2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar
derya bilgileri istemişsin gözümden kaçmış
sat 15 mart
bdt 20 aralık
erkek
yağız
kilo ne sen sor ne ben söyleyeyim

günaydınnnn topiğimizin en güzeller anneleriiii:64::64::64::64::64::64::64::64:

hatimimizin ilk cüzü okunmuş bulunmaktadır diğer cüzleri okuyacak olan arkadaşlara başarılar:1::1::1:

Cennetimsin;sana da gunaydın olsun bu arada senle 1gün var aramızda oglun hayırlı olsun :16::16::16:

gunaydin kizlarrrr, krampla uyandim yaww.. 2 gundur koca kiyamiyo uyandirmaya yavasca cikiyo ama ondan bi yarim saat sonra bacak krampiyla uyaniyorum.

hatimimizin ilk cüzü okunmuş bulunmaktadır diğer cüzleri okuyacak olan arkadaşlara başarılar:1::1::1:

Cennetimsin;sana da gunaydın olsun bu arada senle 1gün var aramızda oglun hayırlı olsun :16::16::16:

canim masallah gece sen kapatmissin dukkani sabah da sen aciyorsun. ne enerjidir yarabbi :)) Allah daim etsin...

gunaydin kizlarrrr, krampla uyandim yaww.. 2 gundur koca kiyamiyo uyandirmaya yavasca cikiyo ama ondan bi yarim saat sonra bacak krampiyla uyaniyorum.

canim masallah gece sen kapatmissin dukkani sabah da sen aciyorsun. ne enerjidir yarabbi :)) Allah daim etsin...

günaydın olbey hoşgeldin hoşgeldin bari ev sahipliği yapayım:62::62::62:
cnm uyku yok ki napim yatmak sıkıntı verıyor oturmak sıkıntı veriyor ne olacak böle bilmem:1::1::1:

bır kac saat uyuyabılsem cok mutlu oluyorum sabah kzıma kalktıktan sonra bır daha uyuyamıyorum bu sabah cüzümü okuyup bitirdim bende:66::66:

herkese günaydın kızlar,

destina valla bu ne enerji hayranım sana :):):)

kızlar ya bende geceleri uyuyamıyorum ama benim derdim başka, dönememe, mide, nefes alamama gibi sıkıntılarım yok ama geçe 2-4 arası bir uyanıyorum içim daralıyor birdaha uyumak mümkün değil 1 saat falan tv izliyorum biraz ağırlaşıyorum sonra tekrar yatağa, böyle oluncada sabah sersem gibiyim :(

kızlar ya biz bebişimize park yatak ve yatak odamıza küçük bir beşik aldık ama içine nasıl bir yatak alacaz uyku seti ya da nevresim takımı alacak mıyız bilmiyoruz
neler almalıyız sizce beşiğimizin resmini de ekleyeyim belki bir fikri olan çıkar
Eki Görüntüle 261451

ben ahşap beşik aldım canım yatak ve uyku seti içindeydi, ama yatağı bizede çok ince geldi annem ben takviye yapıcam ona dedi, çok fikrim yok açıkçası :26:

kızlar benim göğsümden süt gelmeye başladı galiba:27:
birinde geceliğim ıslanmış, baktım daha öncede olmuş galiba farketmemeişim leke leke
ama diğer göğüsümde bişey yok sanrım:27:

sizde varmı böle bişey? :18:

canım benim bir buçuk aydır falan geliyor, renksiz bazende sarı bir sıvı, ilk başta endişelendim sordum doktora erken değil mi diye, normal dedi endişelenme yani

iyi geceler kızlar ,birşey sorucam bebişiniz ne zaman doğum pozisyonu aldı ya da alan var mı ,kaçıncı haftanızda gittiğinz ve durum neydi ,benim kız nerde kestiremiyorum ama gögüsüme doğru yükseliyor arada :44:

canım çok hareketliler bu dönemde,değişiyo sürekli bence,çok nadir kasıklarıma doğru minik tekmeler hissediyom,genelde sağ taraftan kafa atıyo,bazen ortadan,bazen de nadiren soldan,demekki dolaşıyolar ama 27+4 de hast.den aldığım kağıtta prezentasyon baş yazıyodu,demekki o ara kafası aşağıdaymış

evet canım böyle gögsümün altına doğru bir geriliyor sanki yukarı doğru ilerlemek istiyor gibi ,bir de tam olarak kestiremiyorum ayakları nerde falan tam göbeğimin üzerine vuruyor kafa mı atııyo acaba diyorum :1: ya bu sürekli elliyo beni :1:

kızlar aynı pozisyonda duruyolar gibi aynen benim kini anlaTTIN

günaydın kızlar,destinacım hiç uyumuyon sen de,ben 9 da uyudum bugece,hava serin geldi mayıştım,gece 1 buçukta kalktım meyve yedik,ilacımı içtim,sabah 8 e çeyrek kala kalktım bıraksalar 10 a kadar yatarım hava çok güzelll,benim kadar uykuyu seven yoktur heralde,şimdiden depolayayım yarın bebiş olduğunda lazım olur belki,ben ömrüm boyunca hiç uykusuz kalmadım biliyormusunuz,2-3 saat uykuyla falan,dersten kaldım yine uyudm finalde kurtarrım boşver uykumdan önemli değil dedim ve finalde 96 almıştm,hoca da vize notumu yükseltmişti,belli ki kötü bişey olmuş çalışamamış diye:1::1::1::1:

ya hava ılık ılık esiyo ahh yatakta olup uyumak istiyorum:84::84::84::84:

gunaydın canım evet hava serın cok gusel bız evdeyızde uyuyon yok sorma walla kahvaltı yapcam markete gıdıp almaya usenıyorum evı toplmam lazım yazlıkları azaltcam gıyılmez bundan snra ınce asklılar ama usenıorum off off

Gunaydinn annislerr :54:herkes nasil bakalim?

Kızlar kendini garfield gibi hisseden var mı hele bide badilerden taşan göbeğim yokmu uzanınca garfield e benziyorum:23::23:

Allah seni hic aklima gelmemisti simdi her gordugumde sen gelirsin aklima gulyun :1:

garfield gelmemişti hiç aklıma :D ama bazen kendimi yatan ineklere benzetiyorum :D:37::36:

inekmiii :53: sen daha durrr emzirince o zaman tam hissediceksin bu duyguyu :1:

Sanada gunaydim canim:54:..Allah kabul etsin canim okudugun cuzu..:46:

Canim bu kramlar vitaminsizlikten oluyo acaba vitaminsizmi kaldin.Yada yatarken mi iyi yatamiyorsun?Ay bu sekilde uyanmakta giciktir ha :84:

herkese günaydın kızlar,

destina valla bu ne enerji hayranım sana :):):)

kızlar ya bende geceleri uyuyamıyorum ama benim derdim başka, dönememe, mide, nefes alamama gibi sıkıntılarım yok ama geçe 2-4 arası bir uyanıyorum içim daralıyor birdaha uyumak mümkün değil 1 saat falan tv izliyorum biraz ağırlaşıyorum sonra tekrar yatağa, böyle oluncada sabah sersem gibiyim :(

ben ahşap beşik aldım canım yatak ve uyku seti içindeydi, ama yatağı bizede çok ince geldi annem ben takviye yapıcam ona dedi, çok fikrim yok açıkçası :26:

canım benim bir buçuk aydır falan geliyor, renksiz bazende sarı bir sıvı, ilk başta endişelendim sordum doktora erken değil mi diye, normal dedi endişelenme yani

Sanada gunaydin canim.Sikintin yoksa niye uyaniyorsunki acaba niye daraliyorsun.Bence oyle oldumu biraz kendine oku in bir salatalik ye yat.Cunku salatalik nefesi ve insanin icini aciyo.umarim duzelirr:70:

Kizlar bu arada bu uykusuz gecelerinde bir manasi var.Cunku dogum yapinca vucudunuz bu uykusuzluga onceden hazir olmasa cok zorlanir insan.Cunku duzenli uyku cocuk dogunca hayal oluyo.Cok zor geceler bekliyo bizi.Bu gunleri bile aricaksiniz :50:

Back
X