canımmm yaaa,seni çok iyi anlıyorum.ben de en ufak bir şekilde bana karışılsın bebeğim hakkında yorum yapılsın istemiyorum.kayınvalidem yine pek karışmıyor da benim annem maaşallah devamlı yorum yapıyor.mesela ben şöyle yapıcagım ilerde diyorm,aman o da öyle olur muymuş gibi vs...yani kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor.gecen yine tartıştık karışamazsın sen bana da bebeğime de dedim :) oalaya bakar mısınız.sonra o da agladı :) herzamanki gibi kendini halı çıkardı vs vs.karışamazsa hiç bir şeye karışmazmış (gizli tehdit yani ) sonra anne oda alalım diyince beni karıştırıyorsun ama başka şeylere hiç mi hakkım yok felan dedi :))nerden nereye yani...halbuki evim ayrı yolum ayrı düzenim ayrı,kim karışabilir de,ama bunu hissettirmeleri bile (onları dinlesem de dinlemesem de ) beni kızdırıyor.ya içinde bulundugumuz dönemden ötürü ya da kişiliğimiz bilemiyorum.bişi desen kırılırlar,suçlu durumuna düşersin ,bilemiyorum biz de mi böyle olucaz ilerde :) tek istedğimiz kızım bilir zaten lafını duymak,sen bilirsin denmek .eşim bile bunu derken annemle bu sebeplerden karşı karşıya geliyoruz.(o zaman da küsüyo darılıyor,ben kötü oluyorum.sonra da bak eşin annesiyle bile geçinemiyor diyecek diyo.böylelikle idare etmesi de bana kalıyor!!)

yaaa ben de ne dertliymişim bu konuda bea!:84: