılan annelerimiz olmuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar ve bbebekler kısmet etsin.
bence o kare "doğum anı, annenin bebeğini ilk kucağına alışı" al sana tek karede hayat:) bu topikten bu kadar çıkar.. hahahaa:)
bu arada ben ne tetanoz ne şeker yüklemesi hiçbirşey yaptırmadım iyice saldım kendimi 15 gün önce kontrole gidecektim onuda gitmedim halbuki 15 günde bir gdrdm kontrolum olmasa bile ailevi sorunlar insanı herşeyden soğutuyor bebeğim sağlıkla gelsede tekrar hayata dönsem inşllh ( hepimiz hayırlısı ve sağlıkla bebeklerimize kavuşsak çabuk gecse şu 2.5 ay)
kizlar bu gebelik sekeri normal seker gibi degilmis.normalde 300 luk seker adami komaya sokar ama gebelikte koma olayi olmuyormus.ve normal sekerdeki gibi asiri zararlari yokmus.