2011 Aralık Anneleri

kızlar tünaydın herkese biz bugün güne hasta başladık kızımla:2::2::2:bogazım şişmiş başım ağrıyor hiç keyfim yokkk:14::14::14:
dün tüm gün temizlik yaptım akşamda kardeşimle eşi geldiler yemege yiğenimi getirdiler halası sevsin diye 4aylık oldu prensesim :69:
gelinimiz hastaydı abla fazla yaklaşmayayım sana dedi sarılmadık hiç ama bugun hasta uyandım bende bılmıyomkı ondan mı gecti yorgunluktanmı oldu inş fazla ilerlemez hemen ıhlamura başladım:43::43::43:

destina çok geçmiş olsun cnm.bol limonlu çay iç ben gripken öyle yaparım.inş.çabuk atlatırsın cnm.

yahu haftasonu nereye kayboluyorsunuz böyle :) benim kociş çalışınca ben cumartesi de burda takılıyorum
ama birazdan temizlik yapacam kızım tekmelemekten vazgeçerse :))
güzel anneler ve minik bebecikleri. herkese günaydın. kızım da arkadaşlarına selam söylüyor. ya bu günler niye geçmiyo. tickerimda hala 80 gün yazıyo. uyuyom uyanıyom zaman geçmiyo. of sıkıldım ben bu hamilelikten. zaman geçse ya artıkın yaw :91::91::91::91: kızımı merak ediyorum. acaba neye benziyor :69::69:
evet canım ya günler hiç geçmiyor ben de kızımı çok merak ediyorum nazlı şey hiiiçç yüzünü göstermiyor zaten

herkese meraba bugün 31. haftamıza girdik çok mutluyum:)))
sizler nassılsınız
bebişler nasıl
günlerin biran önce geçmesini bekliyorum artık kızım doğsu istiyorum
kızlar tünaydın herkese biz bugün güne hasta başladık kızımla:2::2::2:bogazım şişmiş başım ağrıyor hiç keyfim yokkk:14::14::14:
dün tüm gün temizlik yaptım akşamda kardeşimle eşi geldiler yemege yiğenimi getirdiler halası sevsin diye 4aylık oldu prensesim :69:
gelinimiz hastaydı abla fazla yaklaşmayayım sana dedi sarılmadık hiç ama bugun hasta uyandım bende bılmıyomkı ondan mı gecti yorgunluktanmı oldu inş fazla ilerlemez hemen ıhlamura başladım:43::43::43:
geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen bebişine de iyi bak

ben hala bebişin kıyafetlerını yıkamayı bitiremedım ya :1:,

bır makınesı askıda ,bır tanesı de su an makıne de sanırım 15 dk fılan kaldı bıtmesıne..

5 makıne yıkadım ,hepsını al ,as ,katla yoruldum ütüyü de gorumcem yapıcak bırazdan gelıp..

bu arada bı de pazara fılan gıttım..

dünde gezmeden yorulmustum off bı dınlenemıyorum ya soyle ıkı seksen uzanıpta..

uykusuzlukta basladı dün 1 de yattım gece sabah 7,30 ıdı kalktım..

ınsallah yarın dınlırız kızmla :)

ben hala bebişin kıyafetlerını yıkamayı bitiremedım ya :1:,

bır makınesı askıda ,bır tanesı de su an makıne de sanırım 15 dk fılan kaldı bıtmesıne..

5 makıne yıkadım ,hepsını al ,as ,katla yoruldum ütüyü de gorumcem yapıcak bırazdan gelıp..

bu arada bı de pazara fılan gıttım..

dünde gezmeden yorulmustum off bı dınlenemıyorum ya soyle ıkı seksen uzanıpta..

uykusuzlukta basladı dün 1 de yattım gece sabah 7,30 ıdı kalktım..

ınsallah yarın dınlırız kızmla :)

maşallah ne güzel hazırlıklar bitmiş sayılır
ben de geçen gün bitirdim çoookk şükür
artık kendimizi fazla yormamalıyız ama ben temizlik yapacam ve bir başlayınca kendimi durduramıyorum

yahu haftasonu nereye kayboluyorsunuz böyle :) benim kociş çalışınca ben cumartesi de burda takılıyorum

valla ben de öyle canımya, cumartesileri burası çok ıssız oluyor...
birde eskiden çalışmıyordu benim kocacım cumartesileri, artık pazar bile çalışıyor...:14::14: ee baba olmak kolay değil..:59: kara kara düşünüyor ama kıyamam ben ona, iyice halsiz kalıyor, dinlenemiyor hiç.. :14::14::14:
şimdi heyecanla onun gelmesini bekliyorum, toplantısı uzamazsa çok, artık kızımız için alışverişe çıkcaz, ona ciciler alcaz.. :52::52::52: çok heyecanlıyız kızımla babasını bekliyoruz.

mrb güzel we tombiş anneler we bebişleri herkes iyidir inşallah..bakıyorum da herkes birer birer tamamladı hazırlıkları herşey yıkanıp ütüleniyor ohhh negüzel miss gibi :66::66: 15 gün sonra bende başlarım yıkamaya önce odamız gelip kurulsun yıkama işini ondan sonra yaparım diye düşündüm:49:

selam kızlar
ilk defa bi cmts topiğe girdim, daha doğrusu internete girdim
eşimle ben cumartesileri çalılmıyoruz normalde de kociş bugun çalışıyo benimde cnm sıkıldı
destinacım geçmiş olsun cnm iyi dinlen salgın var bu aralar dikkaet etmemiz lazım
vakit geçmiyo artık bende cok sıkıldım, hayırlısıyla doğurmak istiyom

mrb güzel we tombiş anneler we bebişleri herkes iyidir inşallah..bakıyorum da herkes birer birer tamamladı hazırlıkları herşey yıkanıp ütüleniyor ohhh negüzel miss gibi :66::66: 15 gün sonra bende başlarım yıkamaya önce odamız gelip kurulsun yıkama işini ondan sonra yaparım diye düşündüm:49:

aynen cnm..ben de oda geldikten sonra başlıcam yıkama ütü işlerine..yerleştirmesi daha zevkli olur kendi dolabına..:49:

merhaba arkadaşlar :16: biz de bugün doktorumuza gittik.:19:Allaha şükür herşey yolunda:nazar: aralık sonu gibi diyo doktor.o da sezeryan istediğim için.39.hafta felan.yani sat.'a göre 3 ocakmış benim :( 39.hafta da sonları oluyo işte aralığın.ama anlayamadığım ya suyum gelirse ya bişi olursa o zaman çatır çatır normal mi doğurcam :((( 38.hafta da miadı deil mi kızlar ya....:44: bebişimizi gördük ama bizimkisi tam plasenteya yapıştıgı için doğru dürüst seçemedik :) secde pozisyonu almış durumda oğlum benim.bu da ayrı bir mucize tabi.o bile orda Allaha ibadet ediyor şükrediyor belki de :16::49: gelecek randevumuz da 12 kasım,çok mu geç oldu sizce.bayram tatili var ya o girdi araya işte.ya şu suyun erken gelme ihtimali beni düşündüyo sadece,doktor olumlu düşün diyo ama ...bi sürü şeyler okuduk forumda olsun gazetelerde olsun... bir ayda 2 kilo almışım,hoşuna gitmedi beyfendinin.asıl bundan sonraları alınıomus çünkü.!!!galiba yandım :18:

merhaba arkadaşlar :16: biz de bugün doktorumuza gittik.:19:Allaha şükür herşey yolunda:nazar: aralık sonu gibi diyo doktor.o da sezeryan istediğim için.39.hafta felan.yani sat.'a göre 3 ocakmış benim :( 39.hafta da sonları oluyo işte aralığın.ama anlayamadığım ya suyum gelirse ya bişi olursa o zaman çatır çatır normal mi doğurcam :((( 38.hafta da miadı deil mi kızlar ya....:44: bebişimizi gördük ama bizimkisi tam plasenteya yapıştıgı için doğru dürüst seçemedik :) secde pozisyonu almış durumda oğlum benim.bu da ayrı bir mucize tabi.o bile orda Allaha ibadet ediyor şükrediyor belki de :16::49: gelecek randevumuz da 12 kasım,çok mu geç oldu sizce.bayram tatili var ya o girdi araya işte.ya şu suyun erken gelme ihtimali beni düşündüyo sadece,doktor olumlu düşün diyo ama ...bi sürü şeyler okuduk forumda olsun gazetelerde olsun... bir ayda 2 kilo almışım,hoşuna gitmedi beyfendinin.asıl bundan sonraları alınıomus çünkü.!!!galiba yandım :18:

canım masallah oğluşuna:nazar::

seninki geç döllenme mi acaba? çünkü ben senden bikaç gün geride olmama rağmen sata göre 27 aralık, doktora göre 13 aralıktan sonra her an gelebilir. suyun gelse de sezeryana alırlar bence. bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim ama tahminim böle. bi de kaç kilo aldınki toplamda? ben şuan 12 kilodayım. allah kerim. kızım sağlıkla doğsunda veririm kiloları işim ne :1::1:

destinacığım canım çok geçmiş olsun. dinlen biraz insallah daha ilerlemeden geçer hastalığın. demek sen de cümüklü oldun :1::1:
sen yenibosnada mı oturuyon yoksa? annemler orda benim.

Nergis'cim benm sat 14 mart tahmini doğum tarihi 19 aralık senin neden okadar geç anlayamadım , ayrıca endişe etme doktorun herşeyi bilir sonuçta onların mesleği bu biz onlardan daha mı iyi bileceğiz :66: sakın stres yapma sakin ol ( allah anlımıza ne yazdıysa o olur şuanda hiçbirimiz nasıl doğum yapacağımızı bilemiyoruz sadece tahminler yürütmekle yetiniyoruz hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun ) bu arada bebiş kaç kilo onuda yaz :52::52:

destina çok geçmiş olsun cnm.bol limonlu çay iç ben gripken öyle yaparım.inş.çabuk atlatırsın cnm.

evet canım ya günler hiç geçmiyor ben de kızımı çok merak ediyorum nazlı şey hiiiçç yüzünü göstermiyor zaten

günlerin biran önce geçmesini bekliyorum artık kızım doğsu istiyorum

geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen bebişine de iyi bak

selam kızlar
ilk defa bi cmts topiğe girdim, daha doğrusu internete girdim
eşimle ben cumartesileri çalılmıyoruz normalde de kociş bugun çalışıyo benimde cnm sıkıldı
destinacım geçmiş olsun cnm iyi dinlen salgın var bu aralar dikkaet etmemiz lazım
vakit geçmiyo artık bende cok sıkıldım, hayırlısıyla doğurmak istiyom

destinacığım canım çok geçmiş olsun. dinlen biraz insallah daha ilerlemeden geçer hastalığın. demek sen de cümüklü oldun :1::1:
sen yenibosnada mı oturuyon yoksa? annemler orda benim.

kızlar cok sagolun ya cok tesekkur ederim gündüz 3e kadar yatabıldım sonra mecburen cıktık koltuk falan bakmaya ama cok zor gezdım daha dogrusu gezemedim bır dukkana gırdık devam edemedim birde evde wc ye gırmeme ragmen orda yine geldi wc aradık adım atamadım ya artık geldimi tutmak imkansız:52::52:
alışverişlerini yapmıyan arkadaşlar bence cok geçe bırakmayın ağırlaştıkça gezmesi cok zor oluyor :50::50::50:
şimdi yine yatıyorum inş cabuk geçer:43::43::43:

NESLİHANCIM;yenibosna da oturmuyorum ÇAPA da yım ben ama ilk kızımda ordakı hayrunnisa hastanesinde dogum yapmıştım bıraz uzak oldugu için zor olmuştu gitmesi gelmesi şimdi çapa da medilife hastanesinde yapacam inş evime 5 dkka mesafede:49:

LİZZİE;maşallah bebişine..illa sezeryan olacam dersen merak etme suyuda gelse sezeryana alabılırler sorun olmaz yani:49:

Nergis'cim benm sat 14 mart tahmini doğum tarihi 19 aralık senin neden okadar geç anlayamadım , ayrıca endişe etme doktorun herşeyi bilir sonuçta onların mesleği bu biz onlardan daha mı iyi bileceğiz :66: sakın stres yapma sakin ol ( allah anlımıza ne yazdıysa o olur şuanda hiçbirimiz nasıl doğum yapacağımızı bilemiyoruz sadece tahminler yürütmekle yetiniyoruz hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun ) bu arada bebiş kaç kilo onuda yaz :52::52:

seninle sat larımız aynı cnm benimde 14mart ve 19 aralık beklenen dogum tarihi:1::1:

cok sagol cnm ..kamyon çarpmış gibiyim ya:52::52::52:belkı gece uyuyabılırsem belkı yarına daha ıyı olabılırım:59::59:
sen nasılsın cnm?gelip kurdularmı mobılyalarını?

ben de çook yorgunum..sabah eşimi okula gönderdikten snra uyumadım başladım temizliğe,,sağ sol derken bayaa yorulmuşum,,mobilyacılarda gelmedi,,eşim aradı şimdi geliyolarmış,,15dkya burdalar sanırım..bu gece kurulacak nihayet :))

ben de çook yorgunum..sabah eşimi okula gönderdikten snra uyumadım başladım temizliğe,,sağ sol derken bayaa yorulmuşum,,mobilyacılarda gelmedi,,eşim aradı şimdi geliyolarmış,,15dkya burdalar sanırım..bu gece kurulacak nihayet :))

ayy ne güzel cnm hadi gözün aydın olsun resimlerini koyarsın artık:49:
aman fazla yorma kendını cnm ben dun tum gun temızlık yaptım akşamda yemege mısafırım vardı sonuç bugun hastayım:43::43:

Back
X