2011 Aralık Anneleri

ayy bende mi dalan alsam şimdi... 2 litrelik dalin aldım o ne olacak.... öff yaaa bıktım bu kararsızlığımdan deliolacam... hiçbir şeye karar veremiyorum...

Bende DAlan Roxy aldım 2 paket ama hala yıkıcam bakalım paşamın kıyafetlerini...Çalışmaktan zaman kalmıyor kı çok yoruluyorum artık :( Şu iznime çıksam rahatlıcam bakalım az kaldı..:82:

canım annem hacışakirin sabun tozunu almış onda olan eşyalrı onunla yıkamış ama kokusu hoşuna gitmemiş gerçi ben kokladım güzeldi....
bende dalinin sıvı deterjanını aldım bir kaç kişinin tavsiyesiyle ama henüz kullanmadım... yumuşatıcı kullanmayı düşünmedim....

ben bi paket hacı şakir kullandım kokusu pek güzel değil bencede:))) şimdi dalin sıvı kullanıyorum onun kokusu ii ama 1,5 kapak koyduğum halde pek köpük görmüyorum anlıcan ben ikisinden de pek memnun değilim:))) ama önerilenlerde bunlardı dalanı bilmiyorum belki de sıvı deterjanlar hep böledir çok köpürmüyodur ama köpük olmayıncade insan temizlenmedi mi diye düşünüyo

benim bebeklik yorganım ve ek örgüsü krem rengi çok güzel bi battaniyem çıktı annemden aldım tabiki kocamında vardır kesin ama gidince sorarım sık gitmiyom ben bikaç haftaya bulurum nimetleri öle şeyler de çok değerli oluyo he benim bi de üzeri mavi işlenmiş kundağım çıktı onu da yıkadım görseniz cnm annem elleriyle işlemiş onu :66::66::66::66::66:

Canım; senin de inşallah bebeğin kilosu vs. açısından her şey yolunda gider. Şekerin düzene girer. Şimdi sana yükleme mi yapacaklar tekrar? Eğer şekerinin yüksek olduğu kesin gibi birşeyse, sakın yükleme yaptırma canım. Kan şekerini ölçen aletlerden al, 1-2 gün onunla takip et. Eğer şekerin çok yüksekken bir de 100'lük şeker yüklemesi yapılırsa bebeğe zararı var bunun. Ben bu konuda kötü örnekler okudum, söylemeden geçemedim o yüzden.

yok cnm 50 gr yuksek çıkmıştı, bu sefer benden 100 gr istedi, ben yaptırmadım çok iğrendim o sıvıdan,
yaptırmadıgım için dr fırça attı bana, ve kokuttu beni epey bende yaptırdım 100 lük
sonucum saat 5te çıkıcak, oda yuksek çıkarsa ya diyet vercek yada insulin

yok cnm 50 gr yuksek çıkmıştı, bu sefer benden 100 gr istedi, ben yaptırmadım çok iğrendim o sıvıdan,
yaptırmadıgım için dr fırça attı bana, ve kokuttu beni epey bende yaptırdım 100 lük
ilk başta insülin vermiyorlar hatta benim doktorum diet bile vermedi şekeri hayatından çıkar beyaz ekmek, pirinç ve makarnayı kes düzgün beslen gel dedi... ama ben dayanamadım dietisyene gittim onun listesini yaptıkça yükseldim yapmayı kestim düştüm bu sefer bebek gelişmedi falan keşke baştan doktoru dinleseydim...

bakalım bu akşam gitcem insülini yükseltecek mi bilmiyorum ama önce yediklerine dikkat ettirecek

Kızlar bız cıkıyoruz oglusumla yarın arkadaslarımla gunum var dogum gırmeden fazlada agırlasmadan ben aldım ekım ayını anlasıldıgı uzere yorucu bır gun olacak sımdı eşimi bekliyorum markete gitmek için küsüm gerçi onunla ama işimi görene kdr idare edeyim barim :9::9: bugun temızlıgımı yaptım aksamdan baslarım hazırlıklara artıkın hepınızı optuk kocaman oglusumlaaaa :16::16: kendınıze dıkkat edınn

ilk başta insülin vermiyorlar hatta benim doktorum diet bile vermedi şekeri hayatından çıkar beyaz ekmek, pirinç ve makarnayı kes düzgün beslen gel dedi... ama ben dayanamadım dietisyene gittim onun listesini yaptıkça yükseldim yapmayı kestim düştüm bu sefer bebek gelişmedi falan keşke baştan doktoru dinleseydim...

bakalım bu akşam gitcem insülini yükseltecek mi bilmiyorum ama önce yediklerine dikkat ettirecek

inşallah canım yaaa, inşallah banada ilk başta böle basit bi diet verir, yoksa ben uzun listelere uyamam gibime geliyo:18:
45 dk sonra alıcam haberi bakalım.

Kızlar bız cıkıyoruz oglusumla yarın arkadaslarımla gunum var dogum gırmeden fazlada agırlasmadan ben aldım ekım ayını anlasıldıgı uzere yorucu bır gun olacak sımdı eşimi bekliyorum markete gitmek için küsüm gerçi onunla ama işimi görene kdr idare edeyim barim :9::9: bugun temızlıgımı yaptım aksamdan baslarım hazırlıklara artıkın hepınızı optuk kocaman oglusumlaaaa :16::16: kendınıze dıkkat edınn

siz de dikkat edin canım öpüüdlnüz:16::16::16:

ayy bende mi dalan alsam şimdi... 2 litrelik dalin aldım o ne olacak.... öff yaaa bıktım bu kararsızlığımdan deliolacam... hiçbir şeye karar veremiyorum...

yaaaaaaa bende omobaby almıştımmmmmm:18:almasamıydımmmmm:18:
kızlar ben memnun kaldım ama annem en baştan beri olmaz dedi makinenide bebek yıkama prog. attım ama ilk makine çıkana kadar öldüm ya :37:ya bozulursa ya deterjan kokmazsa diye ama şükürler olsun hiç bişey olmadı kokusuda apartmana kadar çıktı :9:
demettuba mesaj kutun dolu arkadaşım
hemen siliyorum cnm :34:
ben bi paket hacı şakir kullandım kokusu pek güzel değil bencede:))) şimdi dalin sıvı kullanıyorum onun kokusu ii ama 1,5 kapak koyduğum halde pek köpük görmüyorum anlıcan ben ikisinden de pek memnun değilim:))) ama önerilenlerde bunlardı dalanı bilmiyorum belki de sıvı deterjanlar hep böledir çok köpürmüyodur ama köpük olmayıncade insan temizlenmedi mi diye düşünüyo

benim bebeklik yorganım ve ek örgüsü krem rengi çok güzel bi battaniyem çıktı annemden aldım tabiki kocamında vardır kesin ama gidince sorarım sık gitmiyom ben bikaç haftaya bulurum nimetleri öle şeyler de çok değerli oluyo he benim bi de üzeri mavi işlenmiş kundağım çıktı onu da yıkadım görseniz cnm annem elleriyle işlemiş onu :66::66::66::66::66:

tülücüm valla bu bi köpürdü bi köpürdü oturdum makinenin önünde izledim hatta kendime aldığım pijamayı geceliğide bununla yıkıycam ana kız aynı kokalım dimi :9::9:

omo baby ve dalin yumuşatıcı kullandım ben.. yumuşatıcıyı az kullandım ama ablamda onları kullanmıştı.. mis gibi bebek kokuyor yıkayınca wlla:)
hem zaten üstünde pediatri onayluı yazıyor omobaby nin..

kızlar eskiden hacıçaşirin toz u vardı biz küçükken veya sabunu analarımız onlarla yıkıyorlardı.. elinizde aldığınız varsa kullanın.. yazık günah bence masrafa. bir dahakini farklı alırsınız..

Geçmiş olsun canım. İnşallah hiçbir şey çıkmaz da mutlu-mesut devam edersin hamileliğine. Çıkarsa da Nicko'nun dediği gibi diyeti denersin. Özetle, dilerim her halükarda en problemsiz şekilde atlatırsın bunu.

kızlar ben memnun kaldım ama annem en baştan beri olmaz dedi makinenide bebek yıkama prog. attım ama ilk makine çıkana kadar öldüm ya :37:ya bozulursa ya deterjan kokmazsa diye ama şükürler olsun hiç bişey olmadı kokusuda apartmana kadar çıktı :9:

hemen siliyorum cnm :34:

tülücüm valla bu bi köpürdü bi köpürdü oturdum makinenin önünde izledim hatta kendime aldığım pijamayı geceliğide bununla yıkıycam ana kız aynı kokalım dimi :9::9:

bende pijama takımımı çocuğunkilerle yıkadım aynı kafadan olduğumuz nası belli hehehehehe

bi de dün yine gardolabımdan bi gecelik şöle önden 3 düğmeli sabahlığı hemde kışlık olan bi takım çıktı öle çeyizde konmuş al sana işte hastane için gecelik onu da yıkıcam hastane çantama onu da koyyım oldu bitti ben hastane çantası da almıcam bi tane küçük bjk çantamız var zaten alsamda sırt çantası alcaktım kocama rahat olsun diye ama şimdi ondanda vazgeçtim o spor çantamdı benim çocuk için ideal yine ekonomi yine ekonomi :))) ne diyim kendime :nazar:

inşallah canım yaaa, inşallah banada ilk başta böle basit bi diet verir, yoksa ben uzun listelere uyamam gibime geliyo:18:
45 dk sonra alıcam haberi bakalım.
inşallah hayırlı haberlerini alıcaz arkadaşım da

iş başa düşünce insna zora girince çok afedersin eşşeeeem gibi uyuyormuşuz o dietlere meğer

eşime diyorum ki eskiden bu şekilde beslenseydim kesin incecik kız olmuştum

ben 4 kilo vermişim:18:

iş başa düşünce insna zora girince çok afedersin eşşeeeem gibi uyuyormuşuz o dietlere meğer

:52::52::52: haklısın valla, ben çok kilo aldım gebelikte, demekki şeker yuzundenmiş, 55 ile başladım şimdi 70 olmuşumdur belkide geçtim
ki hayatım boyunca 57 yi görmemiştim :53:

benimde yüzüm uzadı ama verdiğimi sanmıyorum almamışımdır da dietin böle de bi avantajı oldu bize hem biz çocuğa yarıcak şeyleri yiyoz ki kızlar merak etmeyin ii olcak bebeklerimiz zararlı olan şeyleri yedirmiyolar onlara da gerek yok zaten şu aşamada yesek nolur yemesek nolur:51::51:

:52::52::52: haklısın valla, ben çok kilo aldım gebelikte, demekki şeker yuzundenmiş, 55 ile başladım şimdi 70 olmuşumdur belkide geçtim
ki hayatım boyunca 57 yi görmemiştim :53:
ya benc eonla alakası yok

ben 74 başladım
sonra mide bulantısından 66ya kadar indim tam geri 74e çıktım ki diet miet girdi işin içine şimdi hooop geri düşmüşüm 70e

yani şekerle alakası olsa ben başta da almadım ki kilo aman ne bileyim herkesin bünyesi farklı işte:56:

benimde yüzüm uzadı ama verdiğimi sanmıyorum almamışımdır da dietin böle de bi avantajı oldu bize hem biz çocuğa yarıcak şeyleri yiyoz ki kızlar merak etmeyin ii olcak bebeklerimiz zararlı olan şeyleri yedirmiyolar onlara da gerek yok zaten şu aşamada yesek nolur yemesek nolur:51::51:
o değil de şeker hastalarına çok üzüldüm tulucum ya

heryerde çikolata reklamı gofret reklamı heryerde şekerli bişiler

param olsa diabet kafesi açmaya karar verdim
herşey kahverengi pirinç makarnadan falan olacak valla

çok zor yaa

şimdi karnımdakini düşünmesem ben elli kere bozmuştum niyeti ay aman dieti:37:

çok zor yaa

ya nickocum inanırmısın ben çikolata, tatlı, gofret falan hiç yemiyorum, canımda çekmiyo nedense
hani öle abartılı ekmekte yemiyorum, kahvaltıda 1 dilim öğlen 1 dilim akşam 1-2 dilim okadar
ama pilav ve makarna gunde 1 tabak mutlaka yiyorum, sütüm meyvem eksik olmuyo
çayı gunde 1 bardak oda az şekerli
nie böle oluyo anlamıyorum:47::47::47:

çok zor yaa

benim amcam belki 40 senedir şeker hastası yemesini görsen nasıl dikkat eder inş ondan bana kalan bi miras olmaz bu şeker olayı zaten ananemden de şu el yıkama takıntı falan gelmiş nerde ne var beni bulmuş yani kadeeeerrr kappe kader :50::50::50::50::50::50:

Back
X