2011 Aralık Anneleri

herkese iyi akşamlar:69:

halimem sana da iyi akşamlar cnm sen nasılsın dınlenebıldın mı yerleştin mi yeni yerine:49:

ben bugun keyıfsızdım cok foruma da gıremedım şimdi şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yokmuş..

sanki hastalanacak gibi bir halim var bırde bır kaç gündür hep bir gerginlik var üstümde evdekilere terör estirmeye devam ediyom yanıma yaklaşmaya korkar oldular..niye böle oldum bilmiyorum ya :50::50::50:

tahammul seviyem cok düştü sanırım bu hamılelıgın verdıgı rahatsızlıklarla:84::84::84:

cnm aynı sorun bende de var bugün inan çok gergindim Allahtan eşim bu konuda anlayış gösteriyo :16: hiç memnun değilim bu halimden kendime bile kızıyorum:47:

anladım canım ben birde küçükken eklem romatizması geçirdim özeldeki dr gittiğimde kardiyolağa bi git kalp romatizması var mı baktır demişti.hala baktırcam doğum için gerekliymiş sanırım.Rabbim hepimize sağlık versin geçer bu günlerde inşallah...

inşallah bi sorun yoktur cnm. hayırlı haberlerle gel.
bu arada bende de ritim bozukluğu vardı üniv. yıllarımda. doktora danışmak lazım. belki de normal doğum bile sakıncalıdır. temkini elden bırakmamak lazım...

eh işte cnm. yerleştim sayılır ama ruhum hala gelemedi buralara:(( sen de dikkat et kendine... bu bozuk psikoloji adamı mahfediyor. ben terör estirmekten çok ağlayıp zırlıyorum. bu durum tıpkı seninkiler gibi bizim evdekileri de etkiliyor. artık bi süre daha idare edicekler bizi... sen daha önce olmuşsun ama eminim heyecanı hep vardır. ANNE olucaz biz kolay mı??? :)))):49::49:

cnm inan ki herbir hamileliğimde ilk defa anne olacakmışım gibi heyecan duydum duyuyorum bu bambaşka bır duygu :16::16: yalnız her hamılelıgım bır öncekıne göre daha zor gecıyor onu anladım sanırım yaş ilerledikçe yada evdeki nufus cogaldıkça sartlar daha zor oluyor..cocuklar bu ara yoruyor cok anlayamıyorlar halımden onların yanında zayıf görünmemek içinde aglamakta istemıyorum bu sefer hepten agresifleşiyorum:52::52:

anladım canım ben birde küçükken eklem romatizması geçirdim özeldeki dr gittiğimde kardiyolağa bi git kalp romatizması var mı baktır demişti.hala baktırcam doğum için gerekliymiş sanırım.Rabbim hepimize sağlık versin geçer bu günlerde inşallah...

dikkat et canım bu aralar grip salgını var aman hasta falan olma...o gerginlik ben de de var koçişin öpmesine bile tahammül edemiyom herşeyi batıyo herşeye alınıyom ağlıyom demekki bu dönemde normal

cocuklar okula başladıar ya artık hastalıklar eksik olmaz taşıyorlar evede inş ilerlemeden gecer:59::59: ya bu dönemde sıkıntılarımız daha cok artıyor ya sanırım ondan tahammul sınırımız düşüyor bana da eşimin her dediği batıyor bu ara ya da bişey desem anlamasa cok kızıyorum istiyorum hemen anlasın yapsın..sofrada dalga geciyorlar bu akşam benle evet annemiz bu akşam yine cok gergindi falan dıye bır de hıkayeler yazıyorlar:14::14:

cnm aynı sorun bende de var bugün inan çok gergindim Allahtan eşim bu konuda anlayış gösteriyo :16: hiç memnun değilim bu halimden kendime bile kızıyorum:47:

aynen cnm ya bende hiç sevmedim bu halimi :52::52::52: allahtan benim eşimde idare ediyor beni hımm bugun yıne cok gerginiz diye takılıyor :1::1:

dogum yaklaştıkça stres mi yapıyoruz bilmeden bilmiyorum ki :53:

cnm inan ki herbir hamileliğimde ilk defa anne olacakmışım gibi heyecan duydum duyuyorum bu bambaşka bır duygu :16::16: yalnız her hamılelıgım bır öncekıne göre daha zor gecıyor onu anladım sanırım yaş ilerledikçe yada evdeki nufus cogaldıkça sartlar daha zor oluyor..cocuklar bu ara yoruyor cok anlayamıyorlar halımden onların yanında zayıf görünmemek içinde aglamakta istemıyorum bu sefer hepten agresifleşiyorum:52::52:

cocuklar okula başladıar ya artık hastalıklar eksik olmaz taşıyorlar evede inş ilerlemeden gecer:59::59: ya bu dönemde sıkıntılarımız daha cok artıyor ya sanırım ondan tahammul sınırımız düşüyor bana da eşimin her dediği batıyor bu ara ya da bişey desem anlamasa cok kızıyorum istiyorum hemen anlasın yapsın..sofrada dalga geciyorlar bu akşam benle evet annemiz bu akşam yine cok gergindi falan dıye bır de hıkayeler yazıyorlar:14::14:

cnm benim yaa... senin işin daha zor tabii.. sorumluluğun fazla... bu doğumunu da kolayca atlatıp bebeğine kavuşursun inşallah... RAbbim yavrularımızı bize, bizi de yavrularımıza bağışlasın inşallah...:69:

cnm eğer benim de EKG kötü çıksaydı maalasef gidecektim kardiyologa. ama kendimi o kadar sakinleştirip çektirdim ki ekg yi görmen lazım :) çünkü heyecanlansam bütün hamileliğim stresle geçecekti. istersen doktoruna söyle. beni doktorum yönlendirmişti...

bu arada bende de ritim bozukluğu vardı üniv. yıllarımda. doktora danışmak lazım. belki de normal doğum bile sakıncalıdır. temkini elden bırakmamak lazım...
tabi canım muayneni ol sende sonuçta önemli şeyler sende inş.iyi haberlerle gelirsin

aman dikkat et canım sen önlemini al bol bol c vitamini al sıcak şeyler iç hamilelikte hastalıkta zor geçiyor diyorlar...artık sona yaklaştığımız için sanırım tahammülümüz yok sabahları uyanıp doğumu,bebeğimi,kendimi düşünüyorum.erkenden bunları düşünmek istemiyorum aslında ama elimde olmuyor.annemde düşünme vakti gelince herşey olcağına varıyor kendini yıpratma diyo ama elde değil ne bilim tuaf bi his.sanırım senin ilk hamişliğin değil inş.ilk doğumların kolay olmuştur.bize ders ver azcık doğum konusunda:61::61::61:

BALMOND;cok gecmiş olsun cnm umarım bır daha tekrarlamaz da zamanında gelir bebişin dikkat et kendine:49:

RENKGELSİN HAYATA;canım ya ne güzel olmuş kapı süsün maşallah elllerine saglık cok begendim cok güzel bir tasarım olmuş:46::46::46:

DERYAM; maşallah kızına hep güzel haberlerini al inş..benimki daha 1250 gr lardaydı cumartesi:1::1: 2hafta öndesiniz önce sizin haberlerinizi alırız hayırlısıyla inş:69:

DEMETCİM; hala düzelemedin sanırım acil şifalar diliyorum sana allahtan biranönce düzelmen için:70:

geçmişten aklımda kalanlar bunlar oldu atladıklarım olduysa affola kızlar:26:

aynen cnm ya bende hiç sevmedim bu halimi :52::52::52: allahtan benim eşimde idare ediyor beni hımm bugun yıne cok gerginiz diye takılıyor :1::1:

dogum yaklaştıkça stres mi yapıyoruz bilmeden bilmiyorum ki :53:

bence de bu dönemlerde oluyo canım ya inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı ve sıkıntısız doğumlar nasip eder

tabi canım muayneni ol sende sonuçta önemli şeyler sende inş.iyi haberlerle gelirsin

aman dikkat et canım sen önlemini al bol bol c vitamini al sıcak şeyler iç hamilelikte hastalıkta zor geçiyor diyorlar...artık sona yaklaştığımız için sanırım tahammülümüz yok sabahları uyanıp doğumu,bebeğimi,kendimi düşünüyorum.erkenden bunları düşünmek istemiyorum aslında ama elimde olmuyor.annemde düşünme vakti gelince herşey olcağına varıyor kendini yıpratma diyo ama elde değil ne bilim tuaf bi his.sanırım senin ilk hamişliğin değil inş.ilk doğumların kolay olmuştur.bize ders ver azcık doğum konusunda:61::61::61:

inş hiçbirimiz hastalanmadan atlatırız..benim 3. olacak kısmetse cnm inş..ilklerim cok kolay oldu diyemem sancım gelmediğinden hep suni sancıyla dogum yaptım ama herşeye ragmen yıne normal dogum istiyorum bunda ama busefer inş kendi sancım gelirde öyle yaparım..:52::52:dogumun 1gunluk sıkıntısı var gecip gidiyor unutuluyorda zamanla :60::60: esas maraton dogumdan sonra başlıyor aslında :9::9::9:

cnm benim yaa... senin işin daha zor tabii.. sorumluluğun fazla... bu doğumunu da kolayca atlatıp bebeğine kavuşursun inşallah... RAbbim yavrularımızı bize, bizi de yavrularımıza bağışlasın inşallah...:69:

inş halimem hepimiz saglıkla sıhhatle kavusuruz bebişlerimize.. sana da iyi geceler olsun cnm allah rahatlık versin öptüm:70:

herkese iyi geceler kızlar
mardin4747 canım dün park yatak soruma cvp vermişsin teşekkür ederim ama ben bu akşam görebildim
bu arada kızlar aranızda benim kadar uyuyan var mı ya uyumaktan akşam yemeğimi yetiştiremiyorum bugün yine laptop ın başında uyuyakalmışım bi kalktımki saat akşam 7.30 olmuş allahtan kocam geç geldi de yemek yapabildim
bu kadar uyumak normal mi ya

mardin4747 canım dün park yatak soruma cvp vermişsin teşekkür ederim ama ben bu akşam görebildim
bu arada kızlar aranızda benim kadar uyuyan var mı ya uyumaktan akşam yemeğimi yetiştiremiyorum bugün yine laptop ın başında uyuyakalmışım bi kalktımki saat akşam 7.30 olmuş allahtan kocam geç geldi de yemek yapabildim

cnm uyuyamamaktan ıyıdır boşver uyuyabıldıgın kadar uyu ne güzel işte dinlenmiş oluyorsun bende ilk hamılelıgımde hep öyle akşam üstleri sızar kalırdım:52: ama şimdi ne mumkun uykum gelsede evdekılerden uyuma sansım olmuyor geceleride bebiş uyutmuyor hep uykusuzum bu aralar:58:

MARDİN ;cnm senin oğluşunun park yatağınıa gördüm cok güzel güle güle kullanın inş..ogluşun güzel güzel uykular uyusun içinde:69:

cnm uyuyamamaktan ıyıdır boşver uyuyabıldıgın kadar uyu ne güzel işte dinlenmiş oluyorsun bende ilk hamılelıgımde hep öyle akşam üstleri sızar kalırdım:52: ama şimdi ne mumkun uykum gelsede evdekılerden uyuma sansım olmuyor geceleride bebiş uyutmuyor hep uykusuzum bu aralar:58:

tabi evde çocuk olsa uyumaya imkan da olmaz bazen ikinci bebişi nasıl yaparım diye düşünüyorum daha birinciyi doğurmadan

Mardin4747

ikisi de çook şık canım
hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin

daha ne olsun canım,süper ! ;) beğendim içim açıldı :16:

aaaaaa bizimkinin aynısııııııı,bizimki kırmızı grisi:52::52::52:ne kadara aldın canım içine visco yatakmı aldın?

çok tatlı,ben de pembeli grisini alcam

oo gayet güzel görünüyor canım
güzel günlerde içinde uyusun oynasın

[

çok güselmıs guzel gunlerde uyusun ıcınde ınsallah

balmond dıkkat et kendıne cok cok gecmıs olsn

mardincim hayırlı olsun yatağın ve araban inş,,güzel günlerde kullanın inş:))

Canlar cok tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcınnn sızın bebıslerınızın daha ıyılerı daha guzellerı olsun ınsallahh ıcınde yatırdıgımız gunlerıde paylasmayı nasıp etsın Allahımm

Pokimcimm canım zevklerımız aynıymıs demekkı senın bebısınde guzel gunlerde kullansın bende ıcıne vısco yatak aldım magazadakı adamda onu onerdı sen ne aldın pekı ?

sağol cnm önce ewimi anlatayım 1 yatak odası war 1 odada tv ünite koltuklar var 1 odada köşe koltuk we yemek odası takımı filan war 1 odada ise tekli bir baza var 1 şifonyer ve bi tane yüklük war kısacası ardiye gibi ..ben bi tane park yatak alacağım weewim sobalı olduğu için sobanın olduğu yerde duracak yani tv nin olduğu odada ama aynı zmanda bebişin eşyaları için bir dolap yada şifonyer gibi bişey almak istiyorum ama nereye koyacağımı bilmiyorum ardiye gibi olan odayı boşaltabilsem oraya olur ama boşaltamam baza war yüklük var vs vss benim iş çok karışık yaaa..yardım edin bana oğlumun bi odası olsun istiyorum :43::43::43::43:

Bende de oda sorunu var canım aynen bır odam kıler gıbı bebıse park yatak aldık yatak odasında yatacak bızımle bır sure kıler gıbı olan odamda cok kucuk ayrıca camı salona bakıyor havalandırma gunes gırme gıbı bır ozellıgımız yok yanı bebısı o odada yatıramam bır aklım bosalt oturma odasını yap cocuk odası dıyor salonda otur kalk dıyor bır yanımda gerek yok dıyor hayırlısı bakalım bın aklım geliiirrr bin aklım gider artık :9::9:

Rica ederim cnm ne demek :34::34: oh oh uyu bosver bebısler olunca uyuyamıcaz nasılsa bende sabah kalkmak bılmıyorum uyanmam 10.30-11i buluo hergun erken kalkayım dıyorum ama nafıle :1::1: bebişimde benim gibi uykucu olsa keşke :9::9:

MARDİN ;cnm senin oğluşunun park yatağınıa gördüm cok güzel güle güle kullanın inş..ogluşun güzel güzel uykular uyusun içinde:69:

Canım cok tesekkur ederimm daha ıyısı senın bebısıne olsun ınsallah :16:

cnm eğer benim de EKG kötü çıksaydı maalasef gidecektim kardiyologa. ama kendimi o kadar sakinleştirip çektirdim ki ekg yi görmen lazım :) çünkü heyecanlansam bütün hamileliğim stresle geçecekti. istersen doktoruna söyle. beni doktorum yönlendirmişti...

inş hiçbirimiz hastalanmadan atlatırız..benim 3. olacak kısmetse cnm inş..ilklerim cok kolay oldu diyemem sancım gelmediğinden hep suni sancıyla dogum yaptım ama herşeye ragmen yıne normal dogum istiyorum bunda ama busefer inş kendi sancım gelirde öyle yaparım..:52::52:dogumun 1gunluk sıkıntısı var gecip gidiyor unutuluyorda zamanla :60::60: esas maraton dogumdan sonra başlıyor aslında :9::9::9:

inş halimem hepimiz saglıkla sıhhatle kavusuruz bebişlerimize.. sana da iyi geceler olsun cnm allah rahatlık versin öptüm:70:

bende kendimi normale alıştırıyorum sezeryan düşünmek istemiyorum Rabbim kolay doğum nasip etsin ve iyi insanlarla karşılaştırsın

tabi evde çocuk olsa uyumaya imkan da olmaz bazen ikinci bebişi nasıl yaparım diye düşünüyorum daha birinciyi doğurmadan

cnm herzaman derim en güzel hamılelık ilk hamılelıktır ama en zor bebek bakımıda ilk bebekdir:)

ilk bebekten sonrakıleri buyutmek daha kolay oluyor tecrube oldugundan ama ilkinde tecrubesizlik biraz zor geliyor:49:

arkadaşlar Allah izin verirse bende aralık annesiyim bi süredir sizleri takip ediyorum bişey dikkatimi çekti sizleri uyarmak istedim.

kış geliyor ve bi kaç arkadaşımız ufoyla ısınacaklarını yazmışlar.

bu ufo tarzı infrared ısıtıcılar yüksek oranda radyasyon yayıyor. ışınla ısıtıyor. mümkün olduğunca bebeklerinizin odalarına sokmamanızı tavsiye ederim. hamileykende ısıtıcının karşısına geçmeyin. umarım dikkatinizi çekebilmişimdir. alıntı yaparsanız görmeyen arkadaşlarımızda görürler. hepimize hayırlı hamilelikler dilerim ;)

Back
X