2011 Aralık Anneleri

:52::52::52::52::52: ayyyy alemsiniz kızlar yaaa maşallah bu ne istek :nazar::nazar::nazar:
ya yanaşmazsa yanaşmasın ne güzel işte, keşke benimkide öle olsa, hoş zorlamıyo ama yüz versem her gece hayır demez
bende aksine hiç istemiyom, sırnaşmasın die uyuyo numarası yapıyorum :27::27::27: her defasında bu son diyo ama dayanamıyo gene :27::27::27:

ayyy aynı benim kocacımmm,yaw adamı uzaklaştıramıyorum,acaaba diyorum benim hamileliğim onun hormonlarını mı değiştirdi.ben kendime hiç çekici gelmiyorum açıkçası ama maşallah kocacım bi alem,bi de hoş reddedilemeyen bi inadı var,ne diyeceğimi şaşırıyorum bana koca göbekle hiç cazip gelmiyor hep haftasonu diye erteliyorum o da sen de ders programı gibi yapıyorsun diyor:1::1::1:

teşekkür ederim kızlar hepinize darısı başınıza inş en kısa zamanda tamamlarsınız herbişeyinizi

kocama gelince dediğin gibi kendimi üzmekle kalıcam anası git derse gitcek eminim ama bu yaz tatile de gittiler yine beni bırakıp bu kadarda pişkinlik görmedim kendi başıma doğurcam çocuğu aramam öle bişey olursa da dedim gider doğururum ama çok ayıp çok gördüğümde söylerim de kayınvalideme ama sanki kafası bassa der mi git oğlum diye taksi tutsunlar dedim bi de verelim farkı neyse yaaaaa düğünde de utanıyorum kocam yok köye gitti demeye sorcak şimdi insanlar :(((( neyse üzülmicem sanki onların umrunda...

ananenin kocandan başka torunu yokmu ya :47::47::47:
boşver salla gitsin, git düğüne çatır çatır göbek at :51:

dün akşam eşimi yokladım.. dedim ben seni çok özledim.. o da dedikli.. ben seni her akşam öpüyorum seviyorum uyurken dedi.. ama o kadar dedim bende:)
özlemiosun sen beni dedim.. ( erkek yanaşır biz de işler değişti) .. aşkım karnın var ama senin bebişimiz var dedi.. bende dedimki.. 2 ay böyle.. 2 ayda sonrası.. 4 ay sonra görüşürz o zaman dedim:) yuh dedi:))) ben bilmem ona göre son zamanalrı iyi değerlendirelim bence dedim... sanırım halen düşünüyor.. tık yok:(

:1::1::1::1::1::1::1:

ayyy aynı benim kocacımmm,yaw adamı uzaklaştıramıyorum,acaaba diyorum benim hamileliğim onun hormonlarını mı değiştirdi.ben kendime hiç çekici gelmiyorum açıkçası ama maşallah kocacım bi alem,bi de hoş reddedilemeyen bi inadı var,ne diyeceğimi şaşırıyorum bana koca göbekle hiç cazip gelmiyor hep haftasonu diye erteliyorum o da sen de ders programı gibi yapıyorsun diyor:1::1::1:

hehehehehe aynen yaa, geçen gece göbeğimle dalga geçiyo, sen diyo denizde hiç batmazsın diyo, neden dedim senin kocaman duban var diyo :52::52::52:

günaydıııııınnn

bizim odamız geldi dün 4 ten 12 ye kadar hep ayaktaydım aksayarak yürüdüm hep salondan çocuğun odasına:((( ama bitti sayılır artık işlerimiz annem dolapları sildi gitti sonra bende çocuğun eşyalarını 0-3 ay, 6-9 ay, yazlıklar (şortlar-tişortler) şeklinde raf raf ayırdım battaniylerini yerleştirdim hastane çantamıza koyıcaamm takımları ayarladım dolaprların kapıları bugünlük açık dün pek havalandırma fırsatım olmadı zınk diye yerleştirdiğim için meğer o odam ne çok şey alıyomuş çocuğun odası oldu ama diğer ıvır zıvırları napcamı düşüncem önümüzdeki günlerde

yarın sünnet düğünü var havalar soğuk hala ne giyceme karar vermedim 2 alternatif var kocam dün ananemi köyden almaya gidebilirim dedi çok sinirliyim anannesi bu zmaana kadar durdu köyde şimdi gelin beni alın demiş dayısının dükkanını açması gerekmiş kocam gidebilirmiş düğüne tek gidicem yani annemlerle kocamda anasını mutlu etcek hiçbişey demiyorum akşam ağladım bu yüzden he bi de maça gitti akşam arkadaşları aradı ben tek yaptım herşeyi:(((

neyse şimdi iyim odamız güsel oldu mutluyus ama kocam giderse affetmicem onuda annesini de beni düşünen yok onca yol gidip gelcek hemen ama can mı dayanır yaaaaa

gulegule kullansın işlerin bıtmışş darısı başımıza :))

selam kızlar

bugun oglumu okula götürdüm tam bıraktım ordan kızımın okuluna toplantısına gececektim aşagı tarafımda yıne bır sancı oldu ama nasıl anlatamam adım

atamıyorum sankı kemıgım ayrılıyor bır muddet öyle kaldım yolda sonra karınca kararınca adım adım kızım okuluna geçebildim gidecegim yol 5dkka mesafede

ama tam 25 dkkada gidebildim..toplantıda hıc sesim cıkmadı kımıldamadan oturdum ama sonra ayaga bır kalktım yıne aynı adım atamıyorum zor cıktım

okuldan şansa kızkardeşimin eczane cok yakın okula onla karsılaştık benı hemen arabayla eve bıraktı bıraz uzandım baktım gecmıyor agrı en son doktorumu

aradım gel bi bakalım dedi gıttım ultrasonla baktı rahim agzında acılma yok kapalı dedi akıntın var mı dıye sordu bende sarı renklı var dedim ozaman o

akıntıdan oluyordur agrı dedi antıbıyotıkle fıtıl verdı içerde enfeksiyon varsa öyle dogum agrısı gıbı agrı yapar dedi..

yani kızlar aklınızda bulunsun eger akıntınız varsa ıhmal etmeyın doktorunuza söyleyın ben normaldır dıye bısey demıyordum:(

bu arada kızım 1700gr olmuş 10 gun önce gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi yine ayaklar aşagıda kafa yukarıdaydı yani daha bu haftalarda cok pozisyon

değiştiriyor dermekkı bebekler..birde aralıgın 10u ile 20 si arasında dogurursun dedi :49:

maşallah kızına:nazar::nazar::nazar:canım dediğin gibi iarrr yollarını üşütmeden,yediklerimizden,bağırsak düzenimizin değişmesinden vs. olabiliyo böyle şeyler,ben de en azından bu şekilde idrar gaita kan tahlili yaptırdım içim rahatladı,mikrop enfeksiyon vs. yok,3-5 epitel vs. biraz crp yüksek,ilaca gerek yok ama bol bol su içip şu son zamanları firesiz geçirmeliizz

:1::1::1::1::1::1:

tülaycım gözün aydın güle güle kulllansın oğluşun odasını,kayınvalidene gelince salla gitsiiiiiin.valla ben annem gibi anlaşabildiğim bi kayınvalidem olsun çok isterdim ama nerdeeeee.bizim sorunumuz da bi türlü samimi olamıyoruz yani ben olamıyorum kadın benden çekiniyor.bana söylemesi gereken şeyleri ya oğluna söylüyor yada anneme söylüyor beni ikna etmesi için ben de çıldırıyorum sanki adam yerine koymamış gibi.mesela haftasonu iki gün üstüste beraberdik,pazar günü oh dedim artık dinlencem neymiş efendim bi yakın akrabamız var ona gidiyolarmış oğlunu arıyor yine bi ısrar bi kıyamet gelin diye.kiiiii önceki iki gün gitmemizi söylediği o akarabalarla da berberdik zaten.hayret bi olay ben gitmek istemedim eşimle suratlarımız beş karış oturduk bikaç saat sonra ben aradım gelmiycez dedim,daha diyoki oğlum gelcez demişti.diğer bi konu ev kredisi ödüyoruz sıkışığız çok,bu doğum zamanı ben de çalışamayınca çok sıkışcaz,aylardır tutturmuş bizim evde doğalgaz bağlatma durumuz var ama şu an aclesi yok neymiş bebğin altınlarıyla doğalgaz sounumuzu çözmeliymişiz,yawww bizim 2milyar kredi ödüyoruz her ay onu nasıl ödeyebiliyormusunuz demiyorda anneme onu söylüyor aman siz ikna edin de onu yaptırsınlar herkes yaptırdı diye...ohhhh anlattım da biraz rahatladımmm...
nanancım senin o çok sık tuvalet olayı sistit olabilir canım bence ihmal atme enfeksiyon artınca çözümü de zor oluyor.
deryacım senin kızına da maşallahhhh:nazar:

Anladım nasıl rahat edıosanız oyle davranın tabıkı ılıskıye gırıpte kendını kasmaktansa hep aklında bebege bısey olurmu dıe dusunmektense sızın yaptıgınız daha mantıklı rahat ol :16::16:

Canım sakın dokunma tuylere zaten dogumdan sonra hepsı dokulurmus benımde gobek cızgım olustu tuylenmem yok denecek kdr az ama kımden duyduysam sakın alma dedıler yoksa cogalırmıs dogumdan sonra kendı kendıne dokuluyormus :34:

canım bende de oldu bana da sakın alma dedıler.Bende almadım almayıda dusunmuyorum napım 2 aycık daha göbüşüm kotu gozuksun yoksa omrum boyunca bıde gobegımın kıllarını almakla ugrasamam zaten yeterı kadar ugrasıyorum:27::27:

kızlar merhaba. biz de tembel tembel oturuyoruz kızımla. zaman bi geçse artık yaw. kızımı çok merak ediyorum. bu arada balmond canım sen mi sormuştun, göbeğimde tüylenme var diye bende de var. ama ben bekliyorum doğum geçsin diye. dediğin gibi sonra hep almak zorunda kalırım diye çekiniyorum. ama eşim kıllı diyor bana:(( napalım. doktorun görmesine takılmıyorum ama kocacımın kıllık lafı valla dokunuyo. bi doğrurayım doğru lazere. tek tüy bırakmicam.

kızlar benimde göbeğimde tüylerim çıkmıştı bende her doktora gitmeden önce kuaföre ağdayla aldırıyodum nazikçe :) ama acıyodu şimdi birdaha aldırmayı düşünmüyorum kaç haftaya geldim gerek yok artık...
ilişki konusuna gelince hamile kaldığım ay dan beri hiçbişey olmadı eşim ve ben yanaşmıyoruz ben bazen yanaşsamda eşim olmaz diyo :)))))) sanki bebeğimize ihanet etmiş gibi duygulara kapılıyorum ama doğumdan sonra acısını fena çıkarırım :1::1::1:

of benim göbepim normald eo kadar tüylüdür ki ben sürekli aldırıyordum hatta hamile kalınca da aldırmaya devam ettim ama temmuzda bi kere daha aldırdıktan sonra hiç ellemedim orman gibiyim ama korkuyorum karnımın ağrısından kendimi kasarım falan diye...
bu ayın sonunda bi gitcem ağdaya daha doğuma kadar da gidemem 2 ayda çok bişiiim çıkmaz inşallah amin

selam canlar nasılsınız?
ben bugün oğlumla buluştum
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş doktor teyzesi öyle dedi.
1250 gr olmuş. boyunu sormayı unutmuşum.
sabah 4 defa kan verdim 100 gr şeker yüklemesini sonunda istemeye istemeye yaptırdım.

şekerim güzel çıktı. yani öyle dediler. 2 puan yukarıdaydı açlık. ona da doktor olsun bişicik olmaz dedi. diyet nedeniyle bebeğimin biraz gelişimi yavaşlamış ama. şöyle ki 24. haftada gittiğimde 25+ görünüyordu. şimdi 28 de gittim. 29 görünmedi. 28 göründü. gerilememiş ama 3 haftalık gelişerek normal haftasına ulaşmış. buna da şükür.

kramplarımı söyledim olcak o kadar dedi. bol bol dinlen dedi. nerdeeeeeeeeeee dedim. bebek doğum pozisyonunu almış dedi tırstım:)

bende de tüylenme oldu ama geçiyor merak etme. ilk hamişlikte de olmuştu sonra dökülüyor:)

kızlar herkes hamişlikte ne kadar az eşi ile birlikte olduğundan bahsetmiş. ahhh ahhh dicem şimdi.
ben ilk hamişlikte de bunda da libidomun biraz olsun düşmesini istedim aama yok bi değişiklik. koca göbeğim var hala canım istiyor. ve bebeğe bişi olcak diye de bi korku aklıma hiç gelmiyor. iki güne bir bizim normal düzenimiz ve ben şu anda da 3 güne bir istiyorum.bazen eşime istediğimi hissettiriyorum bazen söylüyorum. eğer söyllemezsem de o gece çok gergin uyuyorum. tabiri caizce doğru düzgün uyuyamıyorum. eşim pek yaklaşmıyor. herhalde koca göbeğimden rahatsız olduğu için. zaten erkekler bebeğe zarar vermekten korkarmış bu dönemde. bir de kadını cinsel yönüyle göremezmiş. anne adayı olarak gördüğü için seksi gelmezmiş. öyle okudum internette. tabi bu durum pek de hoşuma gitmiyor. herhalde ben abartıyorum. o nedenle istememeyi çok isterdim.

eşimin peşimden koşmasına fırsat tanıyayım biraz da o özlesin diyorum ama pek bi sabırlı maşallah. yemeklerime şap mı atsam:37:

ben alıyorum canım çok gıcık duruyolar,1-2 yııdlr alıyodum zaten troitten dolayı birden tüylenmiştim şimdi de eskisi gibi biraz da hamilelikten oluyo,ama göğüslerdeki döküldü hep kalanlarda cansızlaştı iyice,doğumdan sonra hepsine veda edeceğimi düşünüyorum çünkü ciddi anlamda azalma oldu,bacaklarımı 2 ayda bi alıyorum geç çıkıyo seyrek ve cansız,kaş bıyık ta öyle

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yine çoğunluğu dinleyip dokunmayayım o zaman. Bırakayım dağınık kalsınlar.

kızlar benim doktorum karnımdaki kasılmaları söyliyince magnezyum verdi (MAGVİTAL) bu ilacı kullanan varmı aranızda???

Evet, canım. Ben kullanıyorum. İlk bacaklarımda birkaç defa kramp olunca vermişti doktor, arada sırada içiyordum .Daha sonra karnımda kasılmalar olunca onun için de aynı ilacı yazdı, şimdi her gün içiyorum.

Destina geçmiş olsun canım.

Bebeklerini gören arkadaşlar var, herkesin bebeği de maşallah löp löp et bağlamış, kilolanmış. Allah nazarlardan saklasın.

Terlik soran bir arkadaş vardı, geride gördüm ama tekrar dönüp alıntı yapamadım, kusura bakmasın. Geçen gün Marks & Spencer'da gördüm çok güzel terlikler pijama-gecelik tarafında. Böyle hem şıklar, hem yumuşacık, sıcacıklar. Öyle hayvanlı pofuduk terliklerden değil, ama aynı mantıkta. Daha şıklar, bence hastanede çok güzel giyilirler. Ben gecelik-pijama vs. halledince onların rengine uygun oradan alacağım.

nanancım senin o çok sık tuvalet olayı sistit olabilir canım bence ihmal atme enfeksiyon artınca çözümü de zor oluyor.
deryacım senin kızına da maşallahhhh:nazar:

canım dr da 3 gün önce gttğimde idrar tahlili verdi tahlilde lekosit çıkmadı bugun de kültür sonucu çıkacak bakalım sanırım onda çıkar sistik gb bişey zaten hamilelik önceside şimdide kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyondan.sık wc ye gtmk çok kötü ya yola çıkınca hele her gördüğümüz opette duruyoruz mola için. bu arada bayramda gidebilecekmisiniz sizler memleketlerinize benim bursa sadece 3 saat ama gidemeyeceğim yolculuk yapamıyorum ağrıdan nolcak bilmem 4 gün tatil canım da sıkılacak biyerlere gtmk te istiyorum istanbul içi yada 1 saat çevresinde gidilebilecek günübirlik biyer biliyormusunuz çocuklarında sıkılmayacağı

slm kızlar,
bugün işe gidemedim..2 gündür tansiyonum düşüyo..bayılıcam diye korkar oldum..zaten son 1 haftam kaldı..haftaya 32. haftalık olunca bitiyo iş..bi de bi arkadaşımın bebeği 12. haftasında 2li test için ense kalınlığı ölçüldüğünde büyük çıktı alındı dün bebek..o da çok etkiledi beni...:43:
Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

tülaycım gözün aydın güle güle kulllansın oğluşun odasını,kayınvalidene gelince salla gitsiiiiiin.valla ben annem gibi anlaşabildiğim bi kayınvalidem olsun çok isterdim ama nerdeeeee.bizim sorunumuz da bi türlü samimi olamıyoruz yani ben olamıyorum kadın benden çekiniyor.bana söylemesi gereken şeyleri ya oğluna söylüyor yada anneme söylüyor beni ikna etmesi için ben de çıldırıyorum sanki adam yerine koymamış gibi.mesela haftasonu iki gün üstüste beraberdik,pazar günü oh dedim artık dinlencem neymiş efendim bi yakın akrabamız var ona gidiyolarmış oğlunu arıyor yine bi ısrar bi kıyamet gelin diye.kiiiii önceki iki gün gitmemizi söylediği o akarabalarla da berberdik zaten.hayret bi olay ben gitmek istemedim eşimle suratlarımız beş karış oturduk bikaç saat sonra ben aradım gelmiycez dedim,daha diyoki oğlum gelcez demişti.diğer bi konu ev kredisi ödüyoruz sıkışığız çok,bu doğum zamanı ben de çalışamayınca çok sıkışcaz,aylardır tutturmuş bizim evde doğalgaz bağlatma durumuz var ama şu an aclesi yok neymiş bebğin altınlarıyla doğalgaz sounumuzu çözmeliymişiz,yawww bizim 2milyar kredi ödüyoruz her ay onu nasıl ödeyebiliyormusunuz demiyorda anneme onu söylüyor aman siz ikna edin de onu yaptırsınlar herkes yaptırdı diye...ohhhh anlattım da biraz rahatladımmm...
Nanancım senin o çok sık tuvalet olayı sistit olabilir canım bence ihmal atme enfeksiyon artınca çözümü de zor oluyor.
Deryacım senin kızına da maşallahhhh:nazar:

sağol canım,boşverin taviz vermeyin şimdi iktisat zamanı

gunaydın kızlarrnasılsınızz..bıraz ev süpürüyümdedım yarıda bıraktım yoruldum :)) azcık dınlenıyım sonra devam ederız perşembe gunu randevumuz var ayy geçmiyogunler bende oğlumugormek ıstıyorum :((((:37::37:

ananenin kocandan başka torunu yokmu ya :47::47::47:
boşver salla gitsin, git düğüne çatır çatır göbek at :51:

VALLA CİCİM haklısın satıcan anasını atıcan göbecikleri o olcak hehehehehe

başka torun olsa da milletin çok umrunda kendi oğlu ananenin iş var diyip gitmiyo dahası varmı herşeye kocam o yüzden ya benim kocam geçen kışa kadar ananesinin kömürü bitti diye arabayla b.düzünden b.paşaya gidip o da 3-4 torba kömür alıp bırakıyodu ananesine düşün mesela git gel en az 1,5 saat sürer arabayla kayınvalideme söylendim biraz duruldular taksi tutun yaaa 3 torba kömür için ayıptır yani burdan gidiş geliş benzini var zaman kaybı var bizim tartışmamız oluyo bu yüzden el insaf

ayyy böle bi aileyle nası h.içi yaşıcam bilmiyorum ya deli olup çıkcam yada çocuğu alıp kaçcam öle görünüyo

slm kızlar,
bugün işe gidemedim..2 gündür tansiyonum düşüyo..bayılıcam diye korkar oldum..zaten son 1 haftam kaldı..haftaya 32. haftalık olunca bitiyo iş..bi de bi arkadaşımın bebeği 12. haftasında 2li test için ense kalınlığı ölçüldüğünde büyük çıktı alındı dün bebek..o da çok etkiledi beni...:43:
Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

hadi ya çok üzüldüm canm ya çok mu kalınmış kesinmiymiş ya sağlıklıyken aıdddıysa off ya çok zor bi durum,böyle denip te sağlıklı doğan o kadar bebiş var ki,bi de cana kıymak var bi yanda vebali ağır,Allah yardmıcları olsn çok zor bi durum,sen e ddikkat et aman benim de sabahları düşüyo çoğu zaman,pekmez ye iyi gelir,bi de aç kalma az ye sık ye

Son düzenleme:
tünaydın olmş ya :1: tünaydın herkese:1:

selam kızlar

bugun oglumu okula götürdüm tam bıraktım ordan kızımın okuluna toplantısına gececektim aşagı tarafımda yıne bır sancı oldu ama nasıl anlatamam adım

atamıyorum sankı kemıgım ayrılıyor bır muddet öyle kaldım yolda sonra karınca kararınca adım adım kızım okuluna geçebildim gidecegim yol 5dkka mesafede

ama tam 25 dkkada gidebildim..toplantıda hıc sesim cıkmadı kımıldamadan oturdum ama sonra ayaga bır kalktım yıne aynı adım atamıyorum zor cıktım

okuldan şansa kızkardeşimin eczane cok yakın okula onla karsılaştık benı hemen arabayla eve bıraktı bıraz uzandım baktım gecmıyor agrı en son doktorumu

aradım gel bi bakalım dedi gıttım ultrasonla baktı rahim agzında acılma yok kapalı dedi akıntın var mı dıye sordu bende sarı renklı var dedim ozaman o

akıntıdan oluyordur agrı dedi antıbıyotıkle fıtıl verdı içerde enfeksiyon varsa öyle dogum agrısı gıbı agrı yapar dedi..

yani kızlar aklınızda bulunsun eger akıntınız varsa ıhmal etmeyın doktorunuza söyleyın ben normaldır dıye bısey demıyordum:(

bu arada kızım 1700gr olmuş 10 gun önce gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi yine ayaklar aşagıda kafa yukarıdaydı yani daha bu haftalarda cok pozisyon

değiştiriyor dermekkı bebekler..birde aralıgın 10u ile 20 si arasında dogurursun dedi :49:
cnm kızına kocaman maşallah :nazar: sanada çok geçmiş olsun :71:
canım çok geçmiş olsun. yorma kendini fazla. ayacıklarını üşütme, bi de hiçbişeyi kafana takma mobilya falan. oluruna bırak. bebişine de maşallah :nazar:.

canım benim kullandığım ilaç folik asitlimi değilmi bilmiyorum ama işe yarıyor sanırım 9.8 olan kan değerim 10.5 olmuştu bu ay..
maltofer kullanıyorum ben tek içimlik şişelerde.. eşim sabahları işe giderken kaldırıyor beni ilacımı içiyorum yatıyorum... bunun yanı sıra vişne suyu içtim günde bir bardak felan.. ben vitamin felanda kullanmadım onun yerine günde pir porsiyon elma armut muz mandalin kivi ne varsa bol bol meyve yiyorum...

maşallah bebişine canım bu haftada bu kilo..:nazar:. sağlıklı olsunda kilosu ne kadar olursa olsun... dikkat et iyi dinlen canım.

Gebelikte (hamilelikte) seks ve cinsel ilişki, orgazm - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

şunu bir okuyun canım...
bizde malesef doktorumuza soramadık ilişki konusunu eşim istersen bırakalım artık sakıncalıymış bu aylarda diyor nerden duyduysa artık benim canıma minnet tamam bırakalım diyorum dayanamıyor yanaşıyor gene bırakmış durumda değiliz yani...
annemde her kontrole bizle geldiği için yanında doktorada soramadık :D doktorda birşey demedi hiç bu konuda kendisi bakalım ...

canım sabahları pekmez iç,çyaı tamamen bırak taze sıkılmış m. suyu içebilirsin sabahları,semiz otu,k. meyveler,fndık,fıstık,ceviz,badem tüket,kan ilacını meyveyle birlikte alıyorum ben,çay içtiysem yada ayran vs. içtiysem en az 3saat sonra içiyom,gynoferon kullanıyom ben de arada ferrumfort kullandm şimdi tekrar gynoferon yazdı dr. um o kadar süt içmeme rağmen kalsiyum yazdı 32-36. haftalarda kalsiyum ihtiyacı artarmış,bi de ciğer kavurması yada kebabı yiyebilirns kan yapar,inş. düzelirnac ım ya daha epey var dikkat edersen geçecektir mutlaka
kızlar ya ben şeker hastası olduğum için herşeyi yiyemiyorum pekmez muz gibi mesela olduğunda da böyle tadımlık alıyorum doktor bana sana iyi gelicek en iyi ilaç dedi o şurubu verdi düzenlide içtim ama faydası olmamış buna rağmen devam edicez dedi bakalım artık,bide bu pekmezin filan sanırım şekersiz doğal olanları varmış onları araştırıcam artık öyle takviye edicem :)
derya masallah kızına :nazar:

kızlar ya ben de uyuyamıyorum geceleri. siz nasıl uyuyosunuz. elimde bi yastık evin içinde tur atıyorum.:6: bi bakıyorum sabah olmuş. hiç dalarak uyku uyuyamıyorum. sürekli aklım göbeğimde. aman dönmeyeyim, aman soluma yatayım. sonra sol tarafım ağrıyo iyice uyuyamıyorum :14: dolayısıyla sabah uyandığımda da hiç dinlenmiş olarak kalkmıyorum. nolcak böle. daha da çok var doğuma. şimdiden böyleysem yandım ben. :50:
size çok enterasan gelebilir ama ben hiç bir gece sol tarafıma yatmadım yatamıyorum mümkün değil sağ tarafıma bi yatıyorum ohh nasıl rahatım sağım solum hiç belli olmaz işte benm :27: :27: :27:
günaydın annişkolar, hava çok karanlık ve yağmurlu... ama bu beni mutlu ediyo, her geçen gün bebişlerimize kavuşacağımız güne yaklaşıyoruz :49:

dün akşam 4. cüzü okudum, hepimiz için bol bol dua ettim. Allah'ım kabul etsin...
ALLAH kabul etsin cnm bu hafta sonuda ben okuyacağım inşş :16: :16: :16:
günaydıııııınnn

bizim odamız geldi dün 4 ten 12 ye kadar hep ayaktaydım aksayarak yürüdüm hep salondan çocuğun odasına:((( ama bitti sayılır artık işlerimiz annem dolapları sildi gitti sonra bende çocuğun eşyalarını 0-3 ay, 6-9 ay, yazlıklar (şortlar-tişortler) şeklinde raf raf ayırdım battaniylerini yerleştirdim hastane çantamıza koyıcaamm takımları ayarladım dolaprların kapıları bugünlük açık dün pek havalandırma fırsatım olmadı zınk diye yerleştirdiğim için meğer o odam ne çok şey alıyomuş çocuğun odası oldu ama diğer ıvır zıvırları napcamı düşüncem önümüzdeki günlerde

yarın sünnet düğünü var havalar soğuk hala ne giyceme karar vermedim 2 alternatif var kocam dün ananemi köyden almaya gidebilirim dedi çok sinirliyim anannesi bu zmaana kadar durdu köyde şimdi gelin beni alın demiş dayısının dükkanını açması gerekmiş kocam gidebilirmiş düğüne tek gidicem yani annemlerle kocamda anasını mutlu etcek hiçbişey demiyorum akşam ağladım bu yüzden he bi de maça gitti akşam arkadaşları aradı ben tek yaptım herşeyi:(((

neyse şimdi iyim odamız güsel oldu mutluyus ama kocam giderse affetmicem onuda annesini de beni düşünen yok onca yol gidip gelcek hemen ama can mı dayanır yaaaaa
cnm benm hayırlı olsun odanız artık bi resim koyarsın :46: :46: :46:

yaaa kendime hiç çekici gelmiyorum demişsin yaaa ben kendimden nefret ediyorum yaaa :37: :37: böyle bi çirkinlik olamaz yaa dün akşam bebek görmeye gittim ben orda bi kadın sende hamileymişsin ne kadar kibar duruyosun ama dedi karnın çok az dedi yukarda dedi öle utana sıkıla teşekkür ettim bide dediki burnun estetikmi :52: dedim hayır değil inanmam dedi yaa delii :37: ne güzel kalkık filan dedi ben çıktıktan sonra benmle resmen dalga geçti ağladım ablamda teselli edim derken yok yüzün güzelleşti senin ne leken var ne çil demezmi ben iyice ağladım aynaya bakamıyorum ya halbuki ne şişim var ne bi lekem ama hiç güzel değilim artık :14: :14: :14:

Back
X