2011 Aralık Anneleri

yanlis kisiye cevap vermisim..starimu canim sana bu cevap kusura bakma tatlim boyle oldu..bu arada en son asilamam 11marti ogun tutmus kan testlerine gore arti dusun dogum yapacagim tarihi bile en son adet oldugumdan degil 11martdan hesaplaniyor

canım harika bir haber bu:nazar: Allah tamamına erdirsin .. kaçıncı denemenizde tuttu ?

canım harika bir haber bu:nazar: Allah tamamına erdirsin .. kaçıncı denemenizde tuttu ?

allah razi olsun hepimizin basina insallah...ikinci denememde tutdu...oyuzden hemen belli oldu asilama oldukdan sonra 15.test yapiyorsun idrar veya kan cikiyor hemen ozamnda cikincada zaten iki haftalik oluyor anlayacagin erken cikiyor asilama olunca...

temmuzun 20sinde 4yil olacak evlendigim ilk 2bucuk yila yakin istemedik sonra karar verdik normal oylesine kontrole gittik jinekologa polikistik over oldugumu ogrendim sonraa 6ay boyunca klomen kullandim kist yapti sonra dr.degistirdim isleri hic ilerletmedigi icin sonra yeni dr.hemen asilamaya gecti ilkinide 9subatda yaptirdim olmadi ikinci asilamamida 11martda yaptirdim sukurler olsun tuttu normalde bir aksilik olmazsa 16aralik dedi dogum tarihi olarak...allahim hepimizin kucagina sagsaglim almak nasip eder insallah bebislerimizi:16:

Kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınız?
Ben de iki gün önce öğrendim hamile olduğumu,sabah idrar testinde çift çizgiyi gördüm,öğlen de kan testi yaptırdım değerim 78.8 çıktı.Yani hamileyimmm :81: :81:
Kasıklarım hala ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl???Bir de çok ağzım kuruyor :1:

ben de nerde kaldı bu topik diyordum, hayırlı olsun yeni annelerimiz. sorunsuz, rahat bir hamilelik ve sonunda da kolay bir doğum yaşarsınız inşallah.

Kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınız?
Ben de iki gün önce öğrendim hamile olduğumu,sabah idrar testinde çift çizgiyi gördüm,öğlen de kan testi yaptırdım değerim 78.8 çıktı.Yani hamileyimmm :81: :81:
Kasıklarım hala ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl???Bir de çok ağzım kuruyor :1:

allahim kucagina almak nasip etsin tatlim cumlemizin..super bir haber bu...bnde kasik agrisi hic olmadi ama kisiden kisiye de degisiyor belirtiler..nezaman ilk dr.kontrolu...ozaman gorunce bebisini okadar cok mutlu oluyorki insan kucuck oluyorlar kurban oldugum allahuim can veriyor onlara bizlere bagisliyor..ilk bebegin mi

ben de nerde kaldı bu topik diyordum, hayırlı olsun yeni annelerimiz. sorunsuz, rahat bir hamilelik ve sonunda da kolay bir doğum yaşarsınız inşallah.

sagol canim allah razinolsun insallah oyle olur bir nefersde bebeislerimiz kucagimizda olur insallah

hani başka hamile kalannnn yokmuuuuu..:49::49:

hayatim ben 4+4dum ama daha test yapmadim bekliyorum bakalim ayin 3nisana kadarrr hayirlisi haktan diyorum herkese bebislerini saglikli sihhatli kucaklarina almayi temenni ediyorum guzel ve iyi hamilelikler diliyorumm

Ne çabuk geçmiş zaman.Şimdi 4. ayımıza girdik.Oysaki daha geçen sene bu ayda hamile olduğumu bile bilmiyordum : )

Allah hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilelik çok ama çok güzel bir süreç, keyfini doya doya çıkarın.Bol bol dinlenin ve uyuyun : ) Zira doğum sonrası uykuya hasret bir dönem başlayacak : )

hayatim ben 4+4dum ama daha test yapmadim bekliyorum bakalim ayin 3nisana kadarrr hayirlisi haktan diyorum herkese bebislerini saglikli sihhatli kucaklarina almayi temenni ediyorum guzel ve iyi hamilelikler diliyorumm

ayy canim iyi dayanabiliyorsun test yapmamaya ben cok meraklanirdim...rabbim gonlune gore versin...ben asilama ile hamile kaldim normalde dr.um bana 15.gunu yap dedi asilamadan sonra ama ben dayanamaip 12.gunumde yapmistim ustelik idrar testiydi sukurler olsun ki pozitif cikti 16.gunumdede asilamadan sonra dr.a gittim 16gunluk dedi kan testi yapti ve bebisimide gordum pirinc tanesi kadardi..asilama oldugum icin uc tane gelismis yumurtam vardi simdilik bir tane dedi varsa cogum gebelik saklanmisda olabilir dedi kismetse nisanin8inde tekrar randevu ozamman 27gunluk olacak ozaman cogul mu tekmi belli olacak...tebrik ediyorum seni bu zamana kadar bekleyebildigin icin...

Ne çabuk geçmiş zaman.Şimdi 4. ayımıza girdik.Oysaki daha geçen sene bu ayda hamile olduğumu bile bilmiyordum : )

Allah hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilelik çok ama çok güzel bir süreç, keyfini doya doya çıkarın.Bol bol dinlenin ve uyuyun : ) Zira doğum sonrası uykuya hasret bir dönem başlayacak : )

diymizaman isde boyle geciyor bizde senin gibi insallah boyle yazariz...oyle uyumaya calisiyorum dinlenmeye calissiyorum ama islerden nekadar vakit buldukca...saglikla kucagimiza alalimda bebislerimizi her anne cekiyor uykusuzlugu yorgunlugu sonra bebisler duzene girdimi rahatlariz

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte bende geldim
muhtemel doğum
tarihi 6 aralık:)))
inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim
6 ay önce bi kürtajım oldu bebğimin kalbi atmadı
zaten çok zor hamile kalıyorum
bide kan pıhtılaşması var bende
inşallah bişi olmaz bebeğime sağlıcakla kucağıma alırım inşallahhhh
dua edin bana nolur birlikte hamileliğimizi sürdürelim
bebeğimizi kucağımıza alalım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alah hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin inşalahhhhhhhh

bende varım burda..muhtemel doğum tarihi 3 aralık..benimde daha önce bi kürtaj bide düşüğüm var..kan pıhtılaşması sorunum var..ama inşallah bu sefer sorunsuz olurr...

bende varım burda..muhtemel doğum tarihi 3 aralık..benimde daha önce bi kürtaj bide düşüğüm var..kan pıhtılaşması sorunum var..ama inşallah bu sefer sorunsuz olurr...

aynı durumdaymışız canım allah yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi kucağımıza sağ salim alırız:)))
iğne verdiimi doktor???
bende birazdan doktora gitcem inşalalh herşey yolundadır..

aynı durumdaymışız canım allah yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi kucağımıza sağ salim alırız:)))
iğne verdiimi doktor???

sebepsiz düşük yaşadıktan sonra aralık 2009'da anne oldum çok şükür darısı sizin de başınıza arkadaşlar

herkesin hamileliği hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
:46:

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte bende geldim
muhtemel doğum
tarihi 6 aralık:)))
inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim
6 ay önce bi kürtajım oldu bebğimin kalbi atmadı
zaten çok zor hamile kalıyorum
bide kan pıhtılaşması var bende
inşallah bişi olmaz bebeğime sağlıcakla kucağıma alırım inşallahhhh
dua edin bana nolur birlikte hamileliğimizi sürdürelim
bebeğimizi kucağımıza alalım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alah hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin inşalahhhhhhhh

iğne verdiimi doktor???

hoşgeldiniz hanımlar :42:
biri kan pıhtılaşması mı dedi :53:
bende de var .. ilk gebeliğimde izmirde takibinde olduğum güya çok iyi bir tüpbebek dr.u bunu bilemedi . coraspirin 100lük kullanmama rağmen yeterli olmamış , aslında göbekten iğne olmalıymışım .. bebeğimin plesantasında çürümeler olmuş buyüzden ve yeterli beslenememiş .. bu yüzden 37+6da doğmasına rağmen 2550 gr dünyaya geldi .. şimdi yine coraspirin kullanıyorum , ileriki dönemlerde bu durum göz önünde bulundurularak iğneye dönüştürülebilir .. inşallah sağlıkla kucaklarız miniklerimizi .. oğluş uyandı çıkmalyım ..:10:

Yeni toğiniz ve bebişleriniz hayırlı olsun kızlar.Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etysin.Bende geçen sene Aralık annelerindenim :))) Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten ben daha öğrenmemiştim geçen sene bu zamanlar :)))

bende şimdi doktordan geldim kızlar keseyi gördük 3mm
ayrıca iğne yazdı bakalım hayırlsıı
yine beta istedi yarın sonucu göstercem
zaten kese normal şuanda görünmeyebilirdi
allah yardımcımız olsun

Back
X