2011 Aralık Anneleri

slm kızlar biz geldik akşam mudavimleride ayrı oluyor buranın :1::1::1::1:

her iş bittimi laptopumu alıyorum uzanıyorum hemen topiğimi acıyorum eşim diyor gecti yine bizimki yerine:60::60:

şöyle bir bakayım geçmişe neler yazmışız neler konuşulmuş:9::9::9:

ewet benm eşimde hep diyo moda oldu bu herakşam laptopun başından kalkmıyosun dizileri bile izlemiyorum..buraya yazmasam bile hep takipteyim yazanları okuyorum alışkanlık yaptı :60::60:

slm kızlar biz geldik akşam mudavimleride ayrı oluyor buranın :1::1::1::1:

her iş bittimi laptopumu alıyorum uzanıyorum hemen topiğimi acıyorum eşim diyor gecti yine bizimki yerine:60::60:

şöyle bir bakayım geçmişe neler yazmışız neler konuşulmuş:9::9::9:

huşgeldiiinnnn valla alışkanlık oldu buraya girmek belki biz de böyle aşeriyoruzdur:)

iyi akşamlar kızlar
bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım yarın doktora göstericem sanırım iyi gibi

sonuç normal değer
50 Gr AKŞ 82 mg/dL 70 - 110
50 Gr 60 'GLUKOZU 121 mg/dL < 140

iyi akşamlar kızlar

sonuç normal değer

selamlar...ben 2 hafta önce yaptirmistim 120 cikti gayet ii dedy doktorum ki ailemde oldugu icin ben biraz paik yapmistim.
bence sizinkilerde gayet iyi.
buarada bende asagiya gebelik takvimimi yapmak istiyorum yardim ederseniz sevinirim...

:71:
Kızlar ya ben hemen hemen hergün bir haşlanmış yumurta yiyorum ağır gelmez değil mi ?

hergun bır tane fazla gelmez cnm bende hergun yıyorum faydası cok besleyıcılgıde cok yumurtanın

bende her sabah kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum bazen 3 bile oluyo çok seviyom yaa

cnm 2 tane yada 3tane biraz fazla deil mi:52::52::52:aman dikkat et 1tane karar bence :)

ewet benm eşimde hep diyo moda oldu bu herakşam laptopun başından kalkmıyosun dizileri bile izlemiyorum..buraya yazmasam bile hep takipteyim yazanları okuyorum alışkanlık yaptı :60::60:

ay evet bende hiç dizilere bile bakmıyorum alışkanlık yaptı bakmassam olmaz gibi aklım burda kalıyor:60::60:

huşgeldiiinnnn valla alışkanlık oldu buraya girmek belki biz de böyle aşeriyoruzdur:)

hoşbulduk cnm :1::1::1::1:

iyi akşamlar kızlar

sonuç normal değer

bir ben kaldım sanırım hala test yaptırmayan ve yaptırmadıgım için bu konuda hiç bilgim yok inş iyidir sonuçların

selamlar...ben 2 hafta önce yaptirmistim 120 cikti gayet ii dedy doktorum ki ailemde oldugu icin ben biraz paik yapmistim.
bence sizinkilerde gayet iyi.
buarada bende asagiya gebelik takvimimi yapmak istiyorum yardim ederseniz sevinirim...

canım gebelik takvimi ile ilgili bir konu vardı onu bulabilirsen orda detaylı yazıyordu bi bak istersen

hergun bır tane fazla gelmez cnm bende hergun yıyorum faydası cok besleyıcılgıde cok yumurtanın

cnm 2 tane yada 3tane biraz fazla deil mi:52::52::52:aman dikkat et 1tane karar bence :)

ay evet bende hiç dizilere bile bakmıyorum alışkanlık yaptı bakmassam olmaz gibi aklım burda kalıyor:60::60:

hoşbulduk cnm :1::1::1:

bir ben kaldım sanırım hala test yaptırmayan ve yaptırmadıgım için bu konuda hiç bilgim yok inş iyidir sonuçların

fazla mı acaba yaa 1 tane kesmiyoki beni neyse artık dikkat etmeye çalışırım bari zaten bizim ewde enn çok yumurta tüketiliyo sayemde :62::62:

herkese merhaba... uzun zamandir takip ediyorum yazilanlari, bende katilmak istedim. insaallah bende aralik annesi olucam.. 7 aralikta bekliyoruz minik kizimi.. herkese hayirli ve kolay dogumlar simdiden..

herkese merhaba... uzun zamandir takip ediyorum yazilanlari, bende katilmak istedim. insaallah bende aralik annesi olucam.. 7 aralikta bekliyoruz minik kizimi.. herkese hayirli ve kolay dogumlar simdiden..

hoşgeldin canım aramıza rabbim kolay doğumlar nasip etsin...
kızlar atakta sanırım bu arada dimi... :D

hoşgeldn canım...Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş...bizde 5aralıkta beklyrz,oğlumuz olcak inş :))

Selam kızlar
kocişin dizisi başlamış gene :67::67: kurtlar vadisi pusu benim dizi (yerden yüksek) yalan oldu salonda izlemekte istemiyorum, kocişi zaten akşamdan akşama görüyorum özlüyorum ama ya :69::69: Bugün çok yorulmuşum yav .

kızlar yaa bişi danışıcam..okuldan iki arkadaş hamileliğimn ilk günlerinde bebek arabası bizden demişti,önceki gün hatırlattılar..seç beğen biz alıcaz diyolar..şimdi bakıyrm da bebek arabalarınn iyileri biraz pahalı,,ayıp olur diye daha uygun bişey mi seçsem?ama uygun olupda içime sinmezse?naapçaamı bilemedim yaa..bi akıl lütfeen...:44:

Selam kızlar
kocişin dizisi başlamış gene :67::67: kurtlar vadisi pusu benim dizi (yerden yüksek) yalan oldu salonda izlemekte istemiyorum, kocişi zaten akşamdan akşama görüyorum özlüyorum ama ya :69::69: Bugün çok yorulmuşum yav .

benimki de kurtlar vadisi izliyor şuan ve ben hiç sevmiyorum bu diziyi maalesef

Back
X