iyi geceler kızlar bol sohbetler... :)
destina iyi huzurlu uykular inşallah canım sana...:)
sagol ccnm hepimize inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar bol sohbetler... :)
destina iyi huzurlu uykular inşallah canım sana...:)
Kızlar kendini garfield gibi hisseden var mı hele bide badilerden taşan göbeğim yokmu uzanınca garfield e benziyorum![]()
garfield gelmemişti hiç aklımaama bazen kendimi yatan ineklere benzetiyorum
![]()
dur onu emzirince hissedicez sırayla![]()
yanlız değilsin canım bende sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor aynı uyarıyı veriyor![]()
günaydınnnn topiğimizin en güzeller anneleriiii
hatimimizin ilk cüzü okunmuş bulunmaktadır diğer cüzleri okuyacak olan arkadaşlara başarılar
Cennetimsin;sana da gunaydın olsun bu arada senle 1gün var aramızda oglun hayırlı olsun![]()
gunaydin kizlarrrr, krampla uyandim yaww.. 2 gundur koca kiyamiyo uyandirmaya yavasca cikiyo ama ondan bi yarim saat sonra bacak krampiyla uyaniyorum.
canim masallah gece sen kapatmissin dukkani sabah da sen aciyorsun. ne enerjidir yarabbi :)) Allah daim etsin...
Kızlar ya ben hemen hemen hergün bir haşlanmış yumurta yiyorum ağır gelmez değil mi ?
kızlar ya biz bebişimize park yatak ve yatak odamıza küçük bir beşik aldık ama içine nasıl bir yatak alacaz uyku seti ya da nevresim takımı alacak mıyız bilmiyoruz
neler almalıyız sizce beşiğimizin resmini de ekleyeyim belki bir fikri olan çıkar
Eki Görüntüle 261451
kızlar benim göğsümden süt gelmeye başladı galiba
birinde geceliğim ıslanmış, baktım daha öncede olmuş galiba farketmemeişim leke leke
ama diğer göğüsümde bişey yok sanrım
sizde varmı böle bişey? :18:
iyi geceler kızlar ,birşey sorucam bebişiniz ne zaman doğum pozisyonu aldı ya da alan var mı ,kaçıncı haftanızda gittiğinz ve durum neydi ,benim kız nerde kestiremiyorum ama gögüsüme doğru yükseliyor arada :44:
evet canım böyle gögsümün altına doğru bir geriliyor sanki yukarı doğru ilerlemek istiyor gibi ,bir de tam olarak kestiremiyorum ayakları nerde falan tam göbeğimin üzerine vuruyor kafa mı atııyo acaba diyorumya bu sürekli elliyo beni
![]()
yok canım benim memişler aldı başını gidiyor ben şimdiden öyle hissediyorum yani![]()
ya hava ılık ılık esiyo ahh yatakta olup uyumak istiyorum:84::84::84::84:
Kızlar kendini garfield gibi hisseden var mı hele bide badilerden taşan göbeğim yokmu uzanınca garfield e benziyorum![]()
garfield gelmemişti hiç aklımaama bazen kendimi yatan ineklere benzetiyorum
![]()
günaydınnnn topiğimizin en güzeller anneleriiii
hatimimizin ilk cüzü okunmuş bulunmaktadır diğer cüzleri okuyacak olan arkadaşlara başarılar
Cennetimsin;sana da gunaydın olsun bu arada senle 1gün var aramızda oglun hayırlı olsun![]()
gunaydin kizlarrrr, krampla uyandim yaww.. 2 gundur koca kiyamiyo uyandirmaya yavasca cikiyo ama ondan bi yarim saat sonra bacak krampiyla uyaniyorum.
canim masallah gece sen kapatmissin dukkani sabah da sen aciyorsun. ne enerjidir yarabbi :)) Allah daim etsin...
herkese günaydın kızlar,
destina valla bu ne enerji hayranım sana :):):)
kızlar ya bende geceleri uyuyamıyorum ama benim derdim başka, dönememe, mide, nefes alamama gibi sıkıntılarım yok ama geçe 2-4 arası bir uyanıyorum içim daralıyor birdaha uyumak mümkün değil 1 saat falan tv izliyorum biraz ağırlaşıyorum sonra tekrar yatağa, böyle oluncada sabah sersem gibiyim
ben ahşap beşik aldım canım yatak ve uyku seti içindeydi, ama yatağı bizede çok ince geldi annem ben takviye yapıcam ona dedi, çok fikrim yok açıkçası :26:
canım benim bir buçuk aydır falan geliyor, renksiz bazende sarı bir sıvı, ilk başta endişelendim sordum doktora erken değil mi diye, normal dedi endişelenme yani