2011 Aralık Anneleri

hepinize iyi geceler kızlar:95::95::95:bugün alış verişte çok dolandım.çok yorgunum.kendinize iyi bakın.mislin canım üzülme 8 hafta da bile duyan olmuş.:49:

daha ancak eve gelebildim tüm yazıları okumak epey zamanımı aldı. maşallah bugün hiç üzücü haber yok kızlar çok sevindim. kalp atışı duymaya gidecek arkadaşlarımıza beni örnek vermişssiniz çok güldüm:52: gerçekten 1 hafta geç gidin ama mutlu haber alıp çıkın doktordan aksi takdirde o kadar zor geçiyor ki zaman helede benim ki gibi şuursuz bi doktora denk geldiyseniz çok şükür Rabbim yüzümü güldürdü ilkkez bugün hamileliğimin tadını çıkardım:82: çok mutluym Hamdolsun :21:
ayrıca beslenme için doktorum bana bilgi verdi sizlerle paylaşayım
gün içinde mutlaka tüketmemi istediği 1kibrit kutusu kadar peynir gün aşırı yumurta iyi pişmiş 1-2 bardak süt + yarım kase yogurt yada 1 bardak tuzlu ayran lifli gıdalar haftada bir ızgara balık haftada bir çok pişmiş et iyi yıkanmış yeşillik ve bol bol sebze dedi
bagırsak hareketliliği için probiyotik yogurt önerdi
haftada 3 gün yarım saat yürüyüş ve sınırsız yüzme dedi pilates yok dedi :53: gerilme ve uzanma hareketleri yapma agır kaldırma üşüme meyve çayları normal siyah çay kakaolu ve kafeinli içecekler ve çikolata tüketme hayvansal gıdaları dışarıda yeme dedi:50:
bide bana hamilelikle ilgili bişiler okumamı yasakladı telaş yapıyormuşum yapıyor muyum hiç yapmadım aa kim görmüş :64::64:

cnm hadi geçmiş olsun:16: tavsiyelerin için teşekkürler, ne güzel bize de fikir oluyor:16: dışarıdan asla yemek yememeliyiz. normalde de yemem ben, tiksiniyorum:25: peket gıdalarda yok. bügün cnm cips kola çekti, yiyemedim:25:
markette hamile bir kız vardı, eşine erik aldırdı:9:nasıl özendim ya ben de aşermek istiyorum:17:

uyumadan önce bi bakiim dedim geçmişten gelerek , yok anacım , bitecek gibi değil , uyku da geldi bedene :93: Merj senin güzel haberini gördüm , hayırlı olsun canım :nazar: Allah tamamına erdirsin :49:

uyumadan önce bi bakiim dedim geçmişten gelerek , yok anacım , bitecek gibi değil , uyku da geldi bedene :93: Merj senin güzel haberini gördüm , hayırlı olsun canım :nazar: Allah tamamına erdirsin :49:

Sağol canım Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah. Rabbim bebeklerimizi kucagımıza mutlu bir şekilde almamızıda nasip eder. hayırlı geceler Allah rahatlık versin

kızlar bu arada doktor bir ton test verdi söylemeyi unuttumtam olarak bilmiyorum bunlar ne zaten cogunuda okuyamıyorum yazısından
açlık kan şekeri stu tsh hemogram toxoplazma şgb ve ism nubella cmu hb as antihb anti hcv anti hıv vdrc

yanlış yazmış olabilirim okunmuyor pek:86:

Benim de satım aynı. Ben geçen salı gitmiştim, bu salı gideceğim bir daha...

Hayırlı olsun canım. Ne güzel. Yalnız ikiz hamileliklerde erken doğum riski daha fazla. Her gittiğinde rahimağzı uzunluğunu mutlaka ölçtür canım. Genelde 11. haftada başlıyorlar ölçmeye. Ama çoğu doktor ihmal ediyor bu konuyu. Sakın ihmal etme canım... Sağol canım bilgi için dikkat edeceğim. Sende kendine ve bebişine çok iyi baak

kizlarr canim limon cekiyor soyle tuzlayip tuzlayip yemek istiyorum ayva da istiyorum uyuyamiyorum yaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

Benim de satım aynı. Ben geçen salı gitmiştim, bu salı gideceğim bir daha...

Hayırlı olsun canım. Ne güzel. Yalnız ikiz hamileliklerde erken doğum riski daha fazla. Her gittiğinde rahimağzı uzunluğunu mutlaka ölçtür canım. Genelde 11. haftada başlıyorlar ölçmeye. Ama çoğu doktor ihmal ediyor bu konuyu. Sakın ihmal etme canım... Sağol canım bilgi için dikkat edeceğim. Sende kendine ve bebişine çok iyi baak

canim seninkiler ikizmi nekadar guzel dogal yollami olduuuuuuu:49::49::49::69:

kızlar bu arada doktor bir ton test verdi söylemeyi unuttumtam olarak bilmiyorum bunlar ne zaten cogunuda okuyamıyorum yazısından
açlık kan şekeri stu tsh hemogram toxoplazma şgb ve ism nubella cmu hb as antihb anti hcv anti hıv vdrc

yanlış yazmış olabilirim okunmuyor pek:86:

canim butun o testleri benden de istemislerdi. ac karnina 5,5 tup kan aliyorlar haberin olsun. kan verdikten sonra bayilan bi tip oldugumdan ben yarim saat kadar biseyler yiyip yattim hastanede. testler genel olarak kan sayimi, kan sekeri, gecirmis oldugun hastaliklar, bazi onemli bakteriler, hepatit, aids vs gibi cok kapsamli. toplamda 7 sayfa sonuc cikariyorlar :18:

link vermek yasak mi bilmiyorum ama genel olarak hamilelikte yapilan testleri guzel ozetleyen bir site bulmustum onu da paylasayim. Gebelik takiplerinde yaplan incelemeler (Prenatal testler)-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) burdaki tum testleri yapiyorlar bize. 13. haftadan sonra verecekleri vitamin takviyeleri vs icin teme olusturacak bunlar.

bu arada mesajini aldim cok saol. henuz 100 ileti yollamadigimdan benim atma yetkim yok. tepkisiz kalisim bu yuzden arkadasim. iyi uykular uyuyabilen sansli arkadaslarimm :43: ben uyuyamiyorum yinee

kizlarr canim limon cekiyor soyle tuzlayip tuzlayip yemek istiyorum ayva da istiyorum uyuyamiyorum yaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

ne guzel.. yazdiklarinin heps bulantiya iyi gelir. bulanmasam da benim de canim cekse keskee..:43:

bendede pek bi etkisi olmadi bunlarin demekki degisiyo kisiye göre suan bile bulantim var ama cikartamiyorum :59::59:

ayyy kiyamam yaaa cok zor oluyor cok iyi anliyorum seni insanin bogazida agriyorrr
ama benim canim halaaaaaaa LiMONNNNNNNNNNNN istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy kiyamam yaaa cok zor oluyor cok iyi anliyorum seni insanin bogazida agriyorrr
ama benim canim halaaaaaaa LiMONNNNNNNNNNNN istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ALLAH yardimcimiz olsun cok zor evet bende yiyorum ya tuzayip yedim aksam
ama bugün cok midem fena halbuki normal dönemde bile bu kadar degildi anlamadim bebisin ne kadarlik bakim senin?

bendede pek bi etkisi olmadi bunlarin demekki degisiyo kisiye göre suan bile bulantim var ama cikartamiyorum :59::59:

neyse ki ben de cikartmiyorum. zaten yedigim 2 lokma o da giderse nolurum. hayirlisiyla su 3 ay bi gecsin ben de canim isteyerek ve midem bulanmadan yemek yiicem insallah. doktor ilac onerdi aslina bakarsan ama zrda kalmadikca kullanma dedi. ben de sabretmeye calisiyorum.

anne mi oluyorum ne :43:

ALLAH yardimcimiz olsun cok zor evet bende yiyorum ya tuzayip yedim aksam
ama bugün cok midem fena halbuki normal dönemde bile bu kadar degildi anlamadim bebisin ne kadarlik bakim senin?

aminnnnnnnnnnnnnn benimki tam 9 haftalik oldu galiba tdg 4 aralik olacak teyzesiiiiii seninki ikizmiiiiiiiiiiii????????????????

Son düzenleme:
saglikli olmasi önemli canim benimkilerde 14 haftalik oldu teyzesi ama halen durumumuz fena yani
kasim annesi olacagim tabi benim minikler erken gelmeye karar vermessse

allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin cinsiyetleri bellimi
neden ticker yapmadin
28.haftadan sonra dogmaya basliyor ikizlar insallah seninkiler 36 haftalarini doldururlarrrrrr:132::132::132::132::132:

allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin cinsiyetleri bellimi
neden ticker yapmadin
28.haftadan sonra dogmaya basliyor ikizlar insallah seninkiler 36 haftalarini doldururlarrrrrr:132::132::132::132::132:

Cümlemiz insallahh ALLAH olmayanlara versin öylemi korkuttun beni simdi insallah erken olmaz
ticker yapmadim degilde yapamadim ben sonrada ugrasmadim istiyordum ama olmadi:1::1:

Cümlemiz insallahh ALLAH olmayanlara versin öylemi korkuttun beni simdi insallah erken olmaz
ticker yapmadim degilde yapamadim ben sonrada ugrasmadim istiyordum ama olmadi:1::1:

canim benim korkma sadece oyle basliyorlar sen kendine dikkat et dinlen en fazla 36 oluyor zaten birbebis 7 aylikdan sonra cok guzel gelisimleri devam ediyor rabbimden duani eksik etmeeee
bak istersen ben yapiyim veyada burda 100 sayfada aciklamali yaziyor ona bak kendin yap ok canim cinsiyetleri daha belli olmadimi yaniiii:61:

Back
X