2011 Aralık Anneleri

bende şimdi doktordan geldim kızlar keseyi gördük 3mm
ayrıca iğne yazdı bakalım hayırlsıı
yine beta istedi yarın sonucu göstercem
zaten kese normal şuanda görünmeyebilirdi
allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun , inşallah haftaya da pıtpıtları duyarsın , süppper olur o zaman

ayy canim iyi dayanabiliyorsun test yapmamaya ben cok meraklanirdim...rabbim gonlune gore versin...ben asilama ile hamile kaldim normalde dr.um bana 15.gunu yap dedi asilamadan sonra ama ben dayanamaip 12.gunumde yapmistim ustelik idrar testiydi sukurler olsun ki pozitif cikti 16.gunumdede asilamadan sonra dr.a gittim 16gunluk dedi kan testi yapti ve bebisimide gordum pirinc tanesi kadardi..asilama oldugum icin uc tane gelismis yumurtam vardi simdilik bir tane dedi varsa cogum gebelik saklanmisda olabilir dedi kismetse nisanin8inde tekrar randevu ozamman 27gunluk olacak ozaman cogul mu tekmi belli olacak...tebrik ediyorum seni bu zamana kadar bekleyebildigin icin...

canim test yapdim hamileyim dogum tarihi 4 aralik olacak hayirlisiylaaaaaaaa
ve birisi dogum listemizi 2011aralik annesi listesini yapsinnnnnnn:)))))))

Son düzenleme:

super bir haber bu hadi hayirli olsun canim bir nefesde insallah dogumlarimiz olur cok sevindim gercekden de...evet super olur liste yapilsa ama ben biklmiyorum inanki bilseydim mutlaka yapardim ama yapan birisi illaki olur...

aynı durumdaymışız canım allah yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi kucağımıza sağ salim alırız:)))
iğne verdiimi doktor???
bende birazdan doktora gitcem inşalalh herşey yolundadır..
j

insallah ı:))

evet hemen igne basladim...senin ultrasona karindanmi baktı...
hayırlı olsun..saglikli büyüsün.

gözün aydın canım
valla bence de yapsın please :49:
hem çalışıp hem 20 aylık bir azmanusla ben hayyyyatta yapamam zira :30:

kizlar tesekkurler goz aydinliginiz icin ama bende 1 sorun var ben hala emziriyorum oglum birakmiyor emmeyi gunde 1kez cabucak birakmaliyim biliyorum amaaa nasil Starimu yardi lutfen seninde 2.bebegin sekerrrr..

Günaydin arkadaslar ben dün yeni üye olmustum hcg degerlerimi yazmistim hamile olup olmadigimdan emin degildim.
Hamile oldugumu ögrendim ve muhtemelen dogum tarihi 6 aralik olacakmis.
Burdan hamile olmayi cok isteyipde olamayanlara sabir diliyorum. Bende cok bekledim 2 sene sonra oldu umudunuzu yitirmeyin.

Günaydin arkadaslar ben dün yeni üye olmustum hcg degerlerimi yazmistim hamile olup olmadigimdan emin degildim.
Hamile oldugumu ögrendim ve muhtemelen dogum tarihi 6 aralik olacakmis.
Burdan hamile olmayi cok isteyipde olamayanlara sabir diliyorum. Bende cok bekledim 2 sene sonra oldu umudunuzu yitirmeyin.

hayırlı olsun canım
benimde 6aralık:))))
inşallah sağlılıca gelir bebeklerimiz
j

insallah ı:))

evet hemen igne basladim...senin ultrasona karindanmi baktı...
hayırlı olsun..saglikli büyüsün.
yok canım alttan baktı
daha karından görünmesi için çok erken
bende başladım dün iğneye
inşallah sonunuda getiririm....
hayırlı olsun , inşallah haftaya da pıtpıtları duyarsın , süppper olur o zaman

inşallah canım inşallah....
çok ihtiyacım var o pıtpıtlara:)

Kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınız?
Ben de iki gün önce öğrendim hamile olduğumu,sabah idrar testinde çift çizgiyi gördüm,öğlen de kan testi yaptırdım değerim 78.8 çıktı.Yani hamileyimmm :81: :81:
Kasıklarım hala ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl???Bir de çok ağzım kuruyor :1:

canım kasık ağrıların normal, sanki adet olacakmışsın gibi ağrılar olur, rahmin büyümeye başladı çünkü :) miniğe yer açılıyo ne de olsa, ben de geçen yıl 1 hafta beklemiştim o ağrılar yüzünden ha regl oldum ha olacağım diye, sonra test yaptım, meğersem kuzumun yatağı hazırlanıyormuş, doğum günümde 5 nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim, benim hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi :)

kizlar tesekkurler goz aydinliginiz icin ama bende 1 sorun var ben hala emziriyorum oglum birakmiyor emmeyi gunde 1kez cabucak birakmaliyim biliyorum amaaa nasil Starimu yardi lutfen seninde 2.bebegin sekerrrr..

Canım hayırlı olsun bebeğin bende senin gibi emzirirken hamile kaldım ve 2010 Aralık annesi oldum kızım 1.5 yaşındaydı ve memeyi çok seviyordu bende baktım olmayacak memenin ucunu bantladım hani sarı flasterler varya hastanede kullanılan iyice bırakana kadar bantladım yara olmuş dedim zamanla daha sormadı

yaw bende salı günü öğrendim. doktorum 6 aralık hesap cetvelleri 7 aralık dio:) bide çin takwimini yaptım bakalım nolcak erkek dedi takwim ama:)) neyse hepimizin sağlıklı bebekleri olur inş:):3:

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun bebeğin bende senin gibi emzirirken hamile kaldım ve 2010 Aralık annesi oldum kızım 1.5 yaşındaydı ve memeyi çok seviyordu bende baktım olmayacak memenin ucunu bantladım hani sarı flasterler varya hastanede kullanılan iyice bırakana kadar bantladım yara olmuş dedim zamanla daha sormadı

tesekkurler canim onerin icin;demek sende hem eylul annesisin hemde aralik bende senin gibi olucam
zor oluyormu hos allah sabrini veriyordur..

Merhaba 2011 Aralık anneleri,ben de dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm:emir_bebek:.8 Aralık 2011 bebişimin muhtemel doğum tarihi..6 yaşında da bir oğlum var,darısı tüm bebiş isteyenlerin başına...Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah..

merhaba arkadaşlarr
bende geldim adetim 5 gün gecikit biraz önce test yaptım.
pozitif şükürler olsun
sat 3maart muhtemel tarih 7 aralık yay olacak beebm inşallahh.
hepimize vatanımıza ailemize hayırlı olsun bebişlerimiz inşallah

meraba arkdşlar ben yeni üye oldum en son 26 şubatta adet olmuştum.ve geçen perşembe hcg 115 çıkmıştı.cumada doktora gittm hcg değerlerim 192 çıktı.:nazar:ultrasonda baktı.henüz görünmüyor dedi doktor 14 nisanda tekrar gidcem.iki senelik evliym.ilk hamilelğim. çok yeni olduğu için hamilelik korkuyorum biraz banada 3 yada 4 aralık doğm demişlerdi .inşallah herşey yolunda giderse .umarım hepimz hayırlısyla bebeklerimi kucağmıza alırız.:nazar:

mrblar
ben de gecen prs ogrendim hamile oldugumu. cuma gunu biraz kanama oldu. dusuk riski olablir dedi doktor suan yatmaktayim :) kese gorundu minicik. benim de sat 26 subat. allah izin verirse tahmini dogum tarihi 3 aralik...
Herkesin bebisleri hayirli olsun

maşallahhh yaa zaman ne çabuk geçiyor bende 2009 aralık annesiyim aynı heyecanları yaşadım sizlerle 2 sene önce çok hoş yaaa bizim bebişler büyüdü kocaman oldu darısı sizin bebişlerin başına her anı ayrı güzel hamileliğin rabbim hep yanınızda olsun

kızlar hayırlı olsun allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

ben aralık 2010 annesiyim 3 aylık bir oğlum var... :nazar:

hamileleik çok heyecan verici ben şimdi bir yıl öncesine gittim sizinle çok güzel günler her günün tadını çıkarın geri gelmiyor.... :16:

bu arada dipnot: çin takvimi bende tuttu :9:

slm kızlar
bi liste yapalım diyorum
hep birlikte ilerleriz
bu arada bugün doktora gittim
kesemiz 6mm olmuş
geçen gittiğimde 831 çıkmıştı sonucum bugün yine verdim 3366 çıkmış hayırlsı bakalım

Arkadaslar size bi sorum var

ben 1 nisanda kan testi yaptirmistim hcg degeri 238 cikmisti

bugün yine yaptirdim 1468.5 cikti bu normal mi? 3 gün icerisinde bu kadar yükselmesi`? ayin birinde bana muhtemelen 2-3 haftalik demisti bugün 5 haftalik diyor ben bu doktordan birsey anlamadim :44:

Back
X