2011 Aralık Anneleri

dün annemle doktora gittik onun yanında soramadım eşim ilişki istiyor ben zarar verir diye oyalıyorum ilişki yaşıyormusunuz kızlar?
bend e eşime diyorum bişi olmaz diyorum ama eşim olmaz diyor belki bişi olur diyor:)haftada bir olabilirmiş arkadaşımın doktoru öyle demiş.

Şimdi doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışı duyuldu. Çok şükür herşey yolundaymış. 7hafta 5 günlük ve harika bir mucize gibi o küçücük kalbi atıyordu.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.:49::9::9::9::9::9::9::79::79::79::62::62::62::62::62:

canim cok sevindim. bugun ben de gidecegim nolur bana da dua edin. cok heyecanliyim. hersey yolunda olsun hayirlisiyla :49:

Şimdi doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışı duyuldu. Çok şükür herşey yolundaymış. 7hafta 5 günlük ve harika bir mucize gibi o küçücük kalbi atıyordu.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.:49::9::9::9::9::9::9::79::79::79::62::62::62::62::62:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inş. seninle aynıyız demekki...

dün annemle doktora gittik onun yanında soramadım eşim ilişki istiyor ben zarar verir diye oyalıyorum ilişki yaşıyormusunuz kızlar?
canım dr sormadan sakın yapma bişey olacağından değil ama olursa hep kendini suçlarsın.. biraz sabredin..
canim cok sevindim. bugun ben de gidecegim nolur bana da dua edin. cok heyecanliyim. hersey yolunda olsun hayirlisiyla :49:
güzel haberlerle dön canım..

bız teeeee martın 8ınden berı ılıskı yasamıyoruz ..yumurtalma gununde yasadık bıttı

sonra ben hamıle oldugumu ogrendım doktor bırsey demese de bız gıremedık..

sonra kahverengı lekelerım gelınce ıyıce korktuk.

sımdı lekeler bıttı ama bı ay daha bekleyecegız sanırım ..korkarım ben ..kı esımde sagolsun hıcbırsey demıyor bu konuda ..

her ne kadar akrep erkegı olsa da :23: :1:

kalp atısını duyanlar var cok sevındım..

cumayı beklıyorum bende ınsallah bebegım ıyıdır dıye

bende cumayı bekliyorum ama zaman geçmiyo :s

İnşallah duyarsın canım inan kendim duymuş kadar sevinicem ama bence zaten hiçbir sorun yoktur Rabbim inşallah bu mutlulugu sana nasip eder

merj gunaydın cnm
sen gecen hafta dopplere girdiğini fetalın gozuktugunu ama kalp atısı izlenemediğini mi yazmıstın cnm..

30 mattan beri ilişkiye girmiyorum. dr. ilk üç ayda olmasın diyo. insan korkuyo ya... benimde eşim istiyo ama ben hayır dediğim anda geri çekiliyo. ona uygun bir dille anlatıyorum. bana kalsa bebeğim doğuncaya kadar ilişkiye girmeyecem. büyük ihtimallede böyle yapcam. bebeğime saygısızlık yapmak istemiyorum:1::1::1::1::52::52::52::52::66::66::66::66:

selam kizlar nasilsiniz
benim midem bulaniyor ve cok uykum varrrr

canim korkmayin bir sorun oldugunda dr ilk basda diyor zaten yapmayin diye
hatta biliyormusun dogum tarihi gecmis bayanlara bile cinselligi oneriyorlar ve bebegin gelisimi icinde onemliymis fransadaki drler bole dusunuyorlarmis.

30 mattan beri ilişkiye girmiyorum. dr. ilk üç ayda olmasın diyo. insan korkuyo ya... benimde eşim istiyo ama ben hayır dediğim anda geri çekiliyo. ona uygun bir dille anlatıyorum. bana kalsa bebeğim doğuncaya kadar ilişkiye girmeyecem. büyük ihtimallede böyle yapcam. bebeğime saygısızlık yapmak istemiyorum:1::1::1::1::52::52::52::52::66::66::66::66:

hadi ya ilk 3 ayda olmasın mı diyorlar inşallah bişey olmamıştır içime kurt düştü

Kızlar şu ilişki meselesini biraz askıya alın benim doktorum herşey çok iyi olmasına rağmen 9. Haftaya kadar birlikte olmayın ondan sonra 3-4 günde bir olabilirsiniz dedi bizde bekliyoruz iki yıl tadını doyasıya çıkardık şimdi hamileliğni tadını çıkarın eşimin gece hep karnımı ve beni sevmesne uyanıyorum muhteşem birşeymiş bu

hadi ya ilk 3 ayda olmasın mı diyorlar inşallah bişey olmamıştır içime kurt düştü

bu görüş doktordan doktora değişiyo.benim daha önce düşüğüm olduğunda bana doktorumun ilk sorduğu soru ilşkiyemi girdin diye. hayır ilişkiye girmemiştim. ilişki sonrası kanamalar meydana gelebiliyormuş. bence büyük bir risk. biraz daha sabredin.

benım de kahverengı lekelerım geldıgınde doktorumun ılk sordugu ılıskı yasandı mı ıdı

ben de hayır dedım tamam dedı

ıkıncı doktorum ıse ılk uc ay yasak dedı

aman eksık kalsın rıske atamam bırsey olsa ıcım ıcımı yer yoksa

Back
X