Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm. arkadaşlar bende aranıza alırmısınız.bende bugün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkmış bizim ufaklık.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinnnn.aralık annesi olmayı nasip etsin rabbim 9 ayın sonunda....
Hayırlı uğurlu olsun bebişinizslm. arkadaşlar bende aranıza alırmısınız.bende bugün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkmış bizim ufaklık.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinnnn.aralık annesi olmayı nasip etsin rabbim 9 ayın sonunda....
Kızlar benim bugün 6 hafta oldu pzt günü kalp atışları duyulur mu sizce ?
ben geldim kızlar;
bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür rabbime. duyduk diyemiyorum doktorum çok ilginçki kanıtlanmış bişi yok bebeğe zararı olabilir diye ısrar ettiğim halde dinletmedi
bebeğimin baş popo mesafesi de 1.5 cm 8+2 ye göre nasıl dersini<?
ben geldim kızlar;
bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür rabbime. duyduk diyemiyorum doktorum çok ilginçki kanıtlanmış bişi yok bebeğe zararı olabilir diye ısrar ettiğim halde dinletmedi
Oy maşallah :)))) Ne güzel .ben geldim kızlar;
ben geldim kızlar;
yazarım canım.
ütüyü eşin yapsın yorma kendini ütü zor iş. ben nerdeyse hiç ütü yapmam .eşim yapıyor.
benimkayınvalide de istabul un diğer ucunda hayırlı olsuna gelcekmiş haftaya cuma:)ben nasıl ilgileneceğim bilmiyorum midem bulanıyor ve halsizim hiç yemek misafir bilmem neyle uğraşasım yok ama gelsin artık madem çok mutlu çünkü hamileyim diye.![]()
BEN 2.COCUKla kolay olmayacagini biliyordum ama cok sukur iyi idare ediyoruz efede buaralar baya mizmiz agliyor cunku oda hasta burnunu silmekten agliyo cocuk artik yemek yemiyor dogru duzgun dun gece 3.30 da uyandi cook halisizz dua edinmevye konusuna gelince evde dolu ama bi alip yesem :26:
yorma kendini masALLAH sana yaa :)![]()
aynı dertten muzdaribiz. benim de hafta sonu kayınavlidemler geliyor meraktan. ama ben de birşey yapamıyorum. ev eşime de süpürtecem. zaten hep o süpürür, ben silerim.
bir de benimki tembihledi annesine. gelince şurda bu var,burda bu var deme, yemek isteme dedi.benim ilk ailenin de ilk toun olcak inşallah. zaten annem bendeydi. o da haftasonu gidecek.yemeklerimi falan hep yaptı.
bir kaç gün giremedim , maşallah hızınıza yetişilmiyor bayanlar :) İzmire annemlere geldik oğluşla bir kaç günlüğüne .. hem okul hem şehir dışıdayım diye listeyle ilgilenemedimdönünce ilgilenirim .. sera35 için iyi şeyler duymak istiyorum , hala bebişi onunla değil mi ??
masal800 herşey yolunda mı tatlım ??
progestan için bissürü ileri geri şeyler okumuştum hafta başı da cevap yazamamıştım bir fırsatını bulup .. arkadaşlarım , oğlumu 37+6 da doğurdum , en so progestanımı 37+4de aldım .. iilk 3 ay günde 9 tae vajenden fitil olarak uyguladım , beraberinde günde 2 kere progynex iğne vuruldum , daha riskli zamalarda proluton depot iğnesinden vuruldum ki bu iğneler de progesteron desteği .. dr.um iğnelerdeki progestero hormonunu daha sentetik ama progestan tableti daha doğala yakın bulduğu içi zorda kalmadıkça neredeyse hamileliğimin e az 7 ayı boyunca progestan kulladım .. beni şişirmesi hariç , oğlumda hiç bir anomali - pipisinde bahsettiğiniz türden bir anormallik yok Allaha şükür .. kim kullaıyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilir diyebilirim gönül rahatlığıyla
Samsundayım canım, bilişim teknolojilerisen de mi öğretmensin yoksa
Ben de artık mutfak dolaplarına falan uzanmıyorum hiç, kocişe aldırıyorum çok yukardaki tencereleri neyim![]()
İnşallah bugün güzel haberlerle dönersin, biz o en heyecanlı günü atlattık, darısı başına inşallahdualarımız sizinle
![]()
maşallah çok güzel büyümüş bebeğin. karından mı baktı dr.
kalbin atışını ekranda da görebiliyosun bi nokta atıp duruyo
öyle gösterseydi bari.
ah bitanem bugün okula da gitmedikya çamlıcanın güzel yerlerini gezdik yemek yedik hah bir de kendime hamile pantolonu aldım lcw de çok güzel pantolonlar var bilginize. o yüzden geç geldik.canim hosgeldin. 12 de bi ciktin cikis o cikis. gozlerim yollarda kaldi.
hayirli haberine cok sevindim. allah daim etsin arkadasim. duyma olayina takilma bence onemli olan atiyor olmasi. boyu posu da yerinde masallah. benim fistikim 0.8 cmdi carsamba gunu.
hayirli olsun canim...
??????????????????????Kızlar benim bugün 6 hafta oldu pzt günü kalp atışları duyulur mu sizce ?
gittiğim doktor ömer faruk vanlıoğlu normalde tüp bebek uzmanı. benim doğal hamileliğimi çok kıymetli bulup kabul etti beni normalde sadece tüp bebekle hamile kalanalrı muayene ediyormuş.Canım gözün aydın. Çok sevindim.Her gün bir şey öğreniyoruz. Niye zararlı acaba? :26: Sata göre mi 8+2, gelişimine göre yeni bir sat mı çıkardı? İnşallah her şey iyi olacak...
![]()
saol canım:)seninkide kocaman olmuş bile:)Oy maşallah :)))) Ne güzel .
saol canım:)seninkide kocaman olmuş bile:)
ben senin 10 haftalık zannetmiştim altıymış pardon:)gene de büyümüş bence 7 tam dolsun öyle git acele etme canım.15 karakter :=))))
Günaydın bu arada kızlarlistemiz varmış sanırım, beni de yazar mısınız
![]()
sat:12 Mart , doğum tarihi: 17 Aralık , Kalp atışı görüldü çok şükür![]()
Hayırlı cumalar arkadaşlar
benim bilgileri güncellerseniz sevinirim.
kalp atışları duyuldu,ikiz, istanbul.
tebrik ederim cnm benimde sat 13 mart doğum 18 aralık kısmetse.. yarın dr a gidicem inş bende kalp atışlarını duyarım..
kızlar ben bu gün ilk defa çok kötüyüm.. gözlerimkapanıo ellerim titrio ayak duramıonm..
çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canım.
ben istanbul dayım ancak samsunluyum.
evet öğretmenim. branşım sınıf.
çocukları bırakıyorum öğretmenler odasında oturuyorum demişsin de yani bana ilginç geldi. asla bizde beş dakka bile çıkamazsın. çıkmam da zaten ama senin branşın itibariyle rahatsın anladığım kadarıyla.
aslen de samsunlu musun?
günaydınnn hayırlı cumalarr taze anneciklerrrr...
uzun zamandır uğrayamıyorum bulantılar beni mahvetti ama şimdi daha iyiyim inş. dahada iyi olucam.
dün bizde dr. gittik cok şükür herşey yolunda bebişim kocaman olmuş cok güzeldi...
allahım bu duyguyu bütün isteyenlere yaşatsın bizlerede sağlıklı kucaklamayı inş..![]()