2011 Aralık Anneleri

kızlar allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsiniz hepiniz sizleri görünce bir selam vermek istedim :61:

İnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Benim bir oğlum var 6.5 yaşında. İlk gebeliğim malesef 8 haftalıkken düşmüştü. 3. gebeliğimde malesef yaklaşık 10 ay önce 25 haftalık erken doğum yaptım. Bu 4. hamileliğim. Hamilelerin dusı kabul olurmuş. İnşallah sağlıklı ve vakitlice alırız bebeklerimizi kucağımıza...
25 haftalık doğum yaptın ha çok üzüldüm. bir arkadaşın yaşadı. 25 haftalık ve 920 g doğmuştu. bebeğin melek oldu seni cenette karşılayacak. işallah bu bebeğini sağ salim alırsın kucağına

25 haftalık doğum yaptın ha çok üzüldüm. bir arkadaşın yaşadı. 25 haftalık ve 920 g doğmuştu. bebeğin melek oldu seni cenette karşılayacak. işallah bu bebeğini sağ salim alırsın kucağına

İnşallah hepimiz alırız canım. Benim oğlum da 800 gram doğmuştu 4 gün yaşayabildi yoğun bakımda. Ama artık tecrübeliyim dün pıhtılaşma için iğneye başladık coraspin de alıyorum bakalım 12. haftadan sonra rahimağzına dikiş de atılacak canım. Zor bir süreç ama umutluyum...:40:

yağmursesi senin de geç döllenmemiydi,benimde aynı da.5+5 olmalıydı ama kese 5 haftalık çıktı.adete yakın hamile kalmışsın dedi doktor?inşallah problem çıkmaz.

yağmursesi senin de geç döllenmemiydi,benimde aynı da.5+5 olmalıydı ama kese 5 haftalık çıktı.adete yakın hamile kalmışsın dedi doktor?inşallah problem çıkmaz.
evet bitanem benim bugün6+0.
ben geç döllenme olduğundan eminim. çünkü adetin 12. günü gittiğimde yumurtam çok küçüktü. 21. günden sonra döllenmiş olmalı.
ben de çok korkuyorum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza nasip eder işallahh

senin daha günün yeni geçmiş.erken bence

benimde cnm ilk gebelik değil ama ilk bebeğim olcak inşllh ben daha dr a gitmedim aslında 6 haftalıgı gecsşn oyle gıderim dıodum ama bu ctesi gitmek istiyorum keseyi görmek içinn ..sen doktora gittin mi ?

benimde cnm ilk gebelik değil ama ilk bebeğim olcak inşllh ben daha dr a gitmedim aslında 6 haftalıgı gecsşn oyle gıderim dıodum ama bu ctesi gitmek istiyorum keseyi görmek içinn ..sen doktora gittin mi ?
benim de bugün 6+1 oldum. keseyi görmek için bugün gitmeyi düşünüyoruz dua edin ne olursunuz. allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi nasip etsin.

yagmur guzel haberlerlerle gel

bende tam 6 haftalıkken gıttım karından gorduk keseyı

yarın kalp atısı ıcın gıdecegım ama cok korkuyorum

korkma arkadasim icini ferah tuttt onun pitpitlarini duyunca herseyi unutacagina eminim harika bir duyguuuuuuuuuuu

evett geldim. çok şükür keseyi gördük. minnacık daha kese 13 mm:)
ama doktor dediki geç döllenme nedeniyle 5+1 dedi haftası. aslında 6+1 . 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. çok korkuyorum arkadaşlar.
canım senin şuan tam kaç haftalık? işallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın 9 ayıda doldurursun...

Son düzenleme:
korkma arkadasim icini ferah tuttt onun pitpitlarini duyunca herseyi unutacagina eminim harika bir duyguuuuuuuuuuu

ıcımı ferah tutmaya calısıyorum ama kahverengı lekelerım benı cok korkutuyor

Merhabalar,ben de hamileyim:64: 4 haftalık. Bugün öğrendik...Doktor 15-25 Aralık dedi doğuma...

hosgeldın ,

evett geldim. çok şükür keseyi gördük. minnacık daha kese 13 mm:)
ama doktor dediki geç döllenme nedeniyle 5+1 dedi haftası. aslında 6+1 . 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. çok korkuyorum arkadaşlar.
canım senin şuan tam kaç haftalık? işallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın 9 ayıda doldurursun...

benım yarın tam 7 haftalık olucak
ınsallah dua et bana

Back
X