2011 Aralık Anneleri

Aslında yapmamam lazım. Bu misafir işi ani oldu ben de üstten süpürüp viladayla siliyorum. Ama banyo duşakabin filan ovulması lazım yardıma birini bulabilsem. Misafir işte biraz düzen temizlik lazım. Ben biraz dağınığım galiba...

benimkayınvalide de istabul un diğer ucunda hayırlı olsuna gelcekmiş haftaya cuma:)ben nasıl ilgileneceğim bilmiyorum midem bulanıyor ve halsizim hiç yemek misafir bilmem neyle uğraşasım yok ama gelsin artık madem çok mutlu çünkü hamileyim diye.:61:

ayy canım benim nasıl üzüldüm yok mu hayıncalide görümce kendi ailen yokmuş ama eşinin ailesi ordaymış yanlış hatırlamıyorsam.
eşin ilgilensin azcık dinlen sen hem hasta hem hamilesin. kıyamam vallahi. çok geçmiş olsun canım benim. insan hasta olunca annesini daha bir özlüyor değil mi?

bizim burda ne esimin ailesi ne benim ailem var esimde evde oldugu surece cok ilgileniyor bebekle sagolsun ama ne kadar olcakki oda iste bugun erken bile gelicek ins hastayim diye cok saolun ablacim iyi dilekler icin :) annemle demin skype de konustuk iyi bak kendine dio annemde yanimdaydi tatile gelmisti bi ay olmadi daha dondu ben hamile oldugumu ogrendim bilseydim gec getirirdim ama gercekten insan ozluyor neyseki kayinvalidem ve kayinpederim gelecekler haziran sonu temmuz giib hamilelikte zor olacak ya :) burda bi teyzemiz var adanali ALLAH RAZI OLSUN HEMEN HEMEN HERGUN ARAR GELIN YEMEGE COCUGUM DIYEE COK SUKUR GURBETTE SAYILMAM AMA BUGUN BUNU FARK ETTIM ET PISIREMIORM :(((( YANI ADINI DUYUNCA HAYAL EDINCE BILE MIDEM BULANIOO

cnm bol bol meyve ye. bende de burun akıntısı falan vardı. dinleniyorum fırsat buldukça. gerçi senin çocuğun var, dinlenmesi kolay değildir ama fırsat buldukça uzanmaya çalış. bol bol portakal, elma, kivi ye:13:

BEN 2.COCUKla kolay olmayacagini biliyordum ama cok sukur iyi idare ediyoruz efede buaralar baya mizmiz agliyor cunku oda hasta burnunu silmekten agliyo cocuk artik yemek yemiyor dogru duzgun dun gece 3.30 da uyandi cook halisizz dua edin :25::25: mevye konusuna gelince evde dolu ama bi alip yesem :26:

bizim burda ne esimin ailesi ne benim ailem var esimde evde oldugu surece cok ilgileniyor bebekle sagolsun ama ne kadar olcakki oda iste bugun erken bile gelicek ins hastayim diye cok saolun ablacim iyi dilekler icin :) annemle demin skype de konustuk iyi bak kendine dio annemde yanimdaydi tatile gelmisti bi ay olmadi daha dondu ben hamile oldugumu ogrendim bilseydim gec getirirdim ama gercekten insan ozluyor neyseki kayinvalidem ve kayinpederim gelecekler haziran sonu temmuz giib hamilelikte zor olacak ya :) burda bi teyzemiz var adanali ALLAH RAZI OLSUN HEMEN HEMEN HERGUN ARAR GELIN YEMEGE COCUGUM DIYEE COK SUKUR GURBETTE SAYILMAM AMA BUGUN BUNU FARK ETTIM ET PISIREMIORM :(((( YANI ADINI DUYUNCA HAYAL EDINCE BILE MIDEM BULANIOO

demek ben yanlış hatırlıyorum eşinin ailesinin orda olduğunu. neyse kusura bakma.
bak ne güzel eşin yardımcı oluyormuş.rabbim huzurunuzu hiç bozmasın.yeni bebeğine de sağlık sıhhat versin.
gurbette olunca hemşehrililer gerçekten çok makbul oluyor.allah razı olsun teyzenizden.
et yemeklerini ben de artık yapamıyorum da yiyemiyorum da. ama bugün köfte yaptım. köfte de zor gelmez işallah sana.

Yağmursesi Lorin karşılaşamadık. Nasılsınız? Yarın görümcem ve eltim geliyor İstanbul'dan. Buzdolabının içini sildim birazdan ütü yapacağım. Sizler ev işi filan yapabiliyor musunuz? Yarın öğleden acil temizlikçi bulmam lazım...

yorma kendini masALLAH sana yaa :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

demek ben yanlış hatırlıyorum eşinin ailesinin orda olduğunu. neyse kusura bakma.
bak ne güzel eşin yardımcı oluyormuş.rabbim huzurunuzu hiç bozmasın.yeni bebeğine de sağlık sıhhat versin.
gurbette olunca hemşehrililer gerçekten çok makbul oluyor.allah razı olsun teyzenizden.
et yemeklerini ben de artık yapamıyorum da yiyemiyorum da. ama bugün köfte yaptım. köfte de zor gelmez işallah sana.

estf. ne kusuru cumlemizi huzurlu mutlu etsin RABBIM BEBEISLERIMIZLE INSALLAH BEN KOFTEDEN BILE TIKSINIYORUM SUAN BEYAZ ET BILE ZOR GELIO :(( DUN COK YEDIM BELKI ONDANDIRR :17:

Yağmursesi Lorin karşılaşamadık. Nasılsınız? Yarın görümcem ve eltim geliyor İstanbul'dan. Buzdolabının içini sildim birazdan ütü yapacağım. Sizler ev işi filan yapabiliyor musunuz? Yarın öğleden acil temizlikçi bulmam lazım...
aynı dertten muzdaribiz. benim de hafta sonu kayınavlidemler geliyor meraktan. ama ben de birşey yapamıyorum. ev eşime de süpürtecem. zaten hep o süpürür, ben silerim.
bir de benimki tembihledi annesine. gelince şurda bu var,burda bu var deme, yemek isteme dedi.benim ilk ailenin de ilk toun olcak inşallah. zaten annem bendeydi. o da haftasonu gidecek.yemeklerimi falan hep yaptı.

aynı dertten muzdaribiz. benim de hafta sonu kayınavlidemler geliyor meraktan. ama ben de birşey yapamıyorum. ev eşime de süpürtecem. zaten hep o süpürür, ben silerim.
bir de benimki tembihledi annesine. gelince şurda bu var,burda bu var deme, yemek isteme dedi.benim ilk ailenin de ilk toun olcak inşallah. zaten annem bendeydi. o da haftasonu gidecek.yemeklerimi falan hep yaptı.

saolsunlar annelerin hakkı ödenmiyor.
eşinde alem cidden yemek isteme:) istemese de acıkacak mecburen biri yapacak canım benim olsun kadın mutludur ilk torun ya:)

bir kaç gün giremedim , maşallah hızınıza yetişilmiyor bayanlar :) İzmire annemlere geldik oğluşla bir kaç günlüğüne .. hem okul hem şehir dışıdayım diye listeyle ilgilenemedim :17: dönünce ilgilenirim .. sera35 için iyi şeyler duymak istiyorum , hala bebişi onunla değil mi ??
masal800 herşey yolunda mı tatlım ??
progestan için bissürü ileri geri şeyler okumuştum hafta başı da cevap yazamamıştım bir fırsatını bulup .. arkadaşlarım , oğlumu 37+6 da doğurdum , en so progestanımı 37+4de aldım .. iilk 3 ay günde 9 tae vajenden fitil olarak uyguladım , beraberinde günde 2 kere progynex iğne vuruldum , daha riskli zamalarda proluton depot iğnesinden vuruldum ki bu iğneler de progesteron desteği .. dr.um iğnelerdeki progestero hormonunu daha sentetik ama progestan tableti daha doğala yakın bulduğu içi zorda kalmadıkça neredeyse hamileliğimin e az 7 ayı boyunca progestan kulladım .. beni şişirmesi hariç , oğlumda hiç bir anomali - pipisinde bahsettiğiniz türden bir anormallik yok Allaha şükür .. kim kullaıyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilir diyebilirim gönül rahatlığıyla

canım senin branşın nedir? bir de hangi ildesin?

ben olamıyorum bugün pc çantamı okulun duvarı üstüne koymak için tek kolumla öyle bir yukarı kaldırdım ki taa kasığım acıdı. çok korkuyorum bişi olmaz işallah...
yarın benim içinde büyük gün. çok korkuyorum ama içimden de herşey güzel olacak gibi geçiyor.
gerçekten tüm anne adaylarının dualarına ihtiyacım var...

Samsundayım canım, bilişim teknolojileri :34: sen de mi öğretmensin yoksa :61:
Ben de artık mutfak dolaplarına falan uzanmıyorum hiç, kocişe aldırıyorum çok yukardaki tencereleri neyim :1:
İnşallah bugün güzel haberlerle dönersin, biz o en heyecanlı günü atlattık, darısı başına inşallah :nazar: dualarımız sizinle :49:

Günaydın bu arada kızlar :16: listemiz varmış sanırım, beni de yazar mısınız :49:
sat:12 Mart , doğum tarihi: 17 Aralık , Kalp atışı görüldü çok şükür :49:

Hayırlı cumalar arkadaşlar
benim bilgileri güncellerseniz sevinirim.
kalp atışları duyuldu,ikiz, istanbul.

Son düzenleme:

ALLAH yardımcın olsun cnm. İşin zor ama benim annem de kayın validemde yakın bana. Hatta kayınvalidem dubleks evimiz üst katında yaşıyor ama alt kata kati elini sürmüyor. Bende de düşük riski vardı 1 aydır iş yapamadım. Hafta içi zaten gece 11'e kadar çalışıyorum. Ama o leş gibi eve katiyen bir çöpünü kaldırayım demez. Ancak kendi temizliğine yardım bekler. Bakalım birini bulmaya çalışıyorum ama tüm temizliğe yardımcı kadınların günleri doluymuş. Bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım.

Hayırlı cumalar cnm. Hayırlı olsun ikizlerin çok severim ikizleri. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.:49:

Son düzenleme:
Günaydın bu arada kızlar :16: listemiz varmış sanırım, beni de yazar mısınız :49:
sat:12 Mart , doğum tarihi: 17 Aralık , Kalp atışı görüldü çok şükür :49:

tebrik ederim cnm benimde sat 13 mart doğum 18 aralık kısmetse.. yarın dr a gidicem inş bende kalp atışlarını duyarım..

kızlar ben bu gün ilk defa çok kötüyüm.. gözlerimkapanıo ellerim titrio ayak duramıonm..

Gözünüz aydın canım çok sevindim ne güsel :71: biz de kocişle çok istedik ikiz ama ilk bebekte nasip olmadı, inşallah ikinciye :49:

tebrik ederim cnm benimde sat 13 mart doğum 18 aralık kısmetse.. yarın dr a gidicem inş bende kalp atışlarını duyarım..

kızlar ben bu gün ilk defa çok kötüyüm.. gözlerimkapanıo ellerim titrio ayak duramıonm..

Duyarsın canım hiç merak etme, bende de günlerdir var o rahatsızlık, acayip uykulu halde dolanıyorum bütün gün, midem de hafiften bulanmaya başladı artık :49:

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar..
Bugün dr gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin.....

Evet birbirimizden etkileniyoruz. O dediğim esmaül hüsnadan. Böyle bir topikte görmüştüm. Arada yap canım...

İnşallah iyidir. Benim 7 haftada lekem oldu hastaneye yattım ama bebeğin gelişimi 4 hafta gibiydi kendiliğinde hastanede yatarken düştü ama kanamaydı yalnızca. Endişelenme, tedbirli ol canım... İlişki de olmuyormuş zaten olmasın. Benim bütün hamileliklerimde yasaktı...

ben doktora özellikle sordum ilişkiyi serbest dedi.özel hastaneye gittim tecrübeli başhekim yardımcısı aynı zamanda.bana 1 ay sonra gel dedi.ben yinede 15 günde 1 düşünüyorum

günaydınnnn , hayırlı cumalar ve şimdide iyi bir haftasonu olsun hepimize ..
okuduklarımda aklımda kalan hamilelikte cilt problemi yaşayan arkadaşlarım vardı .. bugün tam 9 haftamız doldu boncuğumla , artık 10. haftadan gün alıyoruz :nazar: benim 5. haftadan berim sivilcelemelerim var .. bu sıkıntı çok sürmezmiş hafta hafta gebelikten okuduğum kadarıyla , çok nadiren hamileliğin son zamanlarına kadar sürermiş . yani herkeste aynı anda başlayıp bitecek ve hatta herkes bu sıkıntıyı yaşayacak diye bir kaide yok anladığım kadarıyla :34:

hiç sorma, ilkgece hamile kalanlara içimden gülerdim:1: bunlarda hiç mi korunma yöntemi bilmiyor derdim:9: evlenince ikl yıl bebiş yapılmamalı fikrini savunurdum. galiba büyük konuşmuşum:61:

hoşgeldin canım :70: hem evliliğin hem de bebişin hayırlı olsun :nazar:

Back
X