2011 Aralık Anneleri

selam kızlar test yaptım dün 2. çizgi çıktı silik ama hemen belirdi.adetim 2 gün geçti kan tahliki yapmaya korkuyorum.çünkü geçen sene bir düşüğüm var.doktorum gün sonra gel dedi beklemedeyim.

kan testi yaptır canım yarın .. bence iyi bir değer alacaksın :34:

bu arada topiğin ilk msjında bir tablo yaptım , bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim listeye

ayyy çok güzell yaaa... Kızlar hepizin Allah yardımcısı olsun,hayırlı doğumlar nasibetsin bizde geçen yıl bu vakitlerde aralık 2010 annelerine takılıyorduk,şimdi gaz,mama muhabbetlerindeyiz,hamileliğin tadını çıkarın:66::66::66:

ayyy çok güzell yaaa... Kızlar hepizin Allah yardımcısı olsun,hayırlı doğumlar nasibetsin bizde geçen yıl bu vakitlerde aralık 2010 annelerine takılıyorduk,şimdi gaz,mama muhabbetlerindeyiz,hamileliğin tadını çıkarın:66::66::66:

sağol canım .. benim bir oğlum daha var , ben de 2009 temmuz annesiyim ve şu an onun 2 yaş sendromuyla mücadele ediyorum :37:.. iyi günleriniz , ben de size tadını çıkarın derim :34:

bu arada topiğin ilk msjında bir tablo yaptım , bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim listeye

mesajı daha dikkat çeksin diye kırmızıyla yazayım istedim ama msj düzenleme paneli çalışmadığından ben de böyle bi yol buldum , duma duma dummmm:60:

hadi hayirlisi olsunnnnnnnnnnnnnnn

Merhabalar ,

İlk ben geldim galiba .. hamile olduğumu öğreneli 3 gün oluyor ve muhtemel doğum tarihi 2 Aralık 2011 .. kalp atımı için 2 hafta sonrasına gün verdi dr. , bakalım nasılmış mercimeğim :69:
bu arada bu benim ikinci bebeğim olacak , ilk kuzum şimdi 20 aylık :nazar::9:
dilerim çoğalır katılımlar gün geçtikçe ..

rumuz SAT muh.doğ.tarihi yaş hamile kaldığı kg mevcut kg bebeğin durumu bebeğin cinsiyeti bebeğin adı
starimu 25.02.2011 02.12.2011 33 58,5 59 26mart bhcg:524

5848bl 27.2.2011 04.12.2011 25 67 6nisan

arkadaşlar listeye bilgilerinizi ben eklersem daha sağlıklı olur diye düşündüm . neden derseniz , diğer türlü herkes listeden alıntı yaparak bilgisini eklemeye çalışacak ve paylaşım alanımızda sürekli dolanan bir liste görüntüsü olacak ve bu bir süre sonra rahatsız edici olacak , tecrübeyle sabit :34:
siz rumuz-sat-kilo vb. bilgilerinizi msjlarınızda yazarsanız hemen eklerim ilk sayfadaki listeye , böylece tüm gelişmeleri kolaylıkla oradan takip ederiz , ne dersiniz ?

canımm sağoll.maşalahh.ben de inşallah hamileyimdir.2 yıldır uğraşıyorum çünkü

canımcım maalesef bu melekler kolaylıkla gelmiyorlar , sonrasındaysa senin hiç ummadığın anda çıkıp geliyorlar .. tıpkı benim gibi tıpkı milyonlarcası gibi ... ben de ilk bebeğimi kucağıma almak için 4 yıl uğraştım , şimdiyse oğlum daha 20 aylık olmadı bile ben 1,5 aylık hamileyim :nazar: o yüzden erşeyin bir vakti var , yeterki sen sabırla ve inançla bekle zamanını :70:

stiramu hayatım bende bilgilerimi yazım..
sat 25 şubat
m.d.t. aralık 2
yaş 26
kilo 63
bebeğin durumu..pıt pıtları gördük..

canımcım maalesef bu melekler kolaylıkla gelmiyorlar , sonrasındaysa senin hiç ummadığın anda çıkıp geliyorlar .. tıpkı benim gibi tıpkı milyonlarcası gibi ... ben de ilk bebeğimi kucağıma almak için 4 yıl uğraştım , şimdiyse oğlum daha 20 aylık olmadı bile ben 1,5 aylık hamileyim :nazar: o yüzden erşeyin bir vakti var , yeterki sen sabırla ve inançla bekle zamanını :70:

canım sağol bugün adetim 3 günü geçti test yaptım 2.çizgi kopkoyu.pazartesi doktora gitcem ama pıt pıtları duymadan inanmam çünkü geçen sene bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

canım 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyo mu ne güzel.ben de duyarım inşallahhhh

canım gecen salı gittim ben o zaman 5+4 olmuştu rahimden bakınca kalbinin attığını gördük..
ama daha sesli duymak için cok kücük dedi dr. inşallah bu salı gidince sesli duyucaz..
darısı sizlere olsun inş..

canım sağol bugün adetim 3 günü geçti test yaptım 2.çizgi kopkoyu.pazartesi doktora gitcem ama pıt pıtları duymadan inanmam çünkü geçen sene bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

canım tebrik ederim allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin sana ve hepimize...
bence önce kendini inandırki bebeğinde sana inansın..
bende 5 kez hamile kaldım ve 5 kez kaybettim bebeklerimi...
sebebini bulamadılar..
bu bebeğimde tüp bebek yapıldı inşallah bu defa sağlıklı kucaklarım ki ben buna kendimi inandırdım..
ilk başından beri hep olumlu baktım sanada tavsiyem hiç olumsuz düşünme...
allahım aralık ayında doğumlarımızı konuşmayı nasip etsin hepimize..

canım tebrik ederim allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin sana ve hepimize...
bence önce kendini inandırki bebeğinde sana inansın..
bende 5 kez hamile kaldım ve 5 kez kaybettim bebeklerimi...
sebebini bulamadılar..
bu bebeğimde tüp bebek yapıldı inşallah bu defa sağlıklı kucaklarım ki ben buna kendimi inandırdım..
ilk başından beri hep olumlu baktım sanada tavsiyem hiç olumsuz düşünme...
allahım aralık ayında doğumlarımızı konuşmayı nasip etsin hepimize..

canımm sağolasınn.ewtt iyi düşünmek lazım inşallah aralık ayında kollarımıza alırız.burada birbirimize destek olalımm.

Arkadaşlar, merhaba. Benim SAT'ım 12 Mart bugün test yaptım ve ikinci çizgi çok koyu olmamakla birlikte belirdi. Salı günü doktora gideceğim. Hayırlısıyla sağlıklı ve vakitlice doğar bebeklerimiz inşallah. Amin...

29 mart son sat.
doktora gittim bugün. gözükmedi kese. alttan bakınca benzer bişey görüyorum ama emin olamıyorum dedi. zatenn 4hafta 1 günlük daha. 3mm bişey var. beta istedi.. 2100 küsür olmuş çok şükür. testi gördükten sonra tamam o gördüğüm keseymiş o zaman dedi.
korktuk biraz. bir de kan testlerimden pıhtılaşma sorunu tespit etti. coraspin ve progestan verdi.
15 gün sonra inşallah kalp atışlarını duyarız dedi. benim durumum bu. dualrını eksik etmeyin arkadaşlar.
Allaha emanet olun.
ilk gebeliğim.
yaş 27. kilom. 59.3

[sıze="2"]arkadaşlar listeye bilgilerinizi ben eklersem daha sağlıklı olur diye düşündüm . Neden derseniz , diğer türlü herkes listeden alıntı yaparak bilgisini eklemeye çalışacak ve paylaşım alanımızda sürekli dolanan bir liste görüntüsü olacak ve bu bir süre sonra rahatsız edici olacak , tecrübeyle sabit :34:
Siz rumuz-sat-kilo vb. Bilgilerinizi msjlarınızda yazarsanız hemen eklerim ilk sayfadaki listeye , böylece tüm gelişmeleri kolaylıkla oradan takip ederiz , ne dersiniz ?
[/sıze]

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: Haklısın sekerım haklısınnnnn:60::60::60::60::60::60::60:

Back
X