ya ben hangisini okusam hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden,kendimi zor tutuyom,yine de yaş çıkıyo gözümden,ben niye böyle duygusalım ya,doğuma giderken düşünemiyom kendimi,her dakka ağarım kesin![]()
ben normalde hiç böyle duygusal değilim aslında ama hamişlikte iyice sulu göz oldum ya. bunları okurken tel çaldı ağlıyordum. sildim gözümün yaşını tel bitince tekrar okumaya devam ettim tekrar ağladım.

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok
cnm aman dikkat et. Allah yardımcın olsun cnm. Bir taksi çağırıp kendin gitsen keşke. Malum ishal doğum sancısı gibi erken doğumu tetikleyebiliyor. Üstelik ishal çok su kaybına neden oluyor. Bol su içmeyi unutma ki başın dönmesin. Birde doktor verdiyse vitamini eksik etme güçten düşmeyesin. ishale: leblebi, gazoz içine atılmış bebe aspirini, haşlanmış patates,katı yemekler, ekmek iyi gelir diye biliyorum. Allah acil şifalar versin cnm.