selam canlar nasılsınız?
ben bugün oğlumla buluştum
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş doktor teyzesi öyle dedi.
1250 gr olmuş. boyunu sormayı unutmuşum.
sabah 4 defa kan verdim 100 gr şeker yüklemesini sonunda istemeye istemeye yaptırdım.
şekerim güzel çıktı. yani öyle dediler. 2 puan yukarıdaydı açlık. ona da doktor olsun bişicik olmaz dedi. diyet nedeniyle bebeğimin biraz gelişimi yavaşlamış ama. şöyle ki 24. haftada gittiğimde 25+ görünüyordu. şimdi 28 de gittim. 29 görünmedi. 28 göründü. gerilememiş ama 3 haftalık gelişerek normal haftasına ulaşmış. buna da şükür.
kramplarımı söyledim olcak o kadar dedi. bol bol dinlen dedi. nerdeeeeeeeeeee dedim. bebek doğum pozisyonunu almış dedi tırstım:)
bende de tüylenme oldu ama geçiyor merak etme. ilk hamişlikte de olmuştu sonra dökülüyor:)
kızlar herkes hamişlikte ne kadar az eşi ile birlikte olduğundan bahsetmiş. ahhh ahhh dicem şimdi.
ben ilk hamişlikte de bunda da libidomun biraz olsun düşmesini istedim aama yok bi değişiklik. koca göbeğim var hala canım istiyor. ve bebeğe bişi olcak diye de bi korku aklıma hiç gelmiyor. iki güne bir bizim normal düzenimiz ve ben şu anda da 3 güne bir istiyorum.bazen eşime istediğimi hissettiriyorum bazen söylüyorum. eğer söyllemezsem de o gece çok gergin uyuyorum. tabiri caizce doğru düzgün uyuyamıyorum. eşim pek yaklaşmıyor. herhalde koca göbeğimden rahatsız olduğu için. zaten erkekler bebeğe zarar vermekten korkarmış bu dönemde. bir de kadını cinsel yönüyle göremezmiş. anne adayı olarak gördüğü için seksi gelmezmiş. öyle okudum internette. tabi bu durum pek de hoşuma gitmiyor. herhalde ben abartıyorum. o nedenle istememeyi çok isterdim.
eşimin peşimden koşmasına fırsat tanıyayım biraz da o özlesin diyorum ama pek bi sabırlı maşallah. yemeklerime şap mı atsam