2011 Aralık Anneleri

MORİPOSİTA;cnm cok geçmiş olsun umarım bır daha tekrarlamazda zamanında gelır bebişin kendine ccok dikkat et ama streste yapma herşey normal olacak diye düşün dualarımız seninle:49:

bu arada kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim tek tek geçmişten alıntı yapamadım iyiki varsınız sizleri cok seviyorum:71::71::71:

HALİMEM ;bittimi alışverişler bu aralar görüşemez olduk:1::1:

NİHAL;cnm mobılyalarını almanıza cok sevindim hadi gözün aydın buyuk kısmı bitmiş oldu güle güle kullanın inş cok güzel cok begendim

canım çokkkk geçmiş olsun :((

Fatmacım hastaymışsın. geçmişi okurken online olduğunu gördüm nasılsın şimdi??

bende bugün doktora gittim. oğluşum iyiymiş 1700 gr olmuş :nazar::nazar: bizde herşey yolunda çok şükür :nazar::nazar:

şebnemcim cok sagol cnm hamdolsun bugun daha ıyıyım berbat bir haftasonu oldu hastalık zaten zor bırde hamıleyken hıç çekilmiyor:50::50:
maşallah oglusuna ya cok güzel gelişimi hep böyle güzel haberlerini al inş:71:
sen nasılsın biyaramazlık yoktur umarım:1:

sağol canım
ben iyiyim canım ya sadece hava fena soğumuş :(( üşümeye başladım ben. doğumdan sonra giyerim diye aldığım pijamaları çıkarıp giydim bugün :((

OLBEY;cnm kurabiyene bayıldım ne kadar güzel olmuş bende hep denemek istiyorumda bır turlu kısmet olmadı alında ne guzel olur hastanede dagıtmak için yapsak:21::21::21:ellerine saglık tebrikler sana:71::71::71:

sağol canım
ben iyiyim canım ya sadece hava fena soğumuş :(( üşümeye başladım ben. doğumdan sonra giyerim diye aldığım pijamaları çıkarıp giydim bugün :((

evet bırden sogudu havalar aman dikkat et hastalanma cok zor geçiyor:50::50: iyi yapmışsın cnm güle güle giy:1::1:

bugece beni uyku tutmadı..off yaa günler geçsin we oğlum doğsun yanaklarını ısırayım onun, doya doya koklamak istiyorumm :84::84::84::84: çok merak ediyorum nasıl bi bebek olacak kime benzeyecek acaba.? off bide sayılı gün çabuk geçer derler hiçte bile geçmiyo ucunda bebişlerimize kawuşmak var ya günler geçmiyo :84::84::84::84::84: ben bugece tribe bağladım :43::43:

herkese merhaba,
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar.
bende hiç iyi haberler yok.
pazar sabah 6da wcye kalkıp silindiğimde kan geldi. hemen ardından da 10 dkda 4 tane kasılmam oldu.acil hastaneye gittik.sancılarım 100 küsürlerde çıkıyordu ve aynı şeklde 10 dakikada 4-5 defa geliyodu. doğumun başladığını ama kendilerinde yenidoğan bakım ünitesi olmadığını söyleyerek başka hastaneye sevkettiler. oranın ortamını beğenmediğimiz için döndük dolaştık fatihe geldik yine. 1 parmak açılmam olmuş,yatış verdiler hemen. 4 tane serum ve ciğer geliştirici vuruldum.ayrıca kasılmaları önleyici ilaç alıyodum sürekli. çok şükür doğum durdu.1 gece kaldık hastanede.drlar 1 gün daha müşahade altında kalmamızı söylediler.evimiz hastaneye 10 dk. ilaçları yazdırıp evde almaya karar verdim. iyilik halimden de cesaret alarak eve geldik. geceliği 400 lira kızlar.bizi bayağı sarstı yani. neyse çok şükür şu an bişeyim yok.kaynanam geldi yanıma sağolsun o yapio herşeyi. wc hariç kalkmam kesinlikle yasak ve bol sıvı tüketmem gerekio.
bebeğim daha çok küçük 1650 grmış:(:(:( en azından 34 haftalık olsaydık herşey daha kolay olacaktı bizim için:( sabırsızlıkla 3 kasımı beklioruum.allahım nolur yardım et. meğer ne keyifli bi hamileliğim varmış. herşey biranda tersine döndü.elimiz yüreğimizde beklioruz.
kızlar siz siz olun kabız olmamaya bakın. ben onun tetiklediğini düşünüyorum.cuma günü tam bir saat uğraştım ve o kadar ıkındım ki resmen bebek aşağıya indi. sırılsıklam terlemiştim sıkıntıdan ve alaturka beni mahvetti. alafranga kullanın siz.. çok afedersiniz beton gibiydi.1 saat sonunda pes ettim.kendim çıkaramadım zaten. ameliyat eldiveniyle....
çamaşır yıkama işini ertelemeyin. hastane çantanız hazır olsun. ben çok pişmanın.
noolur benim için çok dua edin. bebeğim vaktinde gelsin. en azından 34. haftayı beklesin. daha minnacık yavrum.
dua i,stemek için girdim 5 dakikalığına. umarım herşey yoluna girer. çok öpüyorum hepinizi kızlar. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. kesinlikle ve kesinlikle hamileliğinizin yolunda gitmesine güvenmeyin. heran herşey olabilio. çok kritik dönemlerdeyiz.at gibiydim ben. biranda yere serildim işte:( aklımzıın ucundan geçmezdi.
neyse kızlar dediğim gibi. dikkat edin kendnize. bol dua istiyorum. iyi akşamlar hepinize.
çok geçmiş olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bugece beni uyku tutmadı..off yaa günler geçsin we oğlum doğsun yanaklarını ısırayım onun, doya doya koklamak istiyorumm :84::84::84::84: çok merak ediyorum nasıl bi bebek olacak kime benzeyecek acaba.? off bide sayılı gün çabuk geçer derler hiçte bile geçmiyo ucunda bebişlerimize kawuşmak var ya günler geçmiyo :84::84::84::84::84: ben bugece tribe bağladım :43::43:

Aynen canım ya geçmiyoooo :((

herkese merhaba,
pazar sabah 6da wcye kalkıp silindiğimde kan geldi. hemen ardından da 10 dkda 4 tane kasılmam oldu.acil hastaneye gittik.sancılarım 100 küsürlerde çıkıyordu ve aynı şeklde 10 dakikada 4-5 defa geliyodu. doğumun başladığını ama kendilerinde yenidoğan bakım ünitesi olmadığını söyleyerek başka hastaneye sevkettiler. oranın ortamını beğenmediğimiz için döndük dolaştık fatihe geldik yine. 1 parmak açılmam olmuş,yatış verdiler hemen. 4 tane serum ve ciğer geliştirici vuruldum.ayrıca kasılmaları önleyici ilaç alıyodum sürekli. çok şükür doğum durdu.1 gece kaldık hastanede.drlar 1 gün daha müşahade altında kalmamızı söylediler.evimiz hastaneye 10 dk. ilaçları yazdırıp evde almaya karar verdim. iyilik halimden de cesaret alarak eve geldik. geceliği 400 lira kızlar.bizi bayağı sarstı yani. neyse çok şükür şu an bişeyim yok.kaynanam geldi yanıma sağolsun o yapio herşeyi. wc hariç kalkmam kesinlikle yasak ve bol sıvı tüketmem gerekio.
bebeğim daha çok küçük 1650 grmış:(:(:( en azından 34 haftalık olsaydık herşey daha kolay olacaktı bizim için:( sabırsızlıkla 3 kasımı beklioruum.allahım nolur yardım et. meğer ne keyifli bi hamileliğim varmış. herşey biranda tersine döndü.elimiz yüreğimizde beklioruz.
kızlar siz siz olun kabız olmamaya bakın. ben onun tetiklediğini düşünüyorum.cuma günü tam bir saat uğraştım ve o kadar ıkındım ki resmen bebek aşağıya indi. sırılsıklam terlemiştim sıkıntıdan ve alaturka beni mahvetti. alafranga kullanın siz.. çok afedersiniz beton gibiydi.1 saat sonunda pes ettim.kendim çıkaramadım zaten. ameliyat eldiveniyle....
çamaşır yıkama işini ertelemeyin. hastane çantanız hazır olsun. ben çok pişmanın.
noolur benim için çok dua edin. bebeğim vaktinde gelsin. en azından 34. haftayı beklesin. daha minnacık yavrum.
dua i,stemek için girdim 5 dakikalığına. umarım herşey yoluna girer. çok öpüyorum hepinizi kızlar. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. kesinlikle ve kesinlikle hamileliğinizin yolunda gitmesine güvenmeyin. heran herşey olabilio. çok kritik dönemlerdeyiz.at gibiydim ben. biranda yere serildim işte:( aklımzıın ucundan geçmezdi.
neyse kızlar dediğim gibi. dikkat edin kendnize. bol dua istiyorum. iyi akşamlar hepinize.

canım çok geçmiş olsun yaa.. ama bebişin biraz daha sabradecektir merak etme sen yerinden kalkma zorlama hiç bir türlü kendini dikkat et aman en azından 34 haftalık olana kadar saredin ikinizde... gününü doldurmak nasip olsun inşallah...

yaa kızlar size birşey sorucam benim kukuşun:77: sağ tarafı ağrıyor çok kötü uzanırken yada yatarken bir problem yok ama ayağa kalkınca fena şekilde ağrıyor 20 sn. sonrasında ordaki ağrı kasıklarımada vuruyor böyle sorun yaşayan varmı aranızda...???
doktora gidicem yarın test sonuçlarımı almaya o zaman ona sorarım ama adamada nasıl anlatacağımı bilemedim yaa...:78:

Son düzenleme:
Gunaydin guzel anneler ve melekleri, bugun hepimiz icin guzel bir gun olsun insallah.
Mariposita'cim, cok cooook gecmis olsun canim. O geceyi atlatmissiniz ya, sen evde dinlenirsen sonuna kadar gidersiniz bence simdi. Yok hastane cantasiymis, yok bebisin giysileriymis hiiic takma bunlari kafana. Hepsi olur. Sen kendine ve guzel bebegine odaklan, gerisini bosver.

Nihalla'cim; dun senin bebisin mobilyalari gordum ama kafayi sekere taktigim icin bir turlu donup birsey diyemedim. Cok guzeller, gule gule kullanin insallah.

Epsilonsigma'cim valla iyi cesaret. Ben tasinacak haftayi gectik diye esime oturalim oturdugumuz yerde, gec kaldik tasinmaya dedim ve kaldik oyle. Kendine cok dikkat et. Ne kadar birileri yardim etse de insan kendi evi olunca farkina varmadan birseyleri yapmak icin atliyor. Sakin oyle yapma. Kolay gelsin canim.

herkese merhaba,

çok geçmiş olsun canım ya yat dinlen herşey yoluna girecek Allahn izniyle,Allah sanada bebişine de sağlık sıhhat versin

canım bu 2 gündür bende de oluyo benimde kafamı kurcalıyor daha önce göbeğimde hareket eden bebişim şimdi kasıklarımda oynuyo neden acaba :26:

bu normal bişey canım 30. haftalarda bebiş doğum pozisyonunu alıyo benim kız da öyle oralarda oynuyo dün yatarken çamaşırın lastiği mi acıtıyo acaba dedim o kadar aşağıdaydı

benim eşimde hemen panikliyo sanki bebeği gerçekten eziyorum :))))))))) ezme benim oğlumu diyo aman dur kaynanalık yapma demeye başlıyorum artık :) sola yatıncada bu defa sağ tarafımda oynamaya başlıyo ama tşk eder gibi :))))))))))

benim cadı 2 aydır sağa yatırmıyo ben alıştm artık:1::1:

selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum ev taşıyorum malesef
ben ne kadar birşey yapmasamda ayakta durmak bile işkence gibi geldi.bugün en sonunda pes ettim artık zorlamayacağım kendimi.çok yoruldum ve kasıklarım ağrıyor artık.ağırlaştım iyice.
umarım ben yokken olumsuz birşey olmamıştır ve herkes iyidir

aman yorma kendini canım,elbet hallolur yavaş yavaş

kızlar herkese selam:80::80::80:
bır kac gundur hastaydım bugun bıraz daha ıyıyım hamdolsun geçmişe bakamadım fırsat bulunca bakacam inş ne var ne yok diye..
bu hafta görümcemin oglu evlenecek carşamba kına gecemiz var cumartesiyede nikahımız inş hayırlısıyla atlatırız kızıma elbise dikiyordum hastalanınca aksadı biraz inş cumartesiye kadar yetiştiririm bugunde onla ugraşmaktan bakamadım foruma..herkesler iyidir umarım..sizleri cok öpüyoruz prensesimle :16::16::16:
bu arada artık 30lu haftalara terfi ettik yaşasın:64::64::66::66::32::32::65::65:

geçmiş olsun canım ya,maşallah elinden her iş geliyo:nazar::nazar:

canım çok geçmiş olsun yaa.. ama bebişin biraz daha sabradecektir merak etme sen yerinden kalkma zorlama hiç bir türlü kendini dikkat et aman en azından 34 haftalık olana kadar saredin ikinizde... gününü doldurmak nasip olsun inşallah...

yaa kızlar size birşey sorucam benim kukuşun:77: sağ tarafı ağrıyor çok kötü uzanırken yada yatarken bir problem yok ama ayağa kalkınca fena şekilde ağrıyor 20 sn. sonrasında ordaki ağrı kasıklarımada vuruyor böyle sorun yaşayan varmı aranızda...???
doktora gidicem yarın test sonuçlarımı almaya o zaman ona sorarım ama adamada nasıl anlatacağımı bilemedim yaa...:78:

ooooooooooo benim taa 20.haftalarda başladı sonra bi ara geçti 29.haftadan itibaren tekrar ağrıyo hele son zamanlarda çok ağrıyo eskiden sağ taraftı şimdi önlü arkalı bütün çatı kemikleri ağrıyo,ben de panik yapmıştm ama dr. herşey yolunda dedi,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş

Back
X