2011 Aralık Anneleri

slm kızlar
bi liste yapalım diyorum
hep birlikte ilerleriz
bu arada bugün doktora gittim
kesemiz 6mm olmuş
geçen gittiğimde 831 çıkmıştı sonucum bugün yine verdim 3366 çıkmış hayırlsı bakalım

slm bisey merakk ettim ben cuma ilk dr gittim sat 26 subat tam 5 haftalik dedi. ve kese 8.8 mm di. ikiz gibi bi ihtimal mi var onunla lakasi yoktur dimi. bana biraz buyuk geldi. bu cuma bi daha gidicem. siz ne dusunuyosunuz normal mi ?

merhaba arkadaslarrr gecen sene bu zaman oırendım dıyemıycem kuzum acelesı ıle 2011 ocakta dogacagına 3 aralıkta kendını kollarıma attı 34haftalık dogdu cok sukur saglıklı olarak ee bende 2010 aralık annesı olmus oldum bızde keseydı pıtpıttı testı derken bu süreci tamamladık benımkı sıkınrılıydı bıraz cok ıstıfra etmıstım ayrıca ama mınıgım sımdı 4aylık ve seslı kahkahalarla guluyor herseye deger saglıkla dogsunlar ınsallahh

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte bende geldim
muhtemel doğum
tarihi 6 aralık:)))
inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim
6 ay önce bi kürtajım oldu bebğimin kalbi atmadı
zaten çok zor hamile kalıyorum
bide kan pıhtılaşması var bende
inşallah bişi olmaz bebeğime sağlıcakla kucağıma alırım inşallahhhh
dua edin bana nolur birlikte hamileliğimizi sürdürelim
bebeğimizi kucağımıza alalım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alah hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin inşalahhhhhhhh

merhaba canım pıhtılaşma topigindenmi desem düşüp yapanlar topigindenmi desem gözün ısırıyor ama neyse :D gözünaydın insaallah budefa raabbim rast getirsin sasalim yavrunu kucagına al canım :D
bu arada bendede kan pıhtılaşması var maalesef :( sen ne zaman igneye başladın canım ögrenir ögrenmezmi?

Merhaba kızlar sat tarihim 27 subat 5 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle Allah'ım tüm hepimizi korusun doğum 4 Aralığı gösteriyor meleğim acele ederse daha öncede olma ihtimali söz konusu . Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım bu arada Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş...

hayırlı olsun güzel annişler.inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.anne olmak gerçekten bambaşka bir duygu.ben 2010 aralık annesiyim.geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu bilmeden koşturuyordum ortalıklarda.halbuki biriciğim bana tutunmuş da bizim onu farketmemizi bekliyormuş:emir_bebek:sizin yazdıklarınızı görünce hamile olduğumu öğrendiğim zamanlara gittim ve çok heyecanlandım.siz de (inşallah)bebişiniz kucağınızda 2012 aralık anneleri topiğini görünce böyle duygulanacaksınız:)

slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun.görünce çok heyecanlandım...ben erelık 2010 annesiyim..gçen yıl 22 nisanda hamile kaldığımı öğrenmiştim..şimdi telaşınızı-heyecanınızı öyle iyi anlıyorum ki....inanın haklısınız... hafta hafta içinizdeki mucizeye tanık olacaksınız....
şimdi Masal adında 4 aylık bir kızım var...hepiniz sağlıklı kucuğınıza alın inşallah....

slm bisey merakk ettim ben cuma ilk dr gittim sat 26 subat tam 5 haftalik dedi. ve kese 8.8 mm di. ikiz gibi bi ihtimal mi var onunla lakasi yoktur dimi. bana biraz buyuk geldi. bu cuma bi daha gidicem. siz ne dusunuyosunuz normal mi ?
canım iki tane kese olunca ikiz gebelik tanısı konulabilir ama 5 haftayı doldurduysa olabilir 8 milim çünkü dün gittim ben tam 4+6 ydı 6 milimdi tabi yinede bilemem bi doktoruna danış istersen...
merhaba arkadaslarrr gecen sene bu zaman oırendım dıyemıycem kuzum acelesı ıle 2011 ocakta dogacagına 3 aralıkta kendını kollarıma attı 34haftalık dogdu cok sukur saglıklı olarak ee bende 2010 aralık annesı olmus oldum bızde keseydı pıtpıttı testı derken bu süreci tamamladık benımkı sıkınrılıydı bıraz cok ıstıfra etmıstım ayrıca ama mınıgım sımdı 4aylık ve seslı kahkahalarla guluyor herseye deger saglıkla dogsunlar ınsallahh
allah çocuğuna sanada uzun ömürler sağlıklar versin inşallahhhhhhh
merhaba canım pıhtılaşma topigindenmi desem düşüp yapanlar topigindenmi desem gözün ısırıyor ama neyse :D gözünaydın insaallah budefa raabbim rast getirsin sasalim yavrunu kucagına al canım :D
bu arada bendede kan pıhtılaşması var maalesef :( sen ne zaman igneye başladın canım ögrenir ögrenmezmi?
evet canım pıhtılaşma topiğindeyim...
inşalalh canım bebeğimi sağ salim kucağıma alırım
ben hemen doktora gittim ertesi gün ve hemen başladık iğneye
allah hayırlısını versin
buda benim imtahanım diye düşünürüm...
bebeğinmi kucağıma alıyımda iğne falan vız gelir
Merhaba kızlar sat tarihim 27 subat 5 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle Allah'ım tüm hepimizi korusun doğum 4 Aralığı gösteriyor meleğim acele ederse daha öncede olma ihtimali söz konusu . Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım bu arada Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş...
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalalh sağlıcakla al yavrunu kucağına....
hayırlı olsun güzel annişler.inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.anne olmak gerçekten bambaşka bir duygu.ben 2010 aralık annesiyim.geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu bilmeden koşturuyordum ortalıklarda.halbuki biriciğim bana tutunmuş da bizim onu farketmemizi bekliyormuş:emir_bebek:sizin yazdıklarınızı görünce hamile olduğumu öğrendiğim zamanlara gittim ve çok heyecanlandım.siz de (inşallah)bebişiniz kucağınızda 2012 aralık anneleri topiğini görünce böyle duygulanacaksınız:)
sen yazınca bile ben duygulandım sene bu günler inşallah bende yazarım çok istiyorum bunu
allah analaı büyütsün bebeğini inşallah bizlerede dua edin....
slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun.görünce çok heyecanlandım...ben erelık 2010 annesiyim..gçen yıl 22 nisanda hamile kaldığımı öğrenmiştim..şimdi telaşınızı-heyecanınızı öyle iyi anlıyorum ki....inanın haklısınız... hafta hafta içinizdeki mucizeye tanık olacaksınız....
şimdi Masal adında 4 aylık bir kızım var...hepiniz sağlıklı kucuğınıza alın inşallah....

allah masalına uzun ömürşler sağlık versin canım
darısı bizlere olsun inaşlalh

Günaydin arkadaslar ben dün yeni üye olmustum hcg degerlerimi yazmistim hamile olup olmadigimdan emin degildim.
Hamile oldugumu ögrendim ve muhtemelen dogum tarihi 6 aralik olacakmis.
Burdan hamile olmayi cok isteyipde olamayanlara sabir diliyorum. Bende cok bekledim 2 sene sonra oldu umudunuzu yitirmeyin.

ay 6 aralık yazıncabenimde doğum tarihim 6 aralıktııı ama oğluşummm 14 kasım 2010 da geldi

ayyy ne güzel 2011 aralık bebekleride kendilerini göstermeye başlamış :16:
harikalarla heyecanlarla dolu e tabi korkuların endişelerin ve
hamilelikten kaynaklanan geçici rahatsızlıkların olabileceği bir yolculuk bekliyo sizleri
2009 aralık annesi olarak bebeklerinizi sağlıcakla kolaylıkla kollarınıza almanızı diliyorum

merhaba arkadaşlar. satım 9 mart. bugün adet günümdü. dün test yaptım. 2 .çizgiyi belirgin gördüm.
bugün kan testi yaptırdım. 446. pozitif dediler. yarın da doktora gidiyorum. inşallah herşey yolunda gider arkadaşlar hepimiz için.

benim de 4 aylık bir kızım var, gecen yıl aynı heyecanları yaşadık çok güzeldi herşey tadını çıkarın her anın... şu anki zaman mı tarif edilemez bir gülücük dünyalara değer Allah ım herkesin yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

canım iki tane kese olunca ikiz gebelik tanısı konulabilir ama 5 haftayı doldurduysa olabilir 8 milim çünkü dün gittim ben tam 4+6 ydı 6 milimdi tabi yinede bilemem bi doktoruna danış istersen...

allah çocuğuna sanada uzun ömürler sağlıklar versin inşallahhhhhhh

cuma kontrole gitcem biraz kanamam var ins hersey yolundadir. insallah sende bebegini sagsaglim kucagina alirsin

nıhayet acılmıs topık ..

sanırım ılk ben ogrendım :) adetıme 4 gun kala kan testı ıle ögrendım

muhtemelen dogum tarıhı ıse 1 aralık en geç 2 aralık :)

ama ben blıyorum kı kuzum o kadar dayanamayacak ve kasım ayında alaacagım kucagıma :)

nıhayet acılmıs topık ..

sanırım ılk ben ogrendım :) adetıme 4 gun kala kan testı ıle ögrendım

muhtemelen dogum tarıhı ıse 1 aralık en geç 2 aralık :)

ama ben blıyorum kı kuzum o kadar dayanamayacak ve kasım ayında alaacagım kucagıma :)

hayırlı olsun canım inşallah alırsın sağlıcakla

ne yapıyorsunuz aralık anneeriiii:3:
mideler bulanmaya başladı mı :47::47::51:

selam bütün anne adayalarına....
maşallahhh bir cok annemiz katılmış aramıza allahım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin ve sağlıklı kucaklamayalım bebişlerimizi.....

bu arada benim iğde bulantıları başladı..
ve gecen cuma lekenmelerim başladı sonrasında salı günü kanamaya döndü..hemen acil dr. gittik bebeğimin kalbi atıyordu cok şükür..
kanamanında bebekle alakası yokmuşş sürekli dinleniyorumm...allahım bebeğimi koru..(aminnnnnn)

aramıza yeni katılan anne adayları hoşşşgeldinizzzz :16: inşallah bu güzel serüveni hep beraber tamamlarız ..
gamzeli kız çok geçmiş olsun canım ve gözün aydın .. neler yaşadığını en iyi anlayanlardanım yada şimdilik burada en iyi anlayan benimdir belki de , ilk gebeliği kanama ile başlayıp " yine olmadı " yıkımıyla sırf adet yerini bulsun diyerek gidip yaptırdığı testte hamile olduğunu öğrenen biri olarak

gözaydına gelen 2010 aralık annelerine de teşekkürler :42:

ben de yarın kontrole gideceğim , bakalım mercimek kuzum nasılmış .. bu ikinci kontrolüm ve inşallah kalp atışını duyarız yarın .. bugün 6+0 olduk ve 7den gün almaya başladık .. oğluşumu şimdiden hazırlığyorum kardeşi için , bazen göbüşümü gösterip " bak annem burda bebik var , cici bebik güzel bebik " diyorum :9:
..

selam kızlar test yaptım dün 2. çizgi çıktı silik ama hemen belirdi.adetim 2 gün geçti kan tahliki yapmaya korkuyorum.çünkü geçen sene bir düşüğüm var.doktorum gün sonra gel dedi beklemedeyim.

Back
X